Samsung GT-i9100 Galaxy S II
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Megnézem, köszi.
DE a telón két rendszer van fent dualban Siyah-val Resurrection_Remix_ics_V2.6.1_AOKP-M6_GT-9100, valamint WanamLite.UHLPS.V12.2.BlueICSThemed. És az utóbbin gond nélkül megy a másolás (~6-7megával). Csak a Resurrecson produkálja a lassú másolás hibát microSD-re... Valamit biztos be lehet rajta lőni.... De mit!?
DE a telón két rendszer van fent dualban Siyah-val Resurrection_Remix_ics_V2.6.1_AOKP-M6_GT-9100, valamint WanamLite.UHLPS.V12.2.BlueICSThemed. És az utóbbin gond nélkül megy a másolás (~6-7megával). Csak a Resurrecson produkálja a lassú másolás hibát microSD-re... Valamit biztos be lehet rajta lőni.... De mit!?
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
- sastojas
- 3. szint
- Készüléktípus: S3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 285 times
- Been thanked: 45 times
- Kapcsolat:
mi a cuccnak a neve? köszi!Segal írta:kártyaolvasóval mindig is gyorsabb volt de nem éri meg szétkapni a telefont érte. Sőt én azt javaslom ha van otthon wifid akkor a kábelt is felejtsd el tedd fel az airdroid progit a play áruházból a telefonodra (ingyenes) és ami IP-t ad azt írd be a pc-s böngésződbe és utánna a kódot (operával nem működik) és vezetéknélkül másolhatsz ide-oda kábelsebességgel a 2 eszköz között.

NeatROM
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
ott volt a hozzászólásbasastojas írta:mi a cuccnak a neve? köszi!Segal írta:kártyaolvasóval mindig is gyorsabb volt de nem éri meg szétkapni a telefont érte. Sőt én azt javaslom ha van otthon wifid akkor a kábelt is felejtsd el tedd fel az airdroid progit a play áruházból a telefonodra (ingyenes) és ami IP-t ad azt írd be a pc-s böngésződbe és utánna a kódot (operával nem működik) és vezetéknélkül másolhatsz ide-oda kábelsebességgel a 2 eszköz között.

Airdroid
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy S2-nek, egy kicsi árnyékkal. Nem működik a videolejátszás, hang van kép nincs. Ha elfordítom a telót egy pillanatra beugrik a videó, de utána újra fekete képernyő. Ez van a Youtube-nál is, ill. fényképezés közben is, fekete a képernyő, de a képet elkészíti. Szoftver 4.0.4.
Tudnátok segíteni? Köszi: AxelF
Boldog tulaja lettem egy S2-nek, egy kicsi árnyékkal. Nem működik a videolejátszás, hang van kép nincs. Ha elfordítom a telót egy pillanatra beugrik a videó, de utána újra fekete képernyő. Ez van a Youtube-nál is, ill. fényképezés közben is, fekete a képernyő, de a képet elkészíti. Szoftver 4.0.4.
- Segal
- Admin segéd
a kamerából kiindulva a kernellel lehet gond 99% hogy siyah kernel van a telefonodon. Ha igen akkor a legegyszerűbb ha frissíted a kernelt esetleg egy másikat teszel fel helyette pl speedmod-ot. Kicsit olvass vissza az s2 modding romolásos témájába és minden le van írva mit hogy és merre találsz.AxelF írta:Sziasztok!
-
- 1. szint
Sziasztok!
Hát elakadtam a fenti kérdésemben. Nem találom azt a kernelt amit 4.0.4 alá fel lehetne (biztonsággal) tolni, ill. azt is olvastam G. barát segítségével, hogy 4.0.4 alá nem veszélytelen a kernelcsere. Segal, Te melyiket tennéd fel? És hogyan... CWM van. Bocsánat, de egész este ezt túrtam a neten, de igazából csak a ti véleményetekben bízom.
Köszi!!!
Hát elakadtam a fenti kérdésemben. Nem találom azt a kernelt amit 4.0.4 alá fel lehetne (biztonsággal) tolni, ill. azt is olvastam G. barát segítségével, hogy 4.0.4 alá nem veszélytelen a kernelcsere. Segal, Te melyiket tennéd fel? És hogyan... CWM van. Bocsánat, de egész este ezt túrtam a neten, de igazából csak a ti véleményetekben bízom.
Köszi!!!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
speedmod : K3-30, K3-31,AxelF írta:Sziasztok!
Köszi!!!
avagy siyah S2-v4.0.1
ezekböl már kiiktatták a hardbrick bug ot.

Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
Koszi Limahl!
A speedmoddal talan lehet huzni is? Csak a nevebol kovetkeztettem...
AxelF
AxelF
- Segal
- Admin segéd
mindkettő mellett tudod húzni a procit ha akarod de egyelőre semmi nem jött ki még rá ami akadna szóval felesleges.AxelF írta:Koszi Limahl!
AxelF