Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Nem: Férfi
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: robert07 »

értem. én igazából vmi főzött romra gondoltam. dehát gondolom nem véletlenül ajánlod amit ajánlottál úgyhogy akkor azt rakom fel, köszönöm szépen! ha fentlesz ez a rom, mit kell csinálnom hogy felhuzzam a procit 1035re? köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Azt nem mondtad, hogy főzött kell :DÉén most váltottam CM9-re, olyan 3 órája, eddig nincs vele bajom, de nyilván vannak még olyan funkciói, amik nem működnek(ilyen pl. a kamera). Ajánlom nagyon az Ace of Spades legújabb verzióját. Azt használtam ezelőtt, nagyon meg voltam elégedve vele. Gyors, szép, okos, minden ami kell ;)

Nem ajánlom, hogy overlockold a procit. Érdemi javulást nem fogsz észrevenni, de a telefon élettartama és az akksi működési ideje is jelentősen csökkenni fog. Én amikor rányomok az 1035 Mhz-re, abban a pillanatban újraindul, aztán bekapcsol, rögtön megint, és utána visszaállítja alapra. :)
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

DAv7 írta:Mindegyik telefonon másképp muzsikálnak a dolgok. A legkiemelkedőbb példa erre, míg másoknál simán 1034 Mhz-re lehet húzni, mindenféle gond nélkül, nálam már 850Mh környékén újraindul.
Ez általában mindenkinél jól megy: Februári, Ázsiai, DDKQ8-as ROM.
Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt. Ezt hogyan kell feltenni, vagy van egy ehhez való ODIN?

Köszi, István
rámiusz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy ACE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: rámiusz »

SANKADI írta:Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt...
Ez egy un. onepackage ROM a *.md5 kieterjesztésű állományt kell betallózni az ODIN-ban a megfelelő helyre.
Ne vedd sértésnek, de ha ennyire nem világos a mit/hogyan, én a helyedben nem erőlködnék a ROM cserével. Előtte olvasd át EZT. Hidd el hasznos olvasmány, elkerülhető vele, hogy a telefonodból levélnehezéket készíts.

r_crusoe írta:az Android Marketben (Play Áruházban :sly: ) régebben lehetett látni a "Saját alkalmazások" menüpont alatt az összes megvásárolt alkalmazást. Most néhány napja én csak a frissítendőket, a kézi frissítést, valamint a telepítetteket látom, de a megvásárolt, ám momentán nem telepítetteket nem :weird:
Nektek is így van? Tudja valaki, hogy miként kell visszahozni a nem telepített, megvett app-okat?
A telefonon nálam is így van, de ha web-en lépek be látszik az összes cuccom. (persze, csak azok amiket a market-ről szedtem le.)
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

SANKADI írta:Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt. Ezt hogyan kell feltenni, vagy van egy ehhez való ODIN? Köszi, István
A DLL az nem kell(kuka), az md5 kell és az olyan, mint a tar fájl. Cooper.ops és Odin.
• Indítsd el az Odin Multi Downloader-t.
• Pipáld ki "One Package", "Auto Reboot" és "Protect OPS" rublikákat.
• Kattints az OPS gombra és válaszd ki a Cooper-v1.0.ops fájlt.
• Majd kattints lent az „One Package” gombra, és válaszd ki a tar vagy md5 fájlt.
• Kapcsold ki a telefont, utána rakd a telefont „Download” módba, Menü gomb + Hangerő le gomb + Bekapcsoló gomb.
• Csatlakoztasd a telefont a pc-hez.
• Csatlakoztatás után az Odin Multi Downloader-ben nyomd meg a START gombot és elindul frissítési folyamat.
• Ez a folyamat 5-10 percet is igénybe vehet. Ne húzd ki, ne állítsd meg ezt a folyamatot.
• Hagyd, hogy a telefon magától újrainduljon, és kész.
These users thanked the author Probert for the post:
SANKADI (2012-03-30 pén. 16:03:14)
Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

DAv7 írta:Azt nem mondtad, hogy főzött kell :DÉén most váltottam CM9-re, olyan 3 órája, eddig nincs vele bajom, de nyilván vannak még olyan funkciói, amik nem működnek(ilyen pl. a kamera). Ajánlom nagyon az Ace of Spades legújabb verzióját. Azt használtam ezelőtt, nagyon meg voltam elégedve vele. Gyors, szép, okos, minden ami kell ;)

Nem ajánlom, hogy overlockold a procit. Érdemi javulást nem fogsz észrevenni, de a telefon élettartama és az akksi működési ideje is jelentősen csökkenni fog. Én amikor rányomok az 1035 Mhz-re, abban a pillanatban újraindul, aztán bekapcsol, rögtön megint, és utána visszaállítja alapra. :)
oké, akkor ezt az ace of spadest letölteném, de nem tudom.. tudsz egy élő linket hozzá?
köszönöm!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

Probert írta:
SANKADI írta:Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt. Ezt hogyan kell feltenni, vagy van egy ehhez való ODIN? Köszi, István
A DLL az nem kell(kuka), az md5 kell és az olyan, mint a tar fájl. Cooper.ops és Odin.
• Indítsd el az Odin Multi Downloader-t.
• Pipáld ki "One Package", "Auto Reboot" és "Protect OPS" rublikákat.
• Kattints az OPS gombra és válaszd ki a Cooper-v1.0.ops fájlt.
• Majd kattints lent az „One Package” gombra, és válaszd ki a tar vagy md5 fájlt.
• Kapcsold ki a telefont, utána rakd a telefont „Download” módba, Menü gomb + Hangerő le gomb + Bekapcsoló gomb.
• Csatlakoztasd a telefont a pc-hez.
• Csatlakoztatás után az Odin Multi Downloader-ben nyomd meg a START gombot és elindul frissítési folyamat.
• Ez a folyamat 5-10 percet is igénybe vehet. Ne húzd ki, ne állítsd meg ezt a folyamatot.
• Hagyd, hogy a telefon magától újrainduljon, és kész.
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást !
A GYIK részt egyébként részletesen átolvastam, le is töltöttem a 2.3.4 frissítést, megnézegettem , még az ODIN-t is betöltöttem de végül is azt még nem tettem fel, de láttam hogy ettől eltér, azért is kérdeztem meg ezt, de így világos.
Úgy gondoltam csinálok egy gyári resetet, előbb felteszem a 2.3.4-et, és majd arra ezt a 2.3.6-ot. Vagy mehet egyből a 2.3.6 ?
Fent van a CWM 5, csináltam vele biztonsági mentést.
Igazából meg vagyok elégedve a 2.3.3-al is, de a wifi nem szeret minden routert, és gondoltam megpróbálom hátha javítottak rajta, veszteni nem vesztek, remélem nem lesz tégla. :-)
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

SANKADI írta:Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást ! A GYIK részt egyébként részletesen átolvastam, le is töltöttem a 2.3.4 frissítést, megnézegettem , még az ODIN-t is betöltöttem de végül is azt még nem tettem fel, de láttam hogy ettől eltér, azért is kérdeztem meg ezt, de így világos. Úgy gondoltam csinálok egy gyári resetet, előbb felteszem a 2.3.4-et, és majd arra ezt a 2.3.6-ot. Vagy mehet egyből a 2.3.6 ? Fent van a CWM 5, csináltam vele biztonsági mentést. Igazából meg vagyok elégedve a 2.3.3-al is, de a wifi nem szeret minden routert, és gondoltam megpróbálom hátha javítottak rajta, veszteni nem vesztek, remélem nem lesz tégla. :-)
A stock romoknál nem kell annyira variálni. A 2.3.3-ra mehet egyből a 2.3.6, csak a névjegyeidet mentsd le a memkarira, ha wipe-olsz mindent. A Névjegyekben nyomsz egy Opciókat(bal érintőt) és ott lesz Import/Export. Utána azt csinálsz ami jól esik. :D Ha telepítesz bármit, akkor is érdemes a CWM-eket feltenni, hogy teljes mentés/visszaálítást tudj csinálni, de ezt már tudod. A főzött romokhoz meg egyébként is kellenek.
These users thanked the author Probert for the post:
SANKADI (2012-03-30 pén. 21:15:58)
Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

robert07 írta:
DAv7 írta:...
oké, akkor ezt az ace of spadest letölteném, de nem tudom.. tudsz egy élő linket hozzá?
köszönöm!
Az XDA-ról törölték a fejlesztőtt, valami illegalitást találtak benne. Letöltve le van. Ha hazaértem, feltöltöm valahová, aztán küldöm a linket ;)
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

DAv7 írta: Ez általában mindenkinél jól megy: Februári, Ázsiai, DDKQ8-as ROM.
Tud magyarul?
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”