Samsung Galaxy Ace S5830
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
értem. én igazából vmi főzött romra gondoltam. dehát gondolom nem véletlenül ajánlod amit ajánlottál úgyhogy akkor azt rakom fel, köszönöm szépen! ha fentlesz ez a rom, mit kell csinálnom hogy felhuzzam a procit 1035re? köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Azt nem mondtad, hogy főzött kell
Één most váltottam CM9-re, olyan 3 órája, eddig nincs vele bajom, de nyilván vannak még olyan funkciói, amik nem működnek(ilyen pl. a kamera). Ajánlom nagyon az Ace of Spades legújabb verzióját. Azt használtam ezelőtt, nagyon meg voltam elégedve vele. Gyors, szép, okos, minden ami kell 
Nem ajánlom, hogy overlockold a procit. Érdemi javulást nem fogsz észrevenni, de a telefon élettartama és az akksi működési ideje is jelentősen csökkenni fog. Én amikor rányomok az 1035 Mhz-re, abban a pillanatban újraindul, aztán bekapcsol, rögtön megint, és utána visszaállítja alapra.

Nem ajánlom, hogy overlockold a procit. Érdemi javulást nem fogsz észrevenni, de a telefon élettartama és az akksi működési ideje is jelentősen csökkenni fog. Én amikor rányomok az 1035 Mhz-re, abban a pillanatban újraindul, aztán bekapcsol, rögtön megint, és utána visszaállítja alapra.

Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt. Ezt hogyan kell feltenni, vagy van egy ehhez való ODIN?DAv7 írta:Mindegyik telefonon másképp muzsikálnak a dolgok. A legkiemelkedőbb példa erre, míg másoknál simán 1034 Mhz-re lehet húzni, mindenféle gond nélkül, nálam már 850Mh környékén újraindul.
Ez általában mindenkinél jól megy: Februári, Ázsiai, DDKQ8-as ROM.
Köszi, István
-
- Újonc
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy ACE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Ez egy un. onepackage ROM a *.md5 kieterjesztésű állományt kell betallózni az ODIN-ban a megfelelő helyre.SANKADI írta:Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt...
Ne vedd sértésnek, de ha ennyire nem világos a mit/hogyan, én a helyedben nem erőlködnék a ROM cserével. Előtte olvasd át EZT. Hidd el hasznos olvasmány, elkerülhető vele, hogy a telefonodból levélnehezéket készíts.
A telefonon nálam is így van, de ha web-en lépek be látszik az összes cuccom. (persze, csak azok amiket a market-ről szedtem le.)r_crusoe írta:az Android Marketben (Play Áruházban) régebben lehetett látni a "Saját alkalmazások" menüpont alatt az összes megvásárolt alkalmazást. Most néhány napja én csak a frissítendőket, a kézi frissítést, valamint a telepítetteket látom, de a megvásárolt, ám momentán nem telepítetteket nem
Nektek is így van? Tudja valaki, hogy miként kell visszahozni a nem telepített, megvett app-okat?
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
A DLL az nem kell(kuka), az md5 kell és az olyan, mint a tar fájl. Cooper.ops és Odin.SANKADI írta:Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt. Ezt hogyan kell feltenni, vagy van egy ehhez való ODIN? Köszi, István
• Indítsd el az Odin Multi Downloader-t.
• Pipáld ki "One Package", "Auto Reboot" és "Protect OPS" rublikákat.
• Kattints az OPS gombra és válaszd ki a Cooper-v1.0.ops fájlt.
• Majd kattints lent az „One Package” gombra, és válaszd ki a tar vagy md5 fájlt.
• Kapcsold ki a telefont, utána rakd a telefont „Download” módba, Menü gomb + Hangerő le gomb + Bekapcsoló gomb.
• Csatlakoztasd a telefont a pc-hez.
• Csatlakoztatás után az Odin Multi Downloader-ben nyomd meg a START gombot és elindul frissítési folyamat.
• Ez a folyamat 5-10 percet is igénybe vehet. Ne húzd ki, ne állítsd meg ezt a folyamatot.
• Hagyd, hogy a telefon magától újrainduljon, és kész.
- Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
oké, akkor ezt az ace of spadest letölteném, de nem tudom.. tudsz egy élő linket hozzá?DAv7 írta:Azt nem mondtad, hogy főzött kellÉén most váltottam CM9-re, olyan 3 órája, eddig nincs vele bajom, de nyilván vannak még olyan funkciói, amik nem működnek(ilyen pl. a kamera). Ajánlom nagyon az Ace of Spades legújabb verzióját. Azt használtam ezelőtt, nagyon meg voltam elégedve vele. Gyors, szép, okos, minden ami kell
köszönöm!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást !Probert írta:A DLL az nem kell(kuka), az md5 kell és az olyan, mint a tar fájl. Cooper.ops és Odin.SANKADI írta:Én letöltöttem ezt az Indiai ROM-ot, de kicsomagolva csak két darab fájlt tartalmaz, egy nagyéretű MD5 kiterjesztésűt, és egy DLL kiterjesztásű fájt. Ezt hogyan kell feltenni, vagy van egy ehhez való ODIN? Köszi, István
• Indítsd el az Odin Multi Downloader-t.
• Pipáld ki "One Package", "Auto Reboot" és "Protect OPS" rublikákat.
• Kattints az OPS gombra és válaszd ki a Cooper-v1.0.ops fájlt.
• Majd kattints lent az „One Package” gombra, és válaszd ki a tar vagy md5 fájlt.
• Kapcsold ki a telefont, utána rakd a telefont „Download” módba, Menü gomb + Hangerő le gomb + Bekapcsoló gomb.
• Csatlakoztasd a telefont a pc-hez.
• Csatlakoztatás után az Odin Multi Downloader-ben nyomd meg a START gombot és elindul frissítési folyamat.
• Ez a folyamat 5-10 percet is igénybe vehet. Ne húzd ki, ne állítsd meg ezt a folyamatot.
• Hagyd, hogy a telefon magától újrainduljon, és kész.
A GYIK részt egyébként részletesen átolvastam, le is töltöttem a 2.3.4 frissítést, megnézegettem , még az ODIN-t is betöltöttem de végül is azt még nem tettem fel, de láttam hogy ettől eltér, azért is kérdeztem meg ezt, de így világos.
Úgy gondoltam csinálok egy gyári resetet, előbb felteszem a 2.3.4-et, és majd arra ezt a 2.3.6-ot. Vagy mehet egyből a 2.3.6 ?
Fent van a CWM 5, csináltam vele biztonsági mentést.
Igazából meg vagyok elégedve a 2.3.3-al is, de a wifi nem szeret minden routert, és gondoltam megpróbálom hátha javítottak rajta, veszteni nem vesztek, remélem nem lesz tégla. :-)
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
A stock romoknál nem kell annyira variálni. A 2.3.3-ra mehet egyből a 2.3.6, csak a névjegyeidet mentsd le a memkarira, ha wipe-olsz mindent. A Névjegyekben nyomsz egy Opciókat(bal érintőt) és ott lesz Import/Export. Utána azt csinálsz ami jól esik.SANKADI írta:Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást ! A GYIK részt egyébként részletesen átolvastam, le is töltöttem a 2.3.4 frissítést, megnézegettem , még az ODIN-t is betöltöttem de végül is azt még nem tettem fel, de láttam hogy ettől eltér, azért is kérdeztem meg ezt, de így világos. Úgy gondoltam csinálok egy gyári resetet, előbb felteszem a 2.3.4-et, és majd arra ezt a 2.3.6-ot. Vagy mehet egyből a 2.3.6 ? Fent van a CWM 5, csináltam vele biztonsági mentést. Igazából meg vagyok elégedve a 2.3.3-al is, de a wifi nem szeret minden routert, és gondoltam megpróbálom hátha javítottak rajta, veszteni nem vesztek, remélem nem lesz tégla. :-)

- Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Been thanked: 90 times
Az XDA-ról törölték a fejlesztőtt, valami illegalitást találtak benne. Letöltve le van. Ha hazaértem, feltöltöm valahová, aztán küldöm a linketrobert07 írta:oké, akkor ezt az ace of spadest letölteném, de nem tudom.. tudsz egy élő linket hozzá?DAv7 írta:...
köszönöm!

Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
- lekka
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
- Has thanked: 18 times
Tud magyarul?DAv7 írta: Ez általában mindenkinél jól megy: Februári, Ázsiai, DDKQ8-as ROM.