Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Samsung márkájú készülékek témái
rbelme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Honor 8 DS Blue
Nem: Férfi
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Hozzászólás Szerző: rbelme »

tnorbi írta:
rbelme írta:
Nyomj rá... akkor bejön egy menü... Pontosan nem tudom, hogy mit ír, de szerintem nem kezdi el frissíteni :D
Nem frissít, hanem bejön a Jogi Nyilatkozat, válasszak országot, feltételek, Adatvédelmi nyilatkozok, Később, Ok.
Tehát akkor telon keresztül ne frissítsek?
Siemens M35i >>> Siemens SL 42 >>> Nokia 3510 >>> Sharp GX 10 >>> Nokia 6230i >>> Nokia 7310 Supernova >>> Nokia 5800 XpressMusicBlack
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

rbelme írta:
tnorbi írta:
rbelme írta:
Nyomj rá... akkor bejön egy menü... Pontosan nem tudom, hogy mit ír, de szerintem nem kezdi el frissíteni :D
Nem frissít, hanem bejön a Jogi Nyilatkozat, válasszak országot, feltételek, Adatvédelmi nyilatkozok, Később, Ok.
Tehát akkor telon keresztül ne frissítsek?
Én nem ajánlom... Van aki szokott, nekem egyszer rosszul sült el, azóta inkább kihagyom :D Ha elfogadtad, többet nem fog zargatni.... Titanium backuppal nekem le is van tiltva. Most viszont lépek... Ha kérdésed van, írj nyugodtan privátban.
Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910
Has thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S III - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

Hali !

Pár napja én is beszereztem egy ilyen játékszert :)

Viszont még filózom, hogy milyen tokot lenne érdemes venni hozzá. Nem szeretném zsebben hordani, inkább a derékra csatolós megoldás híve vagyok.

Nézegettem a brando-n ezt a tokot, viszont ettől még nem lesz védve a teló, ha kiveszem belőle.
Nézegettem hát a telóra való case-eket is, sőt, levelet is írtam a Brando-nak. Sajna a a legvékonyabbat nem tudták lecsekkolni, mert nincs nekik raktáron, a többi fajta, amit kinéztem, meg eléggé szorosan megy csak bele a levelük szerint.

Köztetek van olyan esetleg, aki szintén nem zsebben / táskában hordja a telót és talált esetleg valami jó megoldást?
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Re: Samsung Galaxy S III - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Shiwo írta:Hali !

Pár napja én is beszereztem egy ilyen játékszert :)

Viszont még filózom, hogy milyen tokot lenne érdemes venni hozzá. Nem szeretném zsebben hordani, inkább a derékra csatolós megoldás híve vagyok.

Nézegettem a brando-n ezt a tokot, viszont ettől még nem lesz védve a teló, ha kiveszem belőle.
Nézegettem hát a telóra való case-eket is, sőt, levelet is írtam a Brando-nak. Sajna a a legvékonyabbat nem tudták lecsekkolni, mert nincs nekik raktáron, a többi fajta, amit kinéztem, meg eléggé szorosan megy csak bele a levelük szerint.

Köztetek van olyan esetleg, aki szintén nem zsebben / táskában hordja a telót és talált esetleg valami jó megoldást?
Itt nézz szét:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4550.0
Rom: NG1
olomkatona
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9300
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: olomkatona »

Sziasztok.olyan kerdesem lenne hogy usbn osszekotve pcvel nem latja a samut a pc.sajatgepnel nincs semmi.tcben bent van a beepulo modul de ott se jelenik meg.van vkinwk tippje?? Elore is koszi
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

Hogy lehet a telefonkönyvben az alapértelmezett mentési helyet törölni, mivel véletlen rányomtam a simre és most nem jut eszembe hogy hogy lehet visszacsinálni telefonra. :angry:
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

szutty írta:Hogy lehet a telefonkönyvben az alapértelmezett mentési helyet törölni, mivel véletlen rányomtam a simre és most nem jut eszembe hogy hogy lehet visszacsinálni telefonra. :angry:
Én megpróbálnám úgy,hogy feltennék még egy bármilyen g mail fiókot,majd próbálnék új partnert felvinni akkor meg fel kell ajánlania,az új helyet is mentésnek .Szerintem akkor újra be tudod állítani az alapértelmezettet. MAjd törlöd a kamu gmail fiókot.
OnePlus3
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

robrobzon írta:
szutty írta:Hogy lehet a telefonkönyvben az alapértelmezett mentési helyet törölni, mivel véletlen rányomtam a simre és most nem jut eszembe hogy hogy lehet visszacsinálni telefonra. :angry:
Én megpróbálnám úgy,hogy feltennék még egy bármilyen g mail fiókot,majd próbálnék új partnert felvinni akkor meg fel kell ajánlania,az új helyet is mentésnek .Szerintem akkor újra be tudod állítani az alapértelmezettet. MAjd törlöd a kamu gmail fiókot.
Nem jó ez a variáció. De azért köszi :D
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

szutty írta:
robrobzon írta:
Lehet nem próbáltam.De azért jutott eszembe mert üzenetküldésnél párszor már én elvétettem az alapértelmezettet. Olyankor feltettem a Vibert Vagy a Wats app-ot,és próbálok küldeni üzit akkor újra kéri válasszam ki az alapértelmezettet.Viszont új névjegy mentésnél a Turkbey Romnál simán lehet váltogatni az új névjegy mentési helyét,akkor is ha megvan az alapértelmezett.
OnePlus3
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

szutty írta:
robrobzon írta:
Másik sim? :hmm2: Vagy szedd ki a telefonkönyvet, újraindít, visszarakod... :D
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”