Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Segal »

carlosca írta:
Limahl írta:
csak 1 et mondj ,,,miben jobb?
1 et kértél, egyet kapsz is, modem. (GPS stb)
ezt pont rossz válasz volt te is tudod nagyon jól hogy egy percbe sem kerül bármelyik GB alapúra rádobni bármelyik ICS modemet. Viszont alapesetbe tény hogy az ICS-é jobb. Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a lényeget hogy jelenleg a GB a főzött romoknak hála rengeteget tud profitálni az ICS-ből (van olyan is amibe ha nem nézhetnél be a beállításokba meg a home gombot nem nyomhatnád hosszan az életbe meg nem mondanád hogy az GB alapú és nem ICS) viszont ICS jelenleg gyerekcipőbe jár a GB plusz dolgaival. Persze ez ugye megint csak olyan tagokat érint akik legalább egyszer tettek már fel fözöttet mert a gyárik közt brutálisan nagy eltérés nincs.
carlosca
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: carlosca »

Segal írta: ezt pont rossz válasz volt te is tudod nagyon jól hogy egy percbe sem kerül bármelyik GB alapúra rádobni bármelyik ICS modemet. Viszont alapesetbe tény hogy az ICS-é jobb.
Én egyet értek veled,de komolyan magam is gb-n használok ics modemeket, de a lényeg hogy a kérdésre válaszoltam és az helyes válasz volt az amiről beszélünk, miben jobb az ics? a válasz a modem :-), az már más tészta, hogy rakhatod azt máshova is de a tény az tény.
XXUAMG8 XEH
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

carlosca írta:
Segal írta: ezt pont rossz válasz volt te is tudod nagyon jól hogy egy percbe sem kerül bármelyik GB alapúra rádobni bármelyik ICS modemet. Viszont alapesetbe tény hogy az ICS-é jobb.
Én egyet értek veled,de komolyan magam is gb-n használok ics modemeket, de a lényeg hogy a kérdésre válaszoltam és az helyes válasz volt az amiről beszélünk, miben jobb az ics? a válasz a modem :-), az már más tészta, hogy rakhatod azt máshova is de a tény az tény.

tehát akkor abban nem, ugyi mert ha nézed az aláirásom,,,,akkor látod ,hogy már tegnap ota LPB modem van fent :D

amit segal irt,,,videozni kb sosem szoktam vele,,,ugyhogy nem érint,,,,böngészömmel meg vagyok elégedve,mert ugyis operat használok,,,,adat számlálot lehet felrakni,,,bár én nem használok,,az sem zavar,,,akkor megint csak maradt a semmi.

ez az a nagy dirrel durral,,beharangozott ics? mert újdonság számomra ,,,SEMMI benne :down:
Samsung galaxy s7 edge
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

Már második reggel arra lettem figyelmes, hogy előző este lehúzom 100%ról a telefont és kb 6-7óra alatt merül 30%-ot készenlétben...mire felkelek 70körül van...ez mitől lehet? Készenléti csík és a képernyő bekapcsolva se kék sehol..tehát elvileg nem fut semmi... android rendszert írta 18%-nak a merülésbe többi elenyésző...
ma már újraraktam a romot, kernelt és a modemet is..remélem így már jó lesz..:S
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
Limahl
6. szint
6. szint

Davidka0317 írta:Már második reggel arra lettem figyelmes, hogy előző este lehúzom 100%ról a telefont és kb 6-7óra alatt merül 30%-ot készenlétben...mire felkelek 70körül van...ez mitől lehet? Készenléti csík és a képernyő bekapcsolva se kék sehol..tehát elvileg nem fut semmi... android rendszert írta 18%-nak a merülésbe többi elenyésző...
ma már újraraktam a romot, kernelt és a modemet is..remélem így már jó lesz..:S

tud alvomodba menni? lehet nem,,,és ez a gond,,,,,market,,,cpu spy,,,,és nézd meg a deep sleep-et....annak 80% fölött kéne lennie ha minden jó.
Samsung galaxy s7 edge
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

carlosca írta:
Davidka0317 írta:Én azt nem értem, hogy ez kinek tetszik ez a rom?! Egy az egybe ugyan az a kinézete mint a sima GB-nek:D nem értem az embereket, hogy mit élveznek ebbe..hogy májerkodjanak vele, hogy nekik már fentvan az ICS?:S fúúú:D aki tudja ezt, vagy aki esetleg feltette leírhatná..hogy mi jobb benne mint az ALAP GB-be..főzött GB romhoz nem hasonlítanám mert elvérezne:D zárójelbe hozzátenném, hogy nekem nagyon bejött az ICS..csak nem ez...hanem a nexus-féle ...
Rakd be launchernek a Trebuchet.apk -t és mindjárt ICS is lesz belőle, a többi az meg, megoszlik az emberek között van amiben jobb mint gb, és van amiben elmarad "még".
Ezt az apk-t honnan tudom beszerezni és LPB-be kell betenni?
Rom: NG1
Limahl
6. szint
6. szint

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1410674

system ,,,app ba kell,,,,,azthiszem.
These users thanked the author Limahl for the post:
moco (2012-02-05 vas. 06:39:30)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
carlosca
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
Has thanked: 23 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: carlosca »

Limahl írta:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1410674

system ,,,app ba kell,,,,,azthiszem.
Igen a system/app ba és az eredeti launchert törölni vagy fagyasztani kell.
XXUAMG8 XEH
cseroxquad
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Grey
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cseroxquad »

Sziasztok!
Most raktam fel a I9100XXLPB romot. Minden szuper. Egy dolog zavar felül a lehúzható rolóban megjelent a szoftverfrissítő ikonja.
Nem akarja elfogadni a belépésemet és ezért nem is tünik el onnan fentről az ikonja.
Valaki valami megoldást erre a problémára? Az is jó lenne ha elbírnám tüntetni az ikonját valahogy.
Limahl
6. szint
6. szint

cseroxquad írta:Sziasztok!
Most raktam fel a I9100XXLPB romot. Minden szuper. Egy dolog zavar felül a lehúzható rolóban megjelent a szoftverfrissítő ikonja.
Nem akarja elfogadni a belépésemet és ezért nem is tünik el onnan fentről az ikonja.
Valaki valami megoldást erre a problémára? Az is jó lenne ha elbírnám tüntetni az ikonját valahogy.

fagyaszd le,,,vagy töröld ki.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”