Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
rotor82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: rotor82 »

Üdv mindenki!

Feltettem a legújabb VK romot: "--VK--ICS-XWLPX-V5.4.4-Ripple-Final --(Full Wipe)--"
Telepítés után, amikor újraindul a teló, a nyelv választása közben egy felugró üzi jelenik meg, a következő felirattal: "unfortunately, system ui has stopped". Mi a gondja rendszernek?
Telepítés előtt wipeok megvoltak és a második rom egyébként egy WIUI, ha ez számít valamit.
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

rotor82 írta:Üdv mindenki!

Feltettem a legújabb VK romot: "--VK--ICS-XWLPX-V5.4.4-Ripple-Final --(Full Wipe)--"
Telepítés után, amikor újraindul a teló, a nyelv választása közben egy felugró üzi jelenik meg, a következő felirattal: "unfortunately, system ui has stopped". Mi a gondja rendszernek?
Telepítés előtt wipeok megvoltak és a második rom egyébként egy WIUI, ha ez számít valamit.
az égvilágon semmi,nálam is kiirta de minden megy rendesen,ez ilyen,hogy miért?még 1wipchache,dalvikot érdemes nyomozni,nálam utánna jobb let.
Samsung galaxy s7 edge
resident650
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S2+Galaxy Note 2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: resident650 »

Nalam is kiirta de ahogy Limahl is irta semmi gond minden mukodik
GT-N7100 XXDMC3
Limahl
6. szint
6. szint

resident650 írta:Nalam is kiirta de ahogy Limahl is irta semmi gond minden mukodik
az lehet a gond,igy viszagondolva,hogy mikor bootol,nem megy az a pörgentyü,és számolja az appokat,gondolom tudjátok mire gondolok,ami van wipchache,dalvik után is,hanem 1 böl indul,szerintem azért ir hibát, de müxik minden,én még azért nyomiztam,wipchache,dalvikot,utánna már ment a pörgentyü,meg az app számlálás,és minden tökéletes,elötte is az volt,de igy már megnyugodtam, :D
Samsung galaxy s7 edge
Slash18
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Slash18 »

Sziasztok! Vettem egy ilyen telót, 4.0.3as szoftver van rajta, és az a problémám, hogy akivel telefonálok az alig hall engem. Van valami lehetőség a mikrofon érzékenységének beállítására, úgy hogy nem nyúlkálok a szoftverébe? Lehet hülye a kérdés, de még nekem ez a rootolás is idegen :D Köszi a választ:)
Limahl
6. szint
6. szint

Slash18 írta:Sziasztok! Vettem egy ilyen telót, 4.0.3as szoftver van rajta, és az a problémám, hogy akivel telefonálok az alig hall engem. Van valami lehetőség a mikrofon érzékenységének beállítására, úgy hogy nem nyúlkálok a szoftverébe? Lehet hülye a kérdés, de még nekem ez a rootolás is idegen :D Köszi a választ:)
hülye kérdés,de hangerö max on van? nálam semmi gond véle,igaz 4.0.4 van fent,de 4.0.3 mon se volt,meg gb en se.
Samsung galaxy s7 edge
Slash18
Újonc
Újonc

Maga a hangerő fel van véve, én nagyon szépen tisztán és hangosan hallom akivel beszélek nincs is gond. Csak engem alig lehet hallani, pedig nem suttogok. Azt mondják mint ha a pincéből beszélnék kb... A mikrofont pedig el se takarja még a kezem se.:/
Limahl
6. szint
6. szint

Slash18 írta:Maga a hangerő fel van véve, én nagyon szépen tisztán és hangosan hallom akivel beszélek nincs is gond. Csak engem alig lehet hallani, pedig nem suttogok. Azt mondják mint ha a pincéből beszélnék kb... A mikrofont pedig el se takarja még a kezem se.:/
jó már végiggondoltam,téged nem hallanak,nem te nem hallasz, :D gözöm nics,hál istennek nálam ilyen gond még nem volt,beszélj hangosabban :D tényleg passz,de valaki hátha tudja.
Samsung galaxy s7 edge
Slash18
Újonc
Újonc

Hát próbálok, de elég idegesítő :D Ahogy olvastam neten az ics-re frissített telóknál ez gyakori hiba...De hogy pont ez enyém se jó :D Hátha van rá megoldás, a service menüben pl nem is hagyja hogy belemenjek az audio beállításokhoz...
Limahl
6. szint
6. szint

Slash18 írta:Hát próbálok, de elég idegesítő :D Ahogy olvastam neten az ics-re frissített telóknál ez gyakori hiba...De hogy pont ez enyém se jó :D Hátha van rá megoldás, a service menüben pl nem is hagyja hogy belemenjek az audio beállításokhoz...
eredeti rom van azon? gyári stb,boltban vetted újonnan,vagy használtan?
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”