Igen ICS rom volt...:@ akkor vehetek egy aksik.... :// soha többé custom rom :Dszabox írta:Igen, lehetséges... Ha ez a custom rom az ICS/JB akkor ne csodálkozz... Nálam (is) melegszik a telefon... De más rom esetében is fennállhat, hogy rosszul kezeli az akksit...csiguszkabrig írta:Sziasztok! Az lehetséges h egy custom rom kinyírja az aksit??mert mióta feltettem az elsőt azóta csak töltöm a telót:Sjátszok vele 10 percet és kikapcsol rádugom a töltőre 30 perc alatt fullon van eddig ez nem így volt. Használtam aksi kalibrálást is de semmi eredménye nem volt Most teszem vissza a gyárit...kivi leszek ..... ha ez sem segít akkor IJ :D Elnézést ha hülye kérdést tettem fel ) Előre is köcce a válaszokat
Samsung Galaxy Ace S5830
- csiguszkabrig
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Nem: Nő
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Hát, ICS rom? Ne csodálkozz rajta... Én nem használom azokat, kipróbálom, de nem kösz! Maradnak a ginger alapú romok. Én most StockLite 7.1-et használok, custom rom, de gyári romon alapszik, baromi jó aksi idővel (battery extender van benne), bár 20%-tól nagyon hamar lezuhan, de addig jól bírja... igaz én nem is nyúzom. XDA-n fent van ez a rom is. - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1703094 - van már másik battery extender is (1.5), de azt még nem próbáltam ki...csiguszkabrig írta: Igen ICS rom volt...:@ akkor vehetek egy aksik.... :// soha többé custom rom :D
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Én jelenleg a BatteryExtender 1.5-öt használom az Imaginary ICS Final-ban, de gondolkodom az 1.4.2OC kernelen, igaz nemakarom húzni, d ejó érzés hogy ott a lehetőség. A többihez képest elég jól bírja az akku, de ahány kernel, annyi akku kijelzési kakarterisztika.szabox írta:Hát, ICS rom? Ne csodálkozz rajta... Én nem használom azokat, kipróbálom, de nem kösz! Maradnak a ginger alapú romok. Én most StockLite 7.1-et használok, custom rom, de gyári romon alapszik, baromi jó aksi idővel (battery extender van benne), bár 20%-tól nagyon hamar lezuhan, de addig jól bírja... igaz én nem is nyúzom. XDA-n fent van ez a rom is. - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1703094 - van már másik battery extender is (1.5), de azt még nem próbáltam ki...csiguszkabrig írta: Igen ICS rom volt...:@ akkor vehetek egy aksik.... :// soha többé custom rom :D
-
- 2. szint
Nincs, de van Battery Widget: https://play.google.com/store/apps/deta ... terywidgetivi10 írta:Sziasztok!
StockLite 7.1-nél nincs százalékos akkukijelzés?
Köszi!
Nem használom a widget-ét, de a állapotsávba belerakja a százalékos kis ikont
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
Köszönöm! Igen, azt ismerem, de az eredetit szeretném lecserélni. A 6-os verzióhoz volt egy zip fájl. Ehhez nem tudtok valahol?szabox írta:Nincs, de van Battery Widget: https://play.google.com/store/apps/deta ... terywidgetivi10 írta:Sziasztok!
StockLite 7.1-nél nincs százalékos akkukijelzés?
Köszi!
Nem használom a widget-ét, de a állapotsávba belerakja a százalékos kis ikont
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok,
nekem még teljesen gyári a teló, most a 2.3.6 van rajta , és elég sok bug van rajta amit már nagyon unok!
Többek között lassú (2másodperc mire bejön a névjegyzék , állandóan wifi hibát ír ki ami miatt újra kell indítanom stb...) szóval lassan rávenném magam valami rom cserére ha az segít.
Szóval tudnátok ajánlani olyan stabil és gyors romot ami az ACE-re jó? Nem fontos nekem az Icecream, a lényeg hogy pöpec legyen.
Előre is köszi!
nekem még teljesen gyári a teló, most a 2.3.6 van rajta , és elég sok bug van rajta amit már nagyon unok!
Többek között lassú (2másodperc mire bejön a névjegyzék , állandóan wifi hibát ír ki ami miatt újra kell indítanom stb...) szóval lassan rávenném magam valami rom cserére ha az segít.
Szóval tudnátok ajánlani olyan stabil és gyors romot ami az ACE-re jó? Nem fontos nekem az Icecream, a lényeg hogy pöpec legyen.
Előre is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S2 ICS 4.0.3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!!
Segítséget kérek. Telefonomon gyári vodafonos 2.3.5 rom van. Factory reset után folyamatosan újra indul. A vodafonos logoig eljut. Mit lehet ezzel csinálni?
Segítséget kérek. Telefonomon gyári vodafonos 2.3.5 rom van. Factory reset után folyamatosan újra indul. A vodafonos logoig eljut. Mit lehet ezzel csinálni?
Galaxy S2 ICS 4.0.3
-
- 2. szint
Recovery-ben(kikapcsolás + home gomb (a középen benyomható gomb)) is Wipe data/Reset és Wipe Cache partition-re nyomjál rá (mind a kettőre)... Navigálás recoveryben a hangerőszabályzókkal, parancs végrehajtás home gombbal...pavcsi írta:Sziasztok!!