Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
hali
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 Nokia E52
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: hali »

doongoo írta:
hali írta:Hát még mindig nem vagyok elájulva az ICS-től. Ma olyat csinált a telefonom, hogy reggel fél hétkor levettem a töltőről. Délután fél ötkor már csak harminc százalék volt. Gyakorlatilag semmit nem csináltam vele egész nap, csak ahol voltunk, próbáltam felkapaszkodni pár percig a facebookra. De állandóan eldobta a 3g-t, néha még a hálózatot is és igy nem tudtam csak tényleg két-három percig fent lenni. Viszont azt vettem észre, hogy kb fél órával később már majdnem lemerült a telefon és ráadásul forró volt a hátulja. Úgy hogy bent volt a tokjában, nem csináltam vele semmit.

Amióta ez a rom van fent, sokkal gyengébb a térerőm és a wifi jelem is. Ha ez az egész igy marad, nagyon morcos leszek. :-(

Az még hozzátartozik, hogy megnéztem az akku felhasználást. Gyakorlatilag semmi nem fogyasztott, csak az android rendszer, de az 70 százalék felett. :confused3:

Van még egy gondom, közben jutott eszembe. Nem tudom hogy facebook gond, vagy ICS. Eddig mindig úgy szinkronizált a telefonom, hogy a születésnapokat is átvette a facebookról. Most nem hajlandó csak az e-mail cimeket átvenni, néhány embernél még azt sem. :-(
Az SPB-nél van a születésnapd widget, eddig jó volt, mert rengeteg embernek mutatta a születésnapját. Most hogy nem veszi át a facebookról ezeket az adatokat, persze nem is mutatja. Erre van valakinek megoldása?
Ennél a merülésnél valami nagyon beragadt a háttérben. Better battery stats-szal lehet kinyomozni, hogy mi lehetett az. A facebook dolgot nem tudom, mert engem nem érdekel...
A hálózat eldobálás lehetm hogy megoldható lenne egy modem-cserével. XXLPS modem nálam hibátlan. Neked mi a modemed?
Nálam is XXLPS a modem.
Samsung Galaxy SII PDA:XWLP7
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

hali írta:Az SPB-nél van a születésnapd widget, eddig jó volt, mert rengeteg embernek mutatta a születésnapját. Most hogy nem veszi át a facebookról ezeket az adatokat, persze nem is mutatja. Erre van valakinek megoldása?
addig is használhatod ezt
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49608
These users thanked the author moco for the post:
hali (2012-05-02 szer. 14:20:43)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
hali
Újonc
Újonc

moco írta:
hali írta:Az SPB-nél van a születésnapd widget, eddig jó volt, mert rengeteg embernek mutatta a születésnapját. Most hogy nem veszi át a facebookról ezeket az adatokat, persze nem is mutatja. Erre van valakinek megoldása?
addig is használhatod ezt
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49608
Köszönöm szépen, kipróbálom. Ez rendesen szinkronizál a facebookkal, ugyhogy le is cseréltem.
hali
Újonc
Újonc

Sziasztok.

Erről
http://www.speedshop.hu/termekoldal/587 ... ellel.html
van valakinek tapasztalata?
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Nem: Férfi
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

hali írta:Sziasztok.

Erről
http://www.speedshop.hu/termekoldal/587 ... ellel.html
van valakinek tapasztalata?
tapasztalat az nincs, mert ez nálam a design abszolút feláldozása a jobb akksiidő érdekében. Ezt már nem vállalom be, nálam a gyári 2000 mAh-s akksi a limit, azzal meg bírja nálam a teló 2 napig. Plusz időért ekkora rondaságot már nem vállalok be
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
hali
Újonc
Újonc

Gyakorlatilag már a 2000-es akku is dizájn feláldozás nem? Hiszen ott is elvész a homorúsága a telefonnak. Egyenes lesz a háta.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

hali írta:Gyakorlatilag már a 2000-es akku is dizájn feláldozás nem? Hiszen ott is elvész a homorúsága a telefonnak. Egyenes lesz a háta.
Az volt az eredeti. Utána jött a vékonyság-verseny miatt a vékonyítás...
Állítólag...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
doongoo
3. szint
3. szint

hali írta:Gyakorlatilag már a 2000-es akku is dizájn feláldozás nem? Hiszen ott is elvész a homorúsága a telefonnak. Egyenes lesz a háta.
Egyenes lesz, igen, de nem púpos :D Ez még belefér szerintem, de a púpos semmiképp. Azaz nálam ez nem a dizájn feláldozása, hanem kompromisszum.
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

ACE-
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ACE- »

Na, ma szólt a (T-mobile)-os telefonom hogy van ICS. Mit ajánlotok a frissítéshez? Telefonnal jó ha elvégzem? Előtte utána kell reset? Mi fog elveszni? Köszi...
doongoo
3. szint
3. szint

ACE- írta:Na, ma szólt a (T-mobile)-os telefonom hogy van ICS. Mit ajánlotok a frissítéshez? Telefonnal jó ha elvégzem? Előtte utána kell reset? Mi fog elveszni? Köszi...
előtte utána factory reset, wipe cache és wipe dalvik cache. Persze előtte biztonsági másolat titaniummal. Csak az utólag feltett alkalmazásokat bukod (ezeket a market újra felteszi, ha engedélyezted) illetve ezek adatait, de ezek egyesével titaniumból visszatehetőek
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Válasz küldése

Vissza: “Samsung”