Próbáltam kitörölni nem ment. Fagyasztást, hogy érted?Limahl írta:cseroxquad írta:Sziasztok!
Most raktam fel a I9100XXLPB romot. Minden szuper. Egy dolog zavar felül a lehúzható rolóban megjelent a szoftverfrissítő ikonja.
Nem akarja elfogadni a belépésemet és ezért nem is tünik el onnan fentről az ikonja.
Valaki valami megoldást erre a problémára? Az is jó lenne ha elbírnám tüntetni az ikonját valahogy.
fagyaszd le,,,vagy töröld ki.
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- cseroxquad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Grey
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
cseroxquad írta:Próbáltam kitörölni nem ment. Fagyasztást, hogy érted?Limahl írta:cseroxquad írta:Sziasztok!
Most raktam fel a I9100XXLPB romot. Minden szuper. Egy dolog zavar felül a lehúzható rolóban megjelent a szoftverfrissítő ikonja.
Nem akarja elfogadni a belépésemet és ezért nem is tünik el onnan fentről az ikonja.
Valaki valami megoldást erre a problémára? Az is jó lenne ha elbírnám tüntetni az ikonját valahogy.
fagyaszd le,,,vagy töröld ki.
titanium backup,,,,azzal ki is tudod törlölni.
Samsung galaxy s7 edge
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
És az eredetinek mi a neve?carlosca írta:Igen a system/app ba és az eredeti launchert törölni vagy fagyasztani kell.Limahl írta:http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1410674Ezt az apk-t honnan tudom beszerezni és LPB-be kell betenni?
system ,,,app ba kell,,,,,azthiszem.
Rom: NG1
- Davidka0317
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Rajtavan ez a progi, de elfelejtettem megnézni, és gyorsan újrahúztam az egész romot:D visszaraktam a régi 1.6.1.et meg a siyah 2.6.8+-t ezzel nemvolt probléma.. mióta a 1.7.2 volt fent az illusionbol azóta csinálta ezt... bosszantóLimahl írta:Davidka0317 írta:Már második reggel arra lettem figyelmes, hogy előző este lehúzom 100%ról a telefont és kb 6-7óra alatt merül 30%-ot készenlétben...mire felkelek 70körül van...ez mitől lehet? Készenléti csík és a képernyő bekapcsolva se kék sehol..tehát elvileg nem fut semmi... android rendszert írta 18%-nak a merülésbe többi elenyésző...
ma már újraraktam a romot, kernelt és a modemet is..remélem így már jó lesz..:S
tud alvomodba menni? lehet nem,,,és ez a gond,,,,,market,,,cpu spy,,,,és nézd meg a deep sleep-et....annak 80% fölött kéne lennie ha minden jó.
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
iPhone 4s 6.0.3
- Limahl
- 6. szint
az lpb modemet idáig csak ajánlani tudom,,,ha hiszitek ha nem,,,,11 kor töltöttem 100%-ra ,,volt vagy 6 telefon,,nem hosszuak,,,1-2 percesek,kb 3 sms,,,,és mos 99% on van 

Samsung galaxy s7 edge
- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
egy linket tudnála dni?Limahl írta:az lpb modemet idáig csak ajánlani tudom,,,ha hiszitek ha nem,,,,11 kor töltöttem 100%-ra ,,volt vagy 6 telefon,,nem hosszuak,,,1-2 percesek,kb 3 sms,,,,és mos 99% on van

Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
- Limahl
- 6. szint
kissdani írta:egy linket tudnála dni?Limahl írta:az lpb modemet idáig csak ajánlani tudom,,,ha hiszitek ha nem,,,,11 kor töltöttem 100%-ra ,,volt vagy 6 telefon,,nem hosszuak,,,1-2 percesek,kb 3 sms,,,,és mos 99% on vanés a pár hozzászolásodban korábban említett voltage controlos beállításokkal?:)
mint már irtam omegakitchen,,ezzel letudod szedni,,,,kerneleket is meg még sok mindent,,,,nagyon hasznos progi,,,én is innen szedtem,,,igy sosem kell keresgélned,,,lementi zip-be aztán rec-böl felrakod, nálam ez kötelezö progi lett.opera köll hozzá letöltéshez.
http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122
100MHz - 850 mV
200MHz - 875 mV
500MHz - 950 mV
800MHz - 1025 mV
1000MHz - 1075 mV
1200MHz - 1225 mV
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- TBGetto
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 Omega 21.1
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Hali mindenkinek. A hétvégén ráértem barkácsolni így össze forrasztgattam a 300ko os JIG et. Csak az a probléma vele, hogy az S2 re kötve nem történik semmi. míg az ACE szépen ébred Download módban.
Szerintetek mi lehet a probléma minden tanácsot előre is köszönök.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Gondolom, azon túl vagy, hogy pontosan forrasztottad-e, nem zárodik-e más láb is, hasonlók...TBGetto írta:Hali mindenkinek. A hétvégén ráértem barkácsolni így össze forrasztgattam a 300ko os JIG et. Csak az a probléma vele, hogy az S2 re kötve nem történik semmi. míg az ACE szépen ébred Download módban.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Limahl
- 6. szint
megfogadtam,hogy nem rakok fel bezke rom-ot többet,,,,de most kiváncsiságbol felraktam az LPB-ét,,,mert kiváncsi voltam mi lett az ics-vel,,,,hát ez egész jó,,,,most marad pár napig kicsit furi szokni kell,,,,de idáig minden müxik,,,,,aki csak kiprobálná,,,,annak irom,,,,,nem tettem ics-ét elötte,,,csak recovery-böl feltettem,,,kl1 re,,szokásos 3 wipe-al,,és simán felment és müxik idáig minden,,,,ha nem tetszene ,,,ugyan igy rec böl mehet vissza az ami volt,,,. ez már egész használható,,,,mindenképp érdemes
kiprobálni
és ebben a trabant launcher is magyar,,,és eleve xeh-n indul.
mókára fel
kiprobálni

és ebben a trabant launcher is magyar,,,és eleve xeh-n indul.
mókára fel

Samsung galaxy s7 edge