Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Macika »

Tibi74 írta:A Cpu Spy nevü progival lehet megnézni a Deep Sleep et.
Én azt tudom, csak hogy mi az a DeepSleep, amit a topictárs feltett, az érdekel...

Szerk.:
Bocs, most vettem észre, hogy már lerágtátok, egy oldallal visszább voltam, elnézést...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Macika írta:
Tibi74 írta:A Cpu Spy nevü progival lehet megnézni a Deep Sleep et.
Én azt tudom, csak hogy mi az a DeepSleep, amit a topictárs feltett, az érdekel...

Szerk.:
Bocs, most vettem észre, hogy már lerágtátok, egy oldallal visszább voltam, elnézést...
Hali!
Már engem is idegesített a dolog :) Konkrét válasz a deep sleep-re nem volt. Deep sleep = CPU off, display dark, device waiting for external input. Google magyarul: CPU ki, a kijelző sötét, eszköz vár külső bemeneti. Ez egy energiatakarékossági mechanizmus. A készülék deep sleep időtartamát lehet mérni pl. a CPU Spy nevű programmal, melyet már írtak korábban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsikus2 2012-04-19 csüt. 09:39:09-kor.
These users thanked the author muzsikus2 for the post:
sastojas (2012-04-19 csüt. 09:36:20)
Rating: 2.63%
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
sastojas
3. szint
3. szint
Készüléktípus: S3
Has thanked: 285 times
Been thanked: 45 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sastojas »

Mi az a DeepSleep, amit leszedsz?
Mert én csak mind azonos témában találtam ilyen nevű programot, a mély alvást elősegítő mp3-as progikat. Mármint a TE alvásodat...[/quote]

https://play.google.com/store/apps/deta ... ZWVuYWQiXQ..

ezt szedtem le. de semmit nem tudtam vele kezdeni... :bolond2:
NeatROM
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

sastojas írta:https://play.google.com/store/apps/deta ... ZWVuYWQiXQ..

ezt szedtem le. de semmit nem tudtam vele kezdeni... :bolond2:
feljebb írta Macika is. Olvass vissza
A Cpu Spy nevü progival lehet megnézni a Deep Sleep et.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

sastojas írta:idegesít ez a deep sleep. leszedtem az ingyenest, de nálam nem csinál semmit. lehet nem is kell, de tudni szeretném mi lenne a dolga, és mi értelme van! valaki elmagyarázhatná nekem mint apa a hülye gyerekének! :bolond2:
deep sleep: amikor nem használod a telót, ebben a státuszban van, azaz készenlét, innen jön vissza, ha valami megy rajta (pl. töltéskor a min. frekin megy). Ha folyamatosan megy a kijelző, akkor nem lesz sosem deep sleepben és merül, de mihelyst a képernyő kikapcsol, egyből ide kell mennie, miután bezárta a háttérfolymatokat...
These users thanked the author doongoo for the post (total 2):
sastojas (2012-04-19 csüt. 10:47:15) • moco (2012-04-19 csüt. 11:01:19)
Rating: 5.26%
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
sastojas
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

deep sleep: amikor nem használod a telót, ebben a státuszban van, azaz készenlét, innen jön vissza, ha valami megy rajta (pl. töltéskor a min. frekin megy). Ha folyamatosan megy a kijelző, akkor nem lesz sosem deep sleepben és merül, de mihelyst a képernyő kikapcsol, egyből ide kell mennie, miután bezárta a háttérfolymatokat...

tegnap óta erre a világos magyarázatra vártam! :taps4: :bolond2:
NeatROM
Lion
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Lion »

sastojas írta:deep sleep: amikor nem használod a telót, ebben a státuszban van, azaz készenlét, innen jön vissza, ha valami megy rajta (pl. töltéskor a min. frekin megy). Ha folyamatosan megy a kijelző, akkor nem lesz sosem deep sleepben és merül, de mihelyst a képernyő kikapcsol, egyből ide kell mennie, miután bezárta a háttérfolymatokat...

tegnap óta erre a világos magyarázatra vártam! :taps4: :bolond2:
Az én magyarázatomban mit nem értettél? :shock:
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
sastojas
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

A CPUSpy-al meg tudod nézni, hogy adott időszakban mennyit volt a teló deep sleep állapotban. Ez azért jó, mert ha nem nagyon használtad a telót és kevés a deep sleep %, akkor valami (jellemzően egy program) nem engedi, hogy a teló "mély álomba" merüljön. A deep sleep állapotban kevesebbet fogyasztja a teló az akksit, erre jó.

most már tudom hogy a deep sleep mély alvást jelent, így a Te írásod is építő jellegű! :taps4: :bolond2:
NeatROM
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

Most tapasztaltam az első problémát a 4.6.2-vel. 4.5.3-ról cache és dalvik törlés után frissítettem 4.6-ra, onnan ugyanígy 4.6.1-re és most 4.6.2-re. Ma reggel 6:00-kor ébresztett a teló rendesen (ekkor 100%-on volt a töltöttség - este 23:00-kor húztam le töltőről), aztán 7:00-kor meg akartam nézni az emailjeimet, de ekkor már nem ébredt fel (teljesen sötét kijelző, powerre és homera is). Csak a bekapcs gombot hosszan nyomó újraindítás segített és miután elindult láttam, hogy röpke 1 óra alatt esett a töltöttség 9%-ot. Azaz valami ment a háttérben erősen és megakasztotta a vasat.
Better Battery Stats fent van, de a gond az, hogy újraindításnál resetel, így nem tudom megnézni, mi lehetett a gond. Tudja vki esetleg, hogy logol-e valahova a BBS, amit meg lehetne nézni így utólag?
Most még figyelgetem a telót egy darabig, de ha megint előfordul a hiba, akkor mehet a full wipe és aztán feltenni a ROM-ot újra (mert ettől eltekintve minden OK), de ezt, ha lehet megspórolnám (az a 2-3 óra, amíg mindent újra belövök, jó lenne másra is :)
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
kerizoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kerizoli »

doongoo írta:Most tapasztaltam az első problémát a 4.6.2-vel. 4.5.3-ról cache és dalvik törlés után frissítettem 4.6-ra, onnan ugyanígy 4.6.1-re és most 4.6.2-re. Ma reggel 6:00-kor ébresztett a teló rendesen (ekkor 100%-on volt a töltöttség - este 23:00-kor húztam le töltőről), aztán 7:00-kor meg akartam nézni az emailjeimet, de ekkor már nem ébredt fel (teljesen sötét kijelző, powerre és homera is). Csak a bekapcs gombot hosszan nyomó újraindítás segített és miután elindult láttam, hogy röpke 1 óra alatt esett a töltöttség 9%-ot. Azaz valami ment a háttérben erősen és megakasztotta a vasat.
Better Battery Stats fent van, de a gond az, hogy újraindításnál resetel, így nem tudom megnézni, mi lehetett a gond. Tudja vki esetleg, hogy logol-e valahova a BBS, amit meg lehetne nézni így utólag?
Most még figyelgetem a telót egy darabig, de ha megint előfordul a hiba, akkor mehet a full wipe és aztán feltenni a ROM-ot újra (mert ettől eltekintve minden OK), de ezt, ha lehet megspórolnám (az a 2-3 óra, amíg mindent újra belövök, jó lenne másra is :)
Sziasztok!

Nálam is hasonló a helyzet, mármint az eddigi verziók valahogy "jobban bírták".
Reggel 7:00-kor szedtem le szintén a töltőről, akkor természtesen 100%-on volt.
Cpu spy most - 13:48-kor - 61% deep sleep-et ír, és az akku 26%-on áll!!!!

Remélem, hogy nemm kell full wipe-pal feltennem megint, mert már kicsit sok lesz a telepítgetésekből a hétre! :-)

Zoli
Samsung Galaxy SII
ROM: VK-JB 6.3
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”