Szerintem ez nem szoftveres hiba, ezzel házilag nem igazán fogsz tudni mit kezdeni. Ha garis, tedd vissza a gyári szoftvert és vidd be a szervizbe. Ha már nincs gari, akkor is nézesd meg szervízbe, és megmondják mi a hiba, és mennyi a javítása.Yszap írta:Sziasztok!
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Csak ötletek és tipp. Csontra leformáznám, raknék rá egy gyári romot.laci64 írta:Szerintem ez nem szoftveres hiba, ezzel házilag nem igazán fogsz tudni mit kezdeni. Ha garis, tedd vissza a gyári szoftvert és vidd be a szervizbe. Ha már nincs gari, akkor is nézesd meg szervízbe, és megmondják mi a hiba, és mennyi a javítása.Yszap írta:Sziasztok!
Aztán, ha van benne memóriakártya, kivenném és úgy használnám egy kis ideig...hátha.
Ha még ekkor is csinálja...akkor menne csak a szerviz project.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
De akkor elszáll minden telepített progi/beállítás, és kezdhetem újra telepíteni/ beállítani az egészet... Fárasztó kissé...Segal írta:Rakd fel ujra a vk romot es kesz is.rotor82 írta:Üdv mindenki!
Lenne egy kérdésem.
Feltettem a legújabb VK ICS-t innen, http://sourceforge.net/projects/icsromvk/files/ és utána ráraktam a transparent statusbar-t. A gondom az, hogy lezárt képernyőnél elég bénán néz ki a statusbar, mivel a locksreen alatt látszik egy csík a képernyő tetején a háttérképből...
Tehát hogyan tudnám visszarakni a "gyári" statusbart?
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
Az inverz képet ki lehet iktatni. Gondolom siyah kerneled van, ehhez letöltöd az extweaks progit és abban asszem a screen alatt kiveszed a pipát a mdniE... mellől. Vagy csak egymás után gyorsan 4x megnyomod a home gombot. Bekapcsolni is így tudod.Yszap írta:Sziasztok!
Érdekes kérdésem lenne hozzátok, nem tudom valaki találkozott-e már ilyennel, örülnék ha tudna valaki segíteni.
Kicsit több mint 1 hónapja vettem a telóm (Galaxy S2), egy ismerősömmel megcsináltunk mindent rajta, amit lehetett.
Rootoltuk, és tettünk rá főzött Romot. (--VK--ICS-XWLPG-V5.1.2-Jkay Support-Multi-Language)
Minden jó volt rajta, működött minden, futottak a programok, aztán először néha (naponta kb) előjött egy olyan hiba, hogy teljesen random inverz lett a képernyő. Itt egy kép róla:
Ami még nem is volt nagy probléma, újraindítás után ment megint jól.
Aztán jött egy nagyobb gond, amiért írok. Egyik nap rányomtam a recoveryben, hogy Wipe Battery Data, újraindítottam a telefont, és azóta meg van hülyülve.
Ha kikapcsolom, egyből bejön a töltés jel, és addig nem tudom bekapcsolni a telefont, amíg töltőre nem teszem. Az akkuhasználatnál olyan lehetetlen dolgokat mutat, hogy 2 perc alatt merült kb 50%-ot, majd vissza (töltő nélkül) 20-at. Felül az óra mellett villog folyamatosan az akksi jele, és nem mutatja az akksi %-ot. Csak 100% van, 85%, 71%.. Időként jelez. Tegnap pedig már ez sem, teljesen eltünt a töltöttségi szint jelző.
Egy kép az akksihasználatról:
Próbáltam lemeríteni teljesen, majd kikapcsolva feltölteni 100%-ra, de semmi. Ha kikapcsol a telefon, vagy újra kell indítanom, és nem otthon vagyok, nem tudok vele mit csinálni, nem kapcsol be, csak villog az akksi jel, hogy töltő kell neki..
Most rajtam rá új kernelt, romot újra raktam, Wipeoltam mindent, de ugyan ez a probléma.
Valakinek valami ötlet, javaslat?
Köszönöm szépen előre is!!
A második részhez: factory reset talán segíthet, ha nem, akkor gyári ROM fel és figyel. Ha semmi nem segít, akkor szervíz
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
-
- 3. szint
recoveryből csak wipe cache és wipe dalvik, aztán mehet fel újra a ROM. Megmarad minden beállítás, de helyreáll a status barrotor82 írta:De akkor elszáll minden telepített progi/beállítás, és kezdhetem újra telepíteni/ beállítani az egészet... Fárasztó kissé...Segal írta:Rakd fel ujra a vk romot es kesz is.rotor82 írta:Üdv mindenki!
Lenne egy kérdésem.
Feltettem a legújabb VK ICS-t innen, http://sourceforge.net/projects/icsromvk/files/ és utána ráraktam a transparent statusbar-t. A gondom az, hogy lezárt képernyőnél elég bénán néz ki a statusbar, mivel a locksreen alatt látszik egy csík a képernyő tetején a háttérképből...
Tehát hogyan tudnám visszarakni a "gyári" statusbart?
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
pontosan ahogy írták is a mai romok no wipe verziók vagyis nem törölnek. Ha váltasz és törölnéd akkor kell a wipe data rész és akkor újra tisztán használhatod vagy tudsz váltani másik verzióra de ha maradsz a VK verziónál akkor simán újrarakhatod. Ha lesz majd frissebb és azt használnád akkor sem kell majd formáznod csak megcsinálod azt a 2 wipe-ot amit írtak ami nem formáz és a frissebb verziót tudod használni a VK romból.doongoo írta:recoveryből csak wipe cache és wipe dalvik, aztán mehet fel újra a ROM. Megmarad minden beállítás, de helyreáll a status barrotor82 írta:De akkor elszáll minden telepített progi/beállítás, és kezdhetem újra telepíteni/ beállítani az egészet... Fárasztó kissé...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: sgs3
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 11 times
Segal a te mod 3 5.1.3 as romodra ha rakom akkor is elég wipe cache és dalvik?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
mivel én csak dizájnoltam meg hozzáadtam pár apróságot ezért ha 4.0.3-as VK romot raksz fel akkor alapesetbe elég de ha 4.0.4.-et akkor lehet hogy elkelne neki egy darálás nem a segalosítás miatt hanem úgy alapesetbe is. A lényeg ha azonos verziór raksz tehát pl a mod3-as 5.1.3.-ra a sima VK-t akkor semmiesetre sem kell de szerintem mivel az egy frissebb android verzió (tehát már 4.0.4.-es) ezért ott nem árt de rémegyszerű a képlet felteszed a frissebb VK-t és ha jól működik akkor nem kell ha kiír olyanokat hogy leállt ez vagy az akkor max megcsinálod. Azért egy mentést csinálj a jelenlegi romról hogyha esetgleg mégsem tetszik a friss rom akkor könnyebb legyen a visszatérén mert visszafelé viszont biztos hogy gondok vannak ha nem formázod.gyurzso13 írta:Segal a te mod 3 5.1.3 as romodra ha rakom akkor is elég wipe cache és dalvik?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: sgs3
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 11 times
Elkavarodttam a romok kö zött manapság.a te romjaid tetszettek eddig a lejobban.ha újjat és hasonlot akarok melyiket ajánlod?lehet jb is csak a te véleményed nekem fontos.valamint amit te használsz esetleg és meg vagy vele elégedve hozzá valo modem kernel .segits kérlek!!!!!!!!!
-
- 3. szint
én VK (Segal féle) 4.0.3-ról simán mentem wipe data nélkül 4.0.4-re.Segal írta:mivel én csak dizájnoltam meg hozzáadtam pár apróságot ezért ha 4.0.3-as VK romot raksz fel akkor alapesetbe elég de ha 4.0.4.-et akkor lehet hogy elkelne neki egy darálás nem a segalosítás miatt hanem úgy alapesetbe is. A lényeg ha azonos verziór raksz tehát pl a mod3-as 5.1.3.-ra a sima VK-t akkor semmiesetre sem kell de szerintem mivel az egy frissebb android verzió (tehát már 4.0.4.-es) ezért ott nem árt de rémegyszerű a képlet felteszed a frissebb VK-t és ha jól működik akkor nem kell ha kiír olyanokat hogy leállt ez vagy az akkor max megcsinálod. Azért egy mentést csinálj a jelenlegi romról hogyha esetgleg mégsem tetszik a friss rom akkor könnyebb legyen a visszatérén mert visszafelé viszont biztos hogy gondok vannak ha nem formázod.gyurzso13 írta:Segal a te mod 3 5.1.3 as romodra ha rakom akkor is elég wipe cache és dalvik?
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted