delbarta írta:Nálam semmi gond sincs a cégés wifivel. Secpec felmászik rá. Jelszót jól adod meg? Nincs rá beállítva MAC szűrés? Nálunk csak MAC szűrés van, felvettük a teló MAC címét a listába és gyönyörűen muzsikál.
hy!
jelszót nem kér a céges wifi! mac? pontosabban mi az a mac? :-D bocsi nem tom!
sajnos már én is azon agyalok hogy kinek, mennyiért, adjam el a telómat!
EZ A TELEFON KÖRÜLMÉNYES! nincs hozzá semmi progi, frissítés... macerás a kezelése (logikátlan)! szép, sokat tud csak bénán, korlátozva... saját véleményem szerint felesleges dobtam ki 130 rongyot érte! 8 gb tárhely de minek ha nem tudom kihasználni? minden filmet amit felteszek konvertálnom kell mp4 be hogy lejátsza! mert nem minden avit nyit meg... zene? felteszem a mappákkal 1ütt és összekutyulja, ha zenéket hallgatni akarom akkor a keresőbe össze vissza van elhelyezve! Bluetooth? berakja az üzenetek közé... :-D témák? programok? sehol.... csak ha hackelsz, signózól, vagy jön a resi minden formában... fényképező résszel vagyok csak megelégedve! de ennyi pénzből vehetttem volna 1 normális kamerát, és megmaradt volna a nokia 6131es-em...
lesz valaha ennek a telónak origy korrekt frissítés kiadva manapság? :-D ez talán megmentheti a bukástól...