Én azt tudom, csak hogy mi az a DeepSleep, amit a topictárs feltett, az érdekel...Tibi74 írta:A Cpu Spy nevü progival lehet megnézni a Deep Sleep et.
Szerk.:
Bocs, most vettem észre, hogy már lerágtátok, egy oldallal visszább voltam, elnézést...
Én azt tudom, csak hogy mi az a DeepSleep, amit a topictárs feltett, az érdekel...Tibi74 írta:A Cpu Spy nevü progival lehet megnézni a Deep Sleep et.
Hali!Macika írta:Én azt tudom, csak hogy mi az a DeepSleep, amit a topictárs feltett, az érdekel...Tibi74 írta:A Cpu Spy nevü progival lehet megnézni a Deep Sleep et.
Szerk.:
Bocs, most vettem észre, hogy már lerágtátok, egy oldallal visszább voltam, elnézést...
feljebb írta Macika is. Olvass visszasastojas írta:https://play.google.com/store/apps/deta ... ZWVuYWQiXQ..
ezt szedtem le. de semmit nem tudtam vele kezdeni...
deep sleep: amikor nem használod a telót, ebben a státuszban van, azaz készenlét, innen jön vissza, ha valami megy rajta (pl. töltéskor a min. frekin megy). Ha folyamatosan megy a kijelző, akkor nem lesz sosem deep sleepben és merül, de mihelyst a képernyő kikapcsol, egyből ide kell mennie, miután bezárta a háttérfolymatokat...sastojas írta:idegesít ez a deep sleep. leszedtem az ingyenest, de nálam nem csinál semmit. lehet nem is kell, de tudni szeretném mi lenne a dolga, és mi értelme van! valaki elmagyarázhatná nekem mint apa a hülye gyerekének!
Az én magyarázatomban mit nem értettél?sastojas írta:deep sleep: amikor nem használod a telót, ebben a státuszban van, azaz készenlét, innen jön vissza, ha valami megy rajta (pl. töltéskor a min. frekin megy). Ha folyamatosan megy a kijelző, akkor nem lesz sosem deep sleepben és merül, de mihelyst a képernyő kikapcsol, egyből ide kell mennie, miután bezárta a háttérfolymatokat...
tegnap óta erre a világos magyarázatra vártam!![]()
Sziasztok!doongoo írta:Most tapasztaltam az első problémát a 4.6.2-vel. 4.5.3-ról cache és dalvik törlés után frissítettem 4.6-ra, onnan ugyanígy 4.6.1-re és most 4.6.2-re. Ma reggel 6:00-kor ébresztett a teló rendesen (ekkor 100%-on volt a töltöttség - este 23:00-kor húztam le töltőről), aztán 7:00-kor meg akartam nézni az emailjeimet, de ekkor már nem ébredt fel (teljesen sötét kijelző, powerre és homera is). Csak a bekapcs gombot hosszan nyomó újraindítás segített és miután elindult láttam, hogy röpke 1 óra alatt esett a töltöttség 9%-ot. Azaz valami ment a háttérben erősen és megakasztotta a vasat.
Better Battery Stats fent van, de a gond az, hogy újraindításnál resetel, így nem tudom megnézni, mi lehetett a gond. Tudja vki esetleg, hogy logol-e valahova a BBS, amit meg lehetne nézni így utólag?
Most még figyelgetem a telót egy darabig, de ha megint előfordul a hiba, akkor mehet a full wipe és aztán feltenni a ROM-ot újra (mert ettől eltekintve minden OK), de ezt, ha lehet megspórolnám (az a 2-3 óra, amíg mindent újra belövök, jó lenne másra is