Samsung Galaxy Ace S5830
- vtomi2
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC EVO 3D
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Valaki már próbálta az ICS-es romot, mert most szeretném kipróbálni, csak nincs rá időm, és jól jönne egy kis váleményezés róla.
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Ha arról beszélsz, ami CM9 alapú, akkor én próbáltam... Nálam bűn lassú volt és csak próbaképp néztem meg. Kamera nem ment, de a zene igen...vtomi2 írta:Valaki már próbálta az ICS-es romot, mert most szeretném kipróbálni, csak nincs rá időm, és jól jönne egy kis váleményezés róla.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Htc One SV
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Szeretném valakitől elkérni a KP8 modem zip-jét akinek megvan,mert az xda link meghalt!
Előre köszönöm!
Előre köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Nekem fent volt a "TheMyth - ICS LITE" 1 hónapot használtam, most próbálgatok valami régebbit helyette, majdnem minden ok rajta, xda-n is írták, hogy leszedik, és majd ha jó lesz visszateszik mert néha bugos, én csak annyit tapasztaltam, hogy nagyon ritkán újraindul, de sokszor, akkor is amikor nem látom (gondolom), de telefonálás közben zavaró :S, ESZMÉLETLEN GYORS (és szép!!!) ha nem találok jobbat megy is szépen vissza. (4.0.2 ez amúgy)szabox írta:Ha arról beszélsz, ami CM9 alapú, akkor én próbáltam... Nálam bűn lassú volt és csak próbaképp néztem meg. Kamera nem ment, de a zene igen...vtomi2 írta:Valaki már próbálta az ICS-es romot, mert most szeretném kipróbálni, csak nincs rá időm, és jól jönne egy kis váleményezés róla.Még nem tökéletes, szal ment vissza más.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: S5830 CM 9
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok! Az átlátszó statusbarra még mindig megoldást keresek.....:S Ha valakinek van használhat ötlete az jól jönne:)
- r_crusoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 7 times
- Kapcsolat:
Nem próbáltam, de - ha még nem ismered - javaslom, olvasd el ezeket az oldalakat a megoldásról:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1085118
http://uot.dakra.lt/how_to/
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1085118
http://uot.dakra.lt/how_to/
zerge írta:Sziasztok! Az átlátszó statusbarra még mindig megoldást keresek.....:S Ha valakinek van használhat ötlete az jól jönne:)
- Rating: 2.63%
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
Megszerkezteném neked a konyhán, de nagyon nagy a variáció és a wifi, bt és egyéb kapcsolók mögötti színeket nem cseréli ki úgy sem. Plusz nem tudon neked mennyire legyen átlátszó és az aktuális folyamatokat jelző sávok színét, feliratát és a betűk színét sem tudom, hogy neked mi tetszene. A konyhán meg lehet csinálni mindent szinte, már sokan mondtuk. Azért csak majdnem mindent, mert mint írtam, tapasztalat, hogy a gombok hátterét valamiért nem cseréli ki, az marad szürke. Nem tudom te mit és honnan telepítettél fel, hogy meghalt a telód tőle, de leírom megint. A Konyhán kell szerkeszteni ezen leírás alapján.zerge írta:Sziasztok! Az átlátszó statusbarra még mindig megoldást keresek.....:S Ha valakinek van használhat ötlete az jól jönne:)
Mentsd le a memkarira, majd a gépedre ezt a három fájlt. A rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és a "SystemUI.apk"-t. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk.) Root explorerrel a legegyszerűbb. És a Konyhában értelemszerűen a status bar fül alatt kell szerkesztgetned és a jobb oldalon megmutatja az előnézetét, annak amit csináltál. Ha csak az értesítési sávot akarod mondjuk átteszőre, akkor azt felesleges is, mert azt a rom amit telepítettél adja meg. A Konyhában ezért szerintem, csak fehérre, fekete betükkel érdemes. Vagy persze általad kikevert színűre cserélni, mert az áttetsző úgy is felveszi a háttér színét. A rolót lehúzva viszont lehet teljesen áttetsző, de ott meg a hátérképed fog látszani, ami, ha minden áttetsző, csak a fekete vagy fehér felirat marad, akkor nagyon zavaró tud leni, pláne napsütötte időben.
Vagy neked teljesen amerikaiaknak szólóan, szájbarágósan kellene egy szerkesztési leírás, hogy mit hol hogyan kell nyomni? Az úgy macerás lenne rendesen!

The Myth Basic(Holland az alap)
-
- 2. szint
Probert írta:Megszerkezteném neked a konyhán, de nagyon nagy a variáció és a wifi, bt és egyéb kapcsolók mögötti színeket nem cseréli ki úgy sem. Plusz nem tudon neked mennyire legyen átlátszó és az aktuális folyamatokat jelző sávok színét, feliratát és a betűk színét sem tudom, hogy neked mi tetszene. A konyhán meg lehet csinálni mindent szinte, már sokan mondtuk. Azért csak majdnem mindent, mert mint írtam, tapasztalat, hogy a gombok hátterét valamiért nem cseréli ki, az marad szürke. Nem tudom te mit és honnan telepítettél fel, hogy meghalt a telód tőle, de leírom megint. A Konyhán kell szerkeszteni ezen leírás alapján.zerge írta:Sziasztok! Az átlátszó statusbarra még mindig megoldást keresek.....:S Ha valakinek van használhat ötlete az jól jönne:)
Mentsd le a memkarira, majd a gépedre ezt a három fájlt. A rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és a "SystemUI.apk"-t. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk.) Root explorerrel a legegyszerűbb. És a Konyhában értelemszerűen a status bar fül alatt kell szerkesztgetned és a jobb oldalon megmutatja az előnézetét, annak amit csináltál. Ha csak az értesítési sávot akarod mondjuk átteszőre, akkor azt felesleges is, mert azt a rom amit telepítettél adja meg. A Konyhában ezért szerintem, csak fehérre, fekete betükkel érdemes. Vagy persze általad kikevert színűre cserélni, mert az áttetsző úgy is felveszi a háttér színét. A rolót lehúzva viszont lehet teljesen áttetsző, de ott meg a hátérképed fog látszani, ami, ha minden áttetsző, csak a fekete vagy fehér felirat marad, akkor nagyon zavaró tud leni, pláne napsütötte időben.
Vagy neked teljesen amerikaiaknak szólóan, szájbarágósan kellene egy szerkesztési leírás, hogy mit hol hogyan kell nyomni? Az úgy macerás lenne rendesen!
Ha már kiemelted a 3 fájlt... Nu, akkor egy CWM alól telepíthető rom alól ezeket ki lehet szedni, ahol már olyan, persze, ezzel jönne pl crt animáció, meg egyéb frameworkbeli változás... Amúgy, valóban nagyon macerás lenne ezeket leírni, ha így, csak egy fórumon keresztül szeretnéd megtudni... Visszamásolni, hogy ne cseszd el, úgy érdemes, hogy nem egyből felülírod a fájlt, hanem SystemUI.apk-t átnevezed SystemUI.ap-ra, bemásolod ahová kell, állítasz neki megfelelő permissiont (nézd le a többiről) meg Ownert (0-root) RootExplorerrel, majd újraindítod a telefont. Persze, előtte érdemes CWM-es mentést, ha valami nem menne jól, akkor ne legyen kopp.
Amúgy, ha jól emlékszem, akkor KPH frameworkot akartál egy nem KPH-ra tenni, ami alapból szívás, mert úgy tapasztaltam, hogy ilyen szempontból nincs kompatibilitás. 2.3.3-at a 2.3.3-ra, 2.3.5-ös fájlokat a 2.3.5-re stb...
A szájbarágós leírásokba meg én is belefáradtam, mert kis kreativitással magadtól is kitalálható, meg nagyon sok helyen le van már írva dolog, csak nem pont arra, amire neked kell. Pl, ha visszanézed a profilomból a hsz-eket, kezdetben csináltam fullos leírásokat, de nem a konyhához...

- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
Ez szerintem nem nekem szántad! Én csak segíteni akartam neki, de te biztosan jobban benne vagy, akkor írd le neki. Én sosem kerítettem ekkora feneket a dolognak, mint amit leírtál. Nem olyan nagy ördöngősség a romot újratenni, ha elcsesződik valami. Amíg a ki- meg bemásolgatással, átnevezgetésekkel bajlódik, addig a romot visszateszi bármilyen mentésből. Szerintem a főzött romokban is ezek a fájlok ugyanott vannak. Mindegy, hogy zip-ből telepítette vagy esetleg máshogyan. De a főzöttekkel nem foglalkozom. Mert eddig nem találtam olyat, amiben a beállítás teljesen magyarra állítható lett volna. És persze az egyéb nyűgjeikről már ne is beszéljek. Ezért maradtam egy megbízható stock romnál, amit valamilyen szinten a saját ízlésemre szabtam, a lehetőségeimhez mérten és persze magyar benne minden. Jó tudom, van akinek nem számít az, hogy milyen nyelvű, de nekem igen. Magyar vagyok és magyarul szeretném használni, ha van rá mód.szabox írta:Ha már kiemelted a 3 fájlt... Nu, akkor egy CWM alól telepíthető rom alól ezeket ki lehet szedni, ahol már olyan, persze, ezzel jönne pl crt animáció, meg egyéb frameworkbeli változás... Amúgy, valóban nagyon macerás lenne ezeket leírni, ha így, csak egy fórumon keresztül szeretnéd megtudni... Visszamásolni, hogy ne cseszd el, úgy érdemes, hogy nem egyből felülírod a fájlt, hanem SystemUI.apk-t átnevezed SystemUI.ap-ra, bemásolod ahová kell, állítasz neki megfelelő permissiont (nézd le a többiről) meg Ownert (0-root) RootExplorerrel, majd újraindítod a telefont. Persze, előtte érdemes CWM-es mentést, ha valami nem menne jól, akkor ne legyen kopp. Amúgy, ha jól emlékszem, akkor KPH frameworkot akartál egy nem KPH-ra tenni, ami alapból szívás, mert úgy tapasztaltam, hogy ilyen szempontból nincs kompatibilitás. 2.3.3-at a 2.3.3-ra, 2.3.5-ös fájlokat a 2.3.5-re stb... A szájbarágós leírásokba meg én is belefáradtam, mert kis kreativitással magadtól is kitalálható, meg nagyon sok helyen le van már írva dolog, csak nem pont arra, amire neked kell. Pl, ha visszanézed a profilomból a hsz-eket, kezdetben csináltam fullos leírásokat, de nem a konyhához...
Már többször kért segítséget, de eddig csak asszem 2-en reagáltunk valamilyen szinten. Segíts neki akkor légy szíves, hogy meg tudja oldani ezt!

The Myth Basic(Holland az alap)
-
- 2. szint
Nem, valóban nem neked szántam, a tiéd kiegészítéseként.Probert írta: Ez szerintem nem nekem szántad! Én csak segíteni akartam neki, de te biztosan jobban benne vagy, akkor írd le neki. Én sosem kerítettem ekkora feneket a dolognak, mint amit leírtál. Nem olyan nagy ördöngősség a romot újratenni, ha elcsesződik valami. Amíg a ki- meg bemásolgatással, átnevezgetésekkel bajlódik, addig a romot visszateszi bármilyen mentésből. Szerintem a főzött romokban is ezek a fájlok ugyanott vannak. Mindegy, hogy zip-ből telepítette vagy esetleg máshogyan. De a főzöttekkel nem foglalkozom. Mert eddig nem találtam olyat, amiben a beállítás teljesen magyarra állítható lett volna. És persze az egyéb nyűgjeikről már ne is beszéljek. Ezért maradtam egy megbízható stock romnál, amit valamilyen szinten a saját ízlésemre szabtam, a lehetőségeimhez mérten és persze magyar benne minden. Jó tudom, van akinek nem számít az, hogy milyen nyelvű, de nekem igen. Magyar vagyok és magyarul szeretném használni, ha van rá mód.
Már többször kért segítséget, de eddig csak asszem 2-en reagáltunk valamilyen szinten. Segíts neki akkor légy szíves, hogy meg tudja oldani ezt!![]()

Alapszintű, szájbarágós leírásokhoz meg nincs se kedvem, se türelmem már. Amit itt meg az előző hsz-omban leírtam, az alapján meg lehet csinálni.