CM romnál nem sikerült a trükk, igaz csak egyszer próbáltam, el sem indult.szabox írta:A "kernelpiszkát" én pakolásztam össze és asszem CM-es kernel volt, de NEM CM romból (meg még cserélgettem benne ezt-azt), hanem XDA-ról, amit Ketut írt. Örülök amúgy, hogy segített pl a Te esetedben egy-egy romhibánál. Ja, alapból a flash player aktiválásával került egy kalap alá, de hát, ez is csak 1 dolog, ami jobb benne, mint az alap stock kernel esetében...janez írta:Szia!
Nekem is voltak pontosan ezek a tünetek Cyanogen romoknál. Aztán legutóbb már más főzötteknél is. Pl. The Myth Basic, ezt használom most is, mert felflasheltem a kernelpiszkát és elmúlt a probléma. Pedig nem erre készült, mégis két (nem CM) rom esetén is bevállt. Fogalmam sincs hogyan segített és miért éppen ez, mert a romban benne vannak azok a kernelmodulok, amiket a cwm felflashel.
Ha több időm lenne, kipróbálnám pontosan melyik fájl segít. Kiszednék mindíg egy fájlt, újracsomagolnám, végül kiderülne melyik a hunyó. Vagy hasonló műveleteket.
Azért érdekes, h nem mindenkinél vannak ilyen gondok.
Mindegy, köszönet a kernelpiszkáért.