Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
gumizsuzsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8510
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: gumizsuzsi »

delbarta írta:Nálam semmi gond sincs a cégés wifivel. Secpec felmászik rá. Jelszót jól adod meg? Nincs rá beállítva MAC szűrés? Nálunk csak MAC szűrés van, felvettük a teló MAC címét a listába és gyönyörűen muzsikál. :)

hy!

jelszót nem kér a céges wifi! mac? pontosabban mi az a mac? :-D bocsi nem tom!

sajnos már én is azon agyalok hogy kinek, mennyiért, adjam el a telómat!

EZ A TELEFON KÖRÜLMÉNYES! nincs hozzá semmi progi, frissítés... macerás a kezelése (logikátlan)! szép, sokat tud csak bénán, korlátozva... saját véleményem szerint felesleges dobtam ki 130 rongyot érte! 8 gb tárhely de minek ha nem tudom kihasználni? minden filmet amit felteszek konvertálnom kell mp4 be hogy lejátsza! mert nem minden avit nyit meg... zene? felteszem a mappákkal 1ütt és összekutyulja, ha zenéket hallgatni akarom akkor a keresőbe össze vissza van elhelyezve! Bluetooth? berakja az üzenetek közé... :-D témák? programok? sehol.... csak ha hackelsz, signózól, vagy jön a resi minden formában... fényképező résszel vagyok csak megelégedve! de ennyi pénzből vehetttem volna 1 normális kamerát, és megmaradt volna a nokia 6131es-em...

lesz valaha ennek a telónak origy korrekt frissítés kiadva manapság? :-D ez talán megmentheti a bukástól...
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

gumizsuzsi írta:
delbarta írta:Nálam semmi gond sincs a cégés wifivel. Secpec felmászik rá. Jelszót jól adod meg? Nincs rá beállítva MAC szűrés? Nálunk csak MAC szűrés van, felvettük a teló MAC címét a listába és gyönyörűen muzsikál. :)

hy!

jelszót nem kér a céges wifi! mac? pontosabban mi az a mac? :-D bocsi nem tom!

sajnos már én is azon agyalok hogy kinek, mennyiért, adjam el a telómat!

EZ A TELEFON KÖRÜLMÉNYES! nincs hozzá semmi progi, frissítés... macerás a kezelése (logikátlan)! szép, sokat tud csak bénán, korlátozva... saját véleményem szerint felesleges dobtam ki 130 rongyot érte! 8 gb tárhely de minek ha nem tudom kihasználni? minden filmet amit felteszek konvertálnom kell mp4 be hogy lejátsza! mert nem minden avit nyit meg... zene? felteszem a mappákkal 1ütt és összekutyulja, ha zenéket hallgatni akarom akkor a keresőbe össze vissza van elhelyezve! Bluetooth? berakja az üzenetek közé... :-D témák? programok? sehol.... csak ha hackelsz, signózól, vagy jön a resi minden formában... fényképező résszel vagyok csak megelégedve! de ennyi pénzből vehetttem volna 1 normális kamerát, és megmaradt volna a nokia 6131es-em...

lesz valaha ennek a telónak origy korrekt frissítés kiadva manapság? :-D ez talán megmentheti a bukástól...
Ezek a dolgok csak neked jelentenek problémát, ez a legjobb symbianos teló a piacon semmi baj vele, az hogy nem ilyen rendszerhez vagy szokva az nem a teló hibája sztem, a hackelés, signózás nem kötelező, meg is veheted a programokat, és mondj légyszi egy olyan telót ami konvertálás nélkül lejátszik bármit, mert én még nem hallottam olyanról :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

hunhool írta:Meghekkeltem a Route66-ot,ha esetleg erdekel valakit.
A napokban folrakom hogyan lehet hasznalni ingyeee :mrgreen:
Köszönjük a lehetőséget, de nem hiszem hogy hasznát vesszük, mivel a route66-nál a térképeket védik nagyon, ha van is rá törés, a magyar térképe nagyon hiányos, a garminnal jelenleg nem veszi fel a versenyt semmi (magyarországon) külföldön biztos jó alternatíva ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
delbarta
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: delbarta »

gumizsuzsi írta:jelszót nem kér a céges wifi! mac? pontosabban mi az a mac? :-D bocsi nem tom!
Ez egy egyedi azonosító. A *#6220959526# kóddal tudod megnézni. De ez csak akkor fontos, ha van MAC szűrés a wifi rooter-en. Ha teljesen nyitott a hálózat nálatok, mindenféle védelem nélkül, akkor a Kapcsolat kezelőből ki kell választani az Elérhető WLAN hálózatok opciót és kiválasztani a cégest, és Hozzáférési pont megadása. Ezzel felveszed a listádba, és legközelebb ha pl. megnyitod a böngészőt, azonnal megjelenik és már tudod is használni. Kérdezd meg a rendszergazdátokat, hogy van-e valami védelem a wifi hálózatotokon.

Egyébként valóban idegesítőek azok a dolgok amiket leírtál, de a többinél még mindig jobb ez a teló. Ki tudod küszöbölni, ha külső progikat használsz. pl. Film néző: SmartMovie (Van hozzá konverter is amivel nagyon gyorsan tudsz átalakítani bármilyen filmet). Zene: LGC Jukebox (Külön mappákat is ki tudsz választani)(Egyébként ha playlist-eket használsz akkor a gyári is tökéletes.) Képek: Resco Photo Viewer (iszonyú gyorsan nagyít, mozog a képek között, mappa nézetben is tudsz mozogni, nem hányja össze egybe az összes képet). Szóval nagyon jó kis teló, csak egy kis energiát bele kell feccolnod, hogy kiismerd. ;)
ezoboszi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8510

Hozzászólás Szerző: ezoboszi »

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy olyan ébresztőóra progit, amiben van szundi üzemmód? A régi telefonommal mindig egy órát szundiztam (persze részletekben, mindig újra nyomtam neki a szundi gombot), ezen pedig nem találtam meg gyárilag ezt a funkciót. Sőt, még ébresztőórát sem találtam rajta, bár lehet, hogy ez csak az én hibám.

Előre is köszönöm a segítséget :Notworty:
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

Sziasztok! Egy kis ideig volt i8510-em, de valahogy nem tudtam megbarátkozni vele (szerintem technikailag a kamerát kivéve átlag Nokia N szint (http://innovator.samsungmobile.com/prd/ ... 8510RKAARB, persze kivéve az anyagminőséget), ezért túladtam rajta. Most N85-öm van és ismét Samun gondolkodom, mégpedig az i7110-en. nekem elég az 5Mpx kamera, meg szimpatikusabb az egyrészes forma a csuszka helyett. Csak bennem van a kérdőjel, hogy mennyire lesz támogatva ez a készülék, úgy hogy hivatalosan nálunk nem fogják forgalmazni.
delbarta
2. szint
2. szint

ezoboszi írta:Tudnátok ajánlani egy olyan ébresztőóra progit, amiben van szundi üzemmód? A régi telefonommal mindig egy órát szundiztam (persze részletekben, mindig újra nyomtam neki a szundi gombot), ezen pedig nem találtam meg gyárilag ezt a funkciót. Sőt, még ébresztőórát sem találtam rajta, bár lehet, hogy ez csak az én hibám.
Szundi: Beállítások/Általános/Dátum és idő/Jelzéshalasztás ideje
Ébresztő: Iroda/Óra/Jelzések
:bye1:
delbarta
2. szint
2. szint

gyoergynovotny írta:Csak bennem van a kérdőjel, hogy mennyire lesz támogatva ez a készülék, úgy hogy hivatalosan nálunk nem fogják forgalmazni.
Szerintem sehogy. Túl gyorsan jönnek ki az újabbnál-újabb telefonok és a régebbiekkel már nem foglalkoznak túlságosan. Mint ahogy ezzel a topic telefonnal sem. És sajnos ez nem csak itthon van így. :(
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

delbarta írta:
gyoergynovotny írta:Csak bennem van a kérdőjel, hogy mennyire lesz támogatva ez a készülék, úgy hogy hivatalosan nálunk nem fogják forgalmazni.
Szerintem sehogy. Túl gyorsan jönnek ki az újabbnál-újabb telefonok és a régebbiekkel már nem foglalkoznak túlságosan. Mint ahogy ezzel a topic telefonnal sem. És sajnos ez nem csak itthon van így. :(
Látod nekem éppen ez a bajom a Samuval. Ott van pl a jó öreg N95, amit 2006 decemberében adtak ki és még ma is folyamatosan készíti hozzá a frissítéseket a Nokia. Ez hiányzik a Samuban nekem még.
ezoboszi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8510

Hozzászólás Szerző: ezoboszi »

Köszönöm delbarta :Notworty: Én ennél jóval egyszerűbb módon reméltem megtalálni az ébresztőt.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”