Nálam is XXLPS a modem.doongoo írta:Ennél a merülésnél valami nagyon beragadt a háttérben. Better battery stats-szal lehet kinyomozni, hogy mi lehetett az. A facebook dolgot nem tudom, mert engem nem érdekel...hali írta:Hát még mindig nem vagyok elájulva az ICS-től. Ma olyat csinált a telefonom, hogy reggel fél hétkor levettem a töltőről. Délután fél ötkor már csak harminc százalék volt. Gyakorlatilag semmit nem csináltam vele egész nap, csak ahol voltunk, próbáltam felkapaszkodni pár percig a facebookra. De állandóan eldobta a 3g-t, néha még a hálózatot is és igy nem tudtam csak tényleg két-három percig fent lenni. Viszont azt vettem észre, hogy kb fél órával később már majdnem lemerült a telefon és ráadásul forró volt a hátulja. Úgy hogy bent volt a tokjában, nem csináltam vele semmit.
Amióta ez a rom van fent, sokkal gyengébb a térerőm és a wifi jelem is. Ha ez az egész igy marad, nagyon morcos leszek. :-(
Az még hozzátartozik, hogy megnéztem az akku felhasználást. Gyakorlatilag semmi nem fogyasztott, csak az android rendszer, de az 70 százalék felett.
Van még egy gondom, közben jutott eszembe. Nem tudom hogy facebook gond, vagy ICS. Eddig mindig úgy szinkronizált a telefonom, hogy a születésnapokat is átvette a facebookról. Most nem hajlandó csak az e-mail cimeket átvenni, néhány embernél még azt sem. :-(
Az SPB-nél van a születésnapd widget, eddig jó volt, mert rengeteg embernek mutatta a születésnapját. Most hogy nem veszi át a facebookról ezeket az adatokat, persze nem is mutatja. Erre van valakinek megoldása?
A hálózat eldobálás lehetm hogy megoldható lenne egy modem-cserével. XXLPS modem nálam hibátlan. Neked mi a modemed?
Samsung GT-i9100 Galaxy S II
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 Nokia E52
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Samsung Galaxy SII PDA:XWLP7
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
addig is használhatod ezthali írta:Az SPB-nél van a születésnapd widget, eddig jó volt, mert rengeteg embernek mutatta a születésnapját. Most hogy nem veszi át a facebookról ezeket az adatokat, persze nem is mutatja. Erre van valakinek megoldása?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49608
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
Köszönöm szépen, kipróbálom. Ez rendesen szinkronizál a facebookkal, ugyhogy le is cseréltem.moco írta:addig is használhatod ezthali írta:Az SPB-nél van a születésnapd widget, eddig jó volt, mert rengeteg embernek mutatta a születésnapját. Most hogy nem veszi át a facebookról ezeket az adatokat, persze nem is mutatja. Erre van valakinek megoldása?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49608
-
- Újonc
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
tapasztalat az nincs, mert ez nálam a design abszolút feláldozása a jobb akksiidő érdekében. Ezt már nem vállalom be, nálam a gyári 2000 mAh-s akksi a limit, azzal meg bírja nálam a teló 2 napig. Plusz időért ekkora rondaságot már nem vállalok behali írta:Sziasztok.
Erről
http://www.speedshop.hu/termekoldal/587 ... ellel.html
van valakinek tapasztalata?
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
-
- Újonc
Gyakorlatilag már a 2000-es akku is dizájn feláldozás nem? Hiszen ott is elvész a homorúsága a telefonnak. Egyenes lesz a háta.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az volt az eredeti. Utána jött a vékonyság-verseny miatt a vékonyítás...hali írta:Gyakorlatilag már a 2000-es akku is dizájn feláldozás nem? Hiszen ott is elvész a homorúsága a telefonnak. Egyenes lesz a háta.
Állítólag...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
Egyenes lesz, igen, de nem púpos Ez még belefér szerintem, de a púpos semmiképp. Azaz nálam ez nem a dizájn feláldozása, hanem kompromisszum.hali írta:Gyakorlatilag már a 2000-es akku is dizájn feláldozás nem? Hiszen ott is elvész a homorúsága a telefonnak. Egyenes lesz a háta.
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Na, ma szólt a (T-mobile)-os telefonom hogy van ICS. Mit ajánlotok a frissítéshez? Telefonnal jó ha elvégzem? Előtte utána kell reset? Mi fog elveszni? Köszi...
-
- 3. szint
előtte utána factory reset, wipe cache és wipe dalvik cache. Persze előtte biztonsági másolat titaniummal. Csak az utólag feltett alkalmazásokat bukod (ezeket a market újra felteszi, ha engedélyezted) illetve ezek adatait, de ezek egyesével titaniumból visszatehetőekACE- írta:Na, ma szólt a (T-mobile)-os telefonom hogy van ICS. Mit ajánlotok a frissítéshez? Telefonnal jó ha elvégzem? Előtte utána kell reset? Mi fog elveszni? Köszi...
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted