Hát sokkal nem lettem előrébb,tehát a rootolást esetleg ha elmondanád vagy ha leírnád hogy pontosan hol találhatom meg itt a fórumon akkor ismételten hálás lennék.Köszi előre is...pelyhe67 írta:Nagyon szépen köszönöm neked és szaboxnak a segítségeteket.Igen nekem új az android mivel a jó öreg Symbian-t használom.Csak ugyebár a nejem telefonja volna ez a samsung galaxy és mivel a nokiás fórumon szoktam itt fent lenni ,eszembe jutottatok Ti,hogy itt is van egy hasonló fórum és esetleg megpróbálunk ehhez a készülékhez is segítséget kérni Tőletek.Még egyszer köszönöm,üdv nektek...DAv7 írta:Üdv itt
Gondolom nem vagy nagyon jártas az android kütyüknél. A problémát az Alkalmazáskezelőben tudod orvosolni. Pontosabban: Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazások kezelése. Itt először a telepített programokat/játékokat látod, a fenti sávban tudsz váltani az Letöltött, Összes, SDkártyán levő és jelenleg is futó alk. közül. Neked a Letöltött kell. Minden általad telepített program ide kerül. A menügombot megnyomva(bal érintőgomb) lehetőséged van méret szerint, csökkenő sorrendbe rendezni ezeket. Tedd meg. A lista legelejére kerül a legtöbb helyet foglaló program. Erre bökj rá. Elvileg itt 6 funkció közül választhatsz: kényszerbezárás, eltávolítás, adatok törlése, áthelyezés SD-re, cache törlése, alapértelmezettek törlése. Ha a program már a kártyán van, akkor nem tudod oda mozgatni, és az áthelyezés SD-kártyára opció helyett áthelyezés telefonra lesz. Ha nincs a kártyán, akkor helyezd át oda. Ezzel egy ideig megoldódik a probléma.
Van egy másik módszer is, amivel az alkalmazások jóval nagyobb része helyezhető át a kártyára, de ehhez rootolni kell a telefont, egy a2sd szkriptet is le kell futtatni, és partícionálni kell a kártyát. Ez bonyolult folyamat. Természetesen igény szerint elmondom ezt is
Sok sikert.