Samsung N7000 Galaxy Note

Samsung márkájú készülékek témái
nggabi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy Note
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Samsung N7000 Galaxy Note

Hozzászólás Szerző: nggabi »

Macika írta:
nggabi írta:nem feltétlenül ez a gond, én elsőre ha jól emlékszem az open germanyt raktam és azzal is gondom volt. szólj ha tudsz valami új infót :)
Ebben biztos, hogy tévedsz, a mai napig az a 4.0.4-es német open ROM ROM van fent nálam, lezárásnak semmi nyoma...
A T-mobilossal (a második német 4.0.4. ROM) jöttek a gondok...
nekem is az LRG van fent mivel azzal megy. remélem h nem lesz igazad és nem ez a gond :)

közben megnéztem, én elsőre a Görög romot raktam az LRI-ből, azt töltöttem le először és raktam fel az LRG-re. utána egyből előjött a sim probléma. pedig a görög az független telóra van... így a német T-s elmélet is megdőlt...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

nggabi írta:
Macika írta:
nggabi írta:nem feltétlenül ez a gond, én elsőre ha jól emlékszem az open germanyt raktam és azzal is gondom volt. szólj ha tudsz valami új infót :)
Ebben biztos, hogy tévedsz, a mai napig az a 4.0.4-es német open ROM ROM van fent nálam, lezárásnak semmi nyoma...
A T-mobilossal (a második német 4.0.4. ROM) jöttek a gondok...
nekem is az LRG van fent mivel azzal megy. remélem h nem lesz igazad és nem ez a gond :)

közben megnéztem, én elsőre a Görög romot raktam az LRI-ből, azt töltöttem le először és raktam fel az LRG-re. utána egyből előjött a sim probléma. pedig a görög az független telóra van... így a német T-s elmélet is megdőlt...
Ezek szerint a görög is szolgáltatós. Bevallom, amikor én feltettem, előtte kicseréltem a CSC-t benne XEH-et (is) tartalmazóra (cache.img). Aztán hogy ezért nem volt gondom vagy más miatt, azt nem tudom.
De mivel nem nyújtott igazán számottevő újításokat, visszament a számomra igen tetsző LRG. Szintén XEH-et tartalmazó multiCSC-vel.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
eriklili13
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
Nem:
Has thanked: 139 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: eriklili13 »

nggabi írta:
Tehát még egyszer, nem igaz, amit írtál: [i írta:"...más is panaszkodott a sim zárolásra a gyári romoknál."[/i]
Ezzel szemben az az igazság, hogy létezik bizonyítottan legalább EGY ROM (tehát nem "A" gyári ROM-ok, hanem - egyelőre- csak egy), a német T-mobile függő 4.0.4-es, ami lezárja a készüléket német T-mobilra és egyelőre úgy tűnik, utána (a függetlenítés után) bármilyen ROM-ot is teszel rá, újra lezárt állapotba kerül a készülék.
Biztosan lesz rá megoldás az XDA-n, egyelőre még nincs.
nem feltétlenül ez a gond, én elsőre ha jól emlékszem az open germanyt raktam és azzal is gondom volt. szólj ha tudsz valami új infót :)
Én is az Open németet töltöttem le,miért tettem volna fel a T-mobilosat,amikor még a simem is vodás?!Utána tettem fel a Reddors által javasolt open görögöt.....
nggabi
Újonc
Újonc

esetleg van valami fejlemény relock ügyben? már viszket a tenyerem az új romok miatt :D
Macika
6. szint
6. szint

nggabi írta:esetleg van valami fejlemény relock ügyben? már viszket a tenyerem az új romok miatt :D
Figyeld Te is az XDA fórumot, több szem... tudod :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
nggabi
Újonc
Újonc

Macika írta:
nggabi írta:esetleg van valami fejlemény relock ügyben? már viszket a tenyerem az új romok miatt :D
figyelem, sőt tele is sírtam mint mások de semmi... egy épkézláb ötlete sincs egyik rommernek se... :(
Macika
6. szint
6. szint

nggabi írta:
Macika írta:
figyelem, sőt tele is sírtam mint mások de semmi... egy épkézláb ötlete sincs egyik rommernek se... :(
Nagyon remélem, hogy nem jön be a sejtésem és nem az Apple mintájára akarják bevezetni a ROM-frissítés=visszazárás című vicces megoldást...

Ha viszont véletlenül maradt benne, az igen nagy amatőrség a Samsung részéről...
Sir Winston Churchill
nggabi
Újonc
Újonc

[quote=
Ha viszont véletlenül maradt benne, az igen nagy amatőrség a Samsung részéről...[/quote]

sejtheted h ez nem véletlen. :?
gyurcsok
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-N7000
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: gyurcsok »

GT-N7000 - United Kingdom / Ireland

PDA: N7000XXLRK
CSC: N7000XEULP5
Version: 4.0.4
Date: 2012-07-24

Ezt felrakta mar valaki?
Kép
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Én még a német verziót raktam fel, de úgy látom itt változott valamennyit a ROM attól függetlenül , hogy ugyanaz a verziószám. Ha minden igaz akkor a kiadás juli. 24 és elvileg a német alkalmazások nincsenek benne. Ha valaki kipróbálja írjon véleményt. :)
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”