Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: Note 4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
[quote=]
meg van az ok! feltettem a RealDepth Forest Free LWP nevű élő háttérképet, ott kellett compass kalibrációt csinálni, amit meg is tettem, ennek ellenére folyamatosan kereste a gps jelet. töröltem a programot, most nem villog a keresés. amúgy ha a beállítások-helymeghatározásnál ki van minden pipálva, akkor be van kapcsolva a gps, de csak akkor keres jelet, ha olyan alkalmazást használsz amihez kell. jó az úgy hidd el. viberen is ha küldök sms-t, és bejelölöm a kis nyilat, akinek küldöm meg tudja nézni térképen honnan ment az üzenet. így van a többi alkalmazásnál is![/quote]
Pech. Nekem nem jó így, mert 2-3perc alatt talál csak műhódot, ha kiengedem netre, akkor is kb. egy perc (természetesen a gps config fájl megfelelően belőve). Mivel alig fogyaszt, jó lenne, ha folyton be lenne kapcsolva, mert fénykép esetén nem kellene elszalasztani a témát, ha épp gps koordinátát is akarok a képre..
meg van az ok! feltettem a RealDepth Forest Free LWP nevű élő háttérképet, ott kellett compass kalibrációt csinálni, amit meg is tettem, ennek ellenére folyamatosan kereste a gps jelet. töröltem a programot, most nem villog a keresés. amúgy ha a beállítások-helymeghatározásnál ki van minden pipálva, akkor be van kapcsolva a gps, de csak akkor keres jelet, ha olyan alkalmazást használsz amihez kell. jó az úgy hidd el. viberen is ha küldök sms-t, és bejelölöm a kis nyilat, akinek küldöm meg tudja nézni térképen honnan ment az üzenet. így van a többi alkalmazásnál is![/quote]
Pech. Nekem nem jó így, mert 2-3perc alatt talál csak műhódot, ha kiengedem netre, akkor is kb. egy perc (természetesen a gps config fájl megfelelően belőve). Mivel alig fogyaszt, jó lenne, ha folyton be lenne kapcsolva, mert fénykép esetén nem kellene elszalasztani a témát, ha épp gps koordinátát is akarok a képre..
- sastojas
- 3. szint
- Készüléktípus: S3
- Has thanked: 285 times
- Been thanked: 45 times
- Kapcsolat:
bekapcsolod a fényképezőt, beállítod hogy gps címke be, és ha fotózol automatikusan elmenti a helyszint!snapscan írta:Mivel alig fogyaszt, jó lenne, ha folyton be lenne kapcsolva, mert fénykép esetén nem kellene elszalasztani a témát, ha épp gps koordinátát is akarok a képre
NeatROM
-
- Újonc
Li-ion akkunál telefonba van beépítve a töltő áramkör. Ergo fent leírt jelenség nem igaz. Nem a töltő áramkört ellátó tápegység fogja meghatározni a töltés paramétereit, gond inkább a kisebb árammal lehetne (de azt is elég intelligensen kezeli a töltő elektronika a minimum határértékig).fergeteges írta:Gyorsabban fog feltölteni. Elvben ezáltal rövidül az akku kapacitás megtartó képessége és a várható élettartama is. Ha lassabban töltöd, több "idejük" van a molekuláknak egymás mellé rendeződni, ezáltal "többen" férnek be az akkuba= nő az üzemidő. A nokiákhoz adott gyorstöltők (850mA) is 1 év alatt hazavágták az akkut, míg a normál töltővel (350mA) 3 évig simán húzták, cserébe egész éjjel a töltőn lógott.hanczur írta:Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy szeretnék venni egy usb-s szivargyújtós töltőt,és a gyári hálózati töltőnél 0.7 amper ennél pedig 1 amper a kimeneti áramerősség.Ez okozhat gondot,vagy ekkora különbség nem számít?S2 700mA 3 óra alatt simán feltölt. Autóban viszont valószínűen ritkán fogod tölteni, és akkor még a bekapcsolt navigációról nem is beszéltünk, ami képes 1 hosszú úton még akkor is lemeríteni a telót, ha be van dugva a töltő. Kell az az 1A.
-
- Újonc
Valószínűleg bennem van a hiba, hogy nem tudom megfogalmazni.. szóval:sastojas írta:bekapcsolod a fényképezőt, beállítod hogy gps címke be, és ha fotózol automatikusan elmenti a helyszint!snapscan írta:Mivel alig fogyaszt, jó lenne, ha folyton be lenne kapcsolva, mert fénykép esetén nem kellene elszalasztani a témát, ha épp gps koordinátát is akarok a képre
Ha nincs GPS jelem, még a képet sem menti el! Majd ha talál, ment.. addigra a gyorsabb téma már rég elmászott (imádok mindenféle állatot fotózni). Egyszerűen nincs idő megvárni, míg őkelme GPS jelet talál. Ha valamiért kilépek a fényképező progiból (csak a főoldalon bekapcsolom mondjuk a wifi-t), azonnal eldobja a GPS jelet. Ha visszatérek, újra keres.. ha nem telt el sok idő, 20-30sec, amíg talál, ha sok idő telt el, akkor 2-3 perc is lehet!
GB-el nem volt gond, állandóan ment a GPS (jött a béka, klikk, GPS koordináta a képen). Nem hiszem, hogy nincs megoldás rá ICS alatt, pedig úgy tűnik.
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
ha már képesek voltatok törölni a kérdésem (fogalmam nincs miért..?), akkor azt mondjátok meg hogy ha valamelyikőtök nem a gyári lejátszót használja, akkor mit??
köszi
köszi
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
-
- Újonc
Pl.: Poweramprobert07 írta:ha már képesek voltatok törölni a kérdésem (fogalmam nincs miért..?), akkor azt mondjátok meg hogy ha valamelyikőtök nem a gyári lejátszót használja, akkor mit??
köszi
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nem lett törölve,csak át lett rakva a gs1 topicba,és válaszoltam is rárobert07 írta:ha már képesek voltatok törölni a kérdésem (fogalmam nincs miért..?), akkor azt mondjátok meg hogy ha valamelyikőtök nem a gyári lejátszót használja, akkor mit??
köszi

Samsung galaxy s7 edge
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Na azért ezt nem jelenteném kiresident650 írta:ez ha jo latom egy gyari rom es ezt nem nagyon szoktak itt felrakni csak fozott romokatfergeteges írta:Másodiknak akartam felrakni, de az s2 nem akarta. Vkinek sikerült már felrakni?bajusz66 írta:XWLPX 4.0.4
http://www.hotfile.com/dl/170725075/fd5 ... E.zip.html

Most teszem fel.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Rootbajusz66 írta:XWLPX 4.0.4
http://www.hotfile.com/dl/170725075/fd5 ... E.zip.html
http://download.chainfire.eu/213/CF-Roo ... 6-CWM5.zip
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4