Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Nem: Férfi
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: robert07 »

SANKADI írta:Szerző: robert07 » 2012-07-26 csüt. 21:56:07

Sikerült megcsinálni? Csak most olvasom hogy jártál. CSak annyit akarok hozzátenni, hogy nekem sem vált be a TheMith ROM. Állandóan fagyott, majd resetelt, böngészni nem tudtam vele 5 percnél tovább. Az ImaGinary ICS Final sookkal jobb, ezt is a2SD-vel használom, és egyszer sem volt egyetlen kihagyása sem, mindent kibír. Már kernelt is cseréltem , de láttam a másik topicban is fent vagy , biztos olvastad. Én több gépen kipróbálnám a download módban az Odint, sokszori próbálkozással, hátha elkapja .
köszi a segítséget! egy másik 3 file-os rom letöltése utánsikerült odinolni :) akkor csak a rommal lehettett a baj.
ki fogom próbálni az általad ajánlott ImaGinary romot is!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

robert07 írta:
SANKADI írta:Szerző: robert07 » 2012-07-26 csüt. 21:56:07

Sikerült megcsinálni? Csak most olvasom hogy jártál. CSak annyit akarok hozzátenni, hogy nekem sem vált be a TheMith ROM. Állandóan fagyott, majd resetelt, böngészni nem tudtam vele 5 percnél tovább. Az ImaGinary ICS Final sookkal jobb, ezt is a2SD-vel használom, és egyszer sem volt egyetlen kihagyása sem, mindent kibír. Már kernelt is cseréltem , de láttam a másik topicban is fent vagy , biztos olvastad. Én több gépen kipróbálnám a download módban az Odint, sokszori próbálkozással, hátha elkapja .
köszi a segítséget! egy másik 3 file-os rom letöltése utánsikerült odinolni :) akkor csak a rommal lehettett a baj.
ki fogom próbálni az általad ajánlott ImaGinary romot is!
Szia !
Nem hiszem hogy megbánnád, nagyon jó. Úgy veszem észre inkább a biztonságra megy, a procit például nem lehet 800 főlé vinni. A használt Holo Launcher 1.1.2 nagyon jó, csak kipróbálva látod meg. Ha rászántad magad a próbára, kíváncsi vagyok a véleményedre.
dmc01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dmc01 »

Sziasztok!

Az én problémámmal nem találkozott még senki se?
Kezd már nagyon idegesíteni hogy nem látom ki hív meg ilyenek.

ha valaki találkozott ilyennel vagy hasonlóval az jelezze hogy merre induljak el?
A frissítés újra telepítés is megvolt már

köszönöm előre is

dmc01
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

dmc01 írta:Sziasztok!

Az én problémámmal nem találkozott még senki se?
Kezd már nagyon idegesíteni hogy nem látom ki hív meg ilyenek.

ha valaki találkozott ilyennel vagy hasonlóval az jelezze hogy merre induljak el?
A frissítés újra telepítés is megvolt már

köszönöm előre is

dmc01
A frissítést újratelepítést,hogy érted?
Tegyél fel, egy gyári romot,ne telepíts semmit és nézd meg úgy mit csinál...
dmc01
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: dmc01 »

Ugyan az Gyári rom ( telenor ) vagy bármit csinálok ugyan az a történet.A home gomb sokszori megnyomására indul el a telefon de utána már jól működik míg megint le nem zárom a telefont.
csiguszkabrig
Újonc
Újonc
Nem:

Hozzászólás Szerző: csiguszkabrig »

Sziasztok! Az lehetséges h egy custom rom kinyírja az aksit??mert mióta feltettem az elsőt azóta csak töltöm a telót:Sjátszok vele 10 percet és kikapcsol rádugom a töltőre 30 perc alatt fullon van eddig ez nem így volt. Használtam aksi kalibrálást is de semmi eredménye nem volt :( Most teszem vissza a gyárit...kivi leszek ..... ha ez sem segít akkor IJ :D:D Elnézést ha hülye kérdést tettem fel :)) Előre is köcce a válaszokat :)
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

DAv7 írta:Nos, jöjjön a leírás...
Szépen, már napok óta nyomom követem az eredeti topikot, szinte a létrehozása óta. Vártam, vártam, majd a mai nap végre elérhetővé vált az alpha3-as verzió, amit rögtön le is töltöttem, felraktam szépen, majd, ahogy írják, csináltam egy Full Wipe-ot, Cache és Dalvik Cache Resetet, természetesen mindent CWM5 alól. Kicsit meglepődtem, amikor a ICS betöltőképernyő, akadozva indult el. Reméltem, hogy nem ment tönkre valami, és azért ilyen, de később is ilyen volt. Szépen beindult, a SetupWizard számomra sokkal jobb, mint az eddigiekben, sőt, az egésznek jobb megjelenése van, mint bármelyik verziónak. Sok helyen találkoztam a remegéses hibával, sok helyen laggol, akad, néhol meg is áll gondolkodni több másodpercre is. Amit jót tudok róla mondani, az az, hogy szép, jó, rengeteg új dolgot tartalmaz, amik hasznosak is lesznek, ha használható állapotba kerül a ROM. Ellene szól, hogy néhol rém-lassú, akadozik, jónéhány funkció nem működik, és megint lassú...nem sorolnám tovább, mert elvenném a kedveteket a későbbekben tőle.
Annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül kell a wipeolás, én csak rátoltam egy StockLite 7.1-re a JB-t és frankón befrissítette magának a rendszert és megmaradtak a korábbi alkalmazások is... Röviden? :D Bőven van még mit csiszolni rajta :)
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

csiguszkabrig írta:Sziasztok! Az lehetséges h egy custom rom kinyírja az aksit??mert mióta feltettem az elsőt azóta csak töltöm a telót:Sjátszok vele 10 percet és kikapcsol rádugom a töltőre 30 perc alatt fullon van eddig ez nem így volt. Használtam aksi kalibrálást is de semmi eredménye nem volt :( Most teszem vissza a gyárit...kivi leszek ..... ha ez sem segít akkor IJ :D:D Elnézést ha hülye kérdést tettem fel :)) Előre is köcce a válaszokat :)
Igen, lehetséges... Ha ez a custom rom az ICS/JB akkor ne csodálkozz... Nálam (is) melegszik a telefon... De más rom esetében is fennállhat, hogy rosszul kezeli az akksit...
These users thanked the author szabox for the post:
csiguszkabrig (2012-08-02 csüt. 12:46:38)
Rating: 2.63%
ivi10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB
Has thanked: 48 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: ivi10 »

ata78 írta:Egy napja használom a spanyol romot + stocklite 7.1 -et. Nagyon jó,gyors és stabil. A qwerty billentyűzetet kezdem megszokni. Koszonom mindenkinek a segítseget!!
Sziasztok!

A lányom mobilján a Stocklite v6.1 rendszer van telepítve XKPB alappal. Erre simán felrakható a v7.1-es változat recoveryből? Esetleg alap romot kell benne cserélni, vagy nem szükséges?
Köszönöm!
nyervi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxy SII
Nem:
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: nyervi »

Sziasztok!
valaki találkozott már ilyen problémával?
felraktam az indiai 2.3.6-os romot és azóta nem tudom elindítani a telót recovery módban. csak pár pillanatra nyomom meg a 2 gombot és mégis normán módon indul. Azelőtt nem volt ilyen.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”