Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

Szia szabox,

csak most értem rá felrakni, nagyon szép a cucc, de az időjárás szerencsétlenkedik nekem.

Ezek a problémáim:
- valami rejtélyes ok miatt reggelre megjelent a település neve alatt a "Törlés" felirat: nem reagál érintésre, nem tüntethető el... :wacko:
- automatikus frissítés beállítva 3 óránként, aktuális hely engedélyezve, de az Accuweather változatlanul azt hiszi, még éjszaka van, s két településsel arrébb vagyok, ahol még tegnap este installáltam;
- az időjárás szimbólumot megérintve feljövő felület alul kilóg az Ace kijelzőjéből, úgyhogy csak sejteni lehet a minimális hőmérsékleteket, látni nem.
Van valami tipped a megoldásokra? Át lehet szabni a programot?
Mert egyébként olyan szép és 6 napra jelez előre. Vagy valami tipp egy hasonló minimalista, de jól dizájnolt dologra?

Köszi!
szabox írta:Hali!

Ha érdekel valakit, hogy a TouchWiz3-at csak látszólag is olyanra alakítsa, mint pl az SII-ben a TouchWiz4, akkor alább letöltheti a widget és háttérkép csomagot.

Mit tartalmaz?
- Azt az elmosott barna-kék hátteret, amit így látsz a a touchwiz4-es telefonok főképernyőjén
- A digitális óra widget-et
- képkeret widgetet
- accuweather időjárás widgetet (magyarul is tud), ami 10 mega, de ugye az új telefonokban, amik javarészt touchwiz4-esek, már van bőven belső memória, ezért, gondolom, nem a mid-range telókra van optimalizálva.

Az óra és a időjárás widget a mellékelt ábrán látható...

Link: http://www.szerencsesuti.net/touchwiz4design.zip

[img][img]http://phonerpt.com/wp-content/uploads/ ... screen.jpg[/img][/img]
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

Én nem használok aktuális helyet, hanem bírtam a keresőjébe: "településnév" hungary - persze, látszólag nem ad vissza semmit, de ha megjelenik két fehér vonal a keresőbe, akkor ott van a választott település... Így van nekem kiírva, hogy XXX helyen hámy fok van.

AZért hiszi, szerintem, mert azokról a települések mobiltornyáról tudott bepozicionálni, ha nem gps alapú.

Kilógás: nekem nem a tetején van, hanem középen (ha oldalra lóg, akkor passz)... Nem értem mi lehet a probléma... én stock romon használom.

Ha nagyon nem jó, akkor itt egy másik alternatíva:
https://market.android.com/details?id=c ... .goweather

Ennek is van egy szép widget-e, meg több napos előrejelzés, de nem magyar...

Átszabni meg TW4-el lehetne, szerintem...
r_crusoe írta:Szia szabox,

csak most értem rá felrakni, nagyon szép a cucc, de az időjárás szerencsétlenkedik nekem.

Ezek a problémáim:
- valami rejtélyes ok miatt reggelre megjelent a település neve alatt a "Törlés" felirat: nem reagál érintésre, nem tüntethető el... :wacko:
- automatikus frissítés beállítva 3 óránként, aktuális hely engedélyezve, de az Accuweather változatlanul azt hiszi, még éjszaka van, s két településsel arrébb vagyok, ahol még tegnap este installáltam;
- az időjárás szimbólumot megérintve feljövő felület alul kilóg az Ace kijelzőjéből, úgyhogy csak sejteni lehet a minimális hőmérsékleteket, látni nem.
Van valami tipped a megoldásokra? Át lehet szabni a programot?
Mert egyébként olyan szép és 6 napra jelez előre. Vagy valami tipp egy hasonló minimalista, de jól dizájnolt dologra?
These users thanked the author szabox for the post:
r_crusoe (2012-01-12 csüt. 14:28:36)
Rating: 2.63%
feri2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: feri2 »

Sziasztok! Létezik, hogy nem kapcsolható ki a "billentyűzet" hangja? Csak úgy sikerül, ha lenémítom a telefont, már nagyon idegesítő az a kattanva pukkanó hangsorozat amit egy e-mail begépelése alatt végig kell hallgatni. Gyári 2.3.3 rom van rajta.
szabox
2. szint
2. szint

feri2 írta:Sziasztok! Létezik, hogy nem kapcsolható ki a "billentyűzet" hangja? Csak úgy sikerül, ha lenémítom a telefont, már nagyon idegesítő az a kattanva pukkanó hangsorozat amit egy e-mail begépelése alatt végig kell hallgatni. Gyári 2.3.3 rom van rajta.
nem tudok róla... de vannak más billentyűzetek is androidra, ahol kikapcsolható... pl anysoft keyboard alatt kikapcsolható, én azt használom most. bár, állítólag az nem annyira megbízható, mert tárol jelszavakat,de spec, amire kell nekem most elég.
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

feri2 írta:Sziasztok! Létezik, hogy nem kapcsolható ki a "billentyűzet" hangja? Csak úgy sikerül, ha lenémítom a telefont, már nagyon idegesítő az a kattanva pukkanó hangsorozat amit egy e-mail begépelése alatt végig kell hallgatni. Gyári 2.3.3 rom van rajta.
Csatlakozom az előttem szólóhoz! :D Használj más billentyűzetet. Én is nagy megelégedéssel használom az AnySoftkeyboard-ot https://market.android.com/details?id=c ... rch_result. Nagyon jól testre szabható és tud magyarul is,akár "qwertz" kiosztású ékezetes billt is lehet vele kirakni, csak telepíteni kell a magyar pack-ot https://market.android.com/details?id=c ... rch_result hozzá.
The Myth Basic(Holland az alap)
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

Párom Ace-én Cm 7.2 van (RC 0) ami 2 napig tökéletesen működik utána, ha hívják foglaltat jelez a hívó félnek, sms-t viszont tud fogadni és hívni is tud csak őt nem éri el senki. Cm 7.2 (RC 1) el is ugyan ezt csinálta azért tettem vissza a régebbit.(újraindítás ilyesmi nem segített természetesen próbálkoztam vele) Valami ötlet? Másnak nem volt még ilyen?
szabox
2. szint
2. szint

qpica írta:Párom Ace-én Cm 7.2 van (RC 0) ami 2 napig tökéletesen működik utána, ha hívják foglaltat jelez a hívó félnek, sms-t viszont tud fogadni és hívni is tud csak őt nem éri el senki. Cm 7.2 (RC 1) el is ugyan ezt csinálta azért tettem vissza a régebbit.(újraindítás ilyesmi nem segített természetesen próbálkoztam vele) Valami ötlet? Másnak nem volt még ilyen?
Stock rom párti vagyok... Tehát, stock rom miért nem jó? Kevés dolog van, amit ne lehetne ezzel is megtenni, amit a CM7-tel...

Ötlet az előbbin túl van... Recovery-ben wipe data/reset, ha nem csináltad volna... Lehet maradt benne valami hibás beállítás. Alapvetően, véleményem szerint, a cm-ek ace-re még "kiforratlanok", mert ez vagy az nem megy és az is lehet, ez a dolog ilyen. Más, használható ötletem nincs, mert nem használok CM7.X-et.
RedB
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Htc One SV
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: RedB »

Sziasztok!

Egy programot szeretnék ajánlani, ami nekem megoldotta a telefon néha fellépő lassulását és még magyarul is tud, bár root kell hozzá!

https://market.android.com/details?id=i ... oFrillsCPU

Aki gondolja probálja ki!

Üdv:RedB
These users thanked the author RedB for the post:
SANKADI (2012-01-13 pén. 22:04:28)
Rating: 2.63%
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

szabox írta:
qpica írta:Párom Ace-én Cm 7.2 van (RC 0) ami 2 napig tökéletesen működik utána, ha hívják foglaltat jelez a hívó félnek, sms-t viszont tud fogadni és hívni is tud csak őt nem éri el senki. Cm 7.2 (RC 1) el is ugyan ezt csinálta azért tettem vissza a régebbit.(újraindítás ilyesmi nem segített természetesen próbálkoztam vele) Valami ötlet? Másnak nem volt még ilyen?
Stock rom párti vagyok... Tehát, stock rom miért nem jó? Kevés dolog van, amit ne lehetne ezzel is megtenni, amit a CM7-tel...

Ötlet az előbbin túl van... Recovery-ben wipe data/reset, ha nem csináltad volna... Lehet maradt benne valami hibás beállítás. Alapvetően, véleményem szerint, a cm-ek ace-re még "kiforratlanok", mert ez vagy az nem megy és az is lehet, ez a dolog ilyen. Más, használható ötletem nincs, mert nem használok CM7.X-et.
Recoveryben is wipeoltam természetesen mindent. Este feltolom még azért a 7.2 RC1et aztán ha továbbra sem lesz jó teszek valami stock romot.
szabox
2. szint
2. szint

qpica írta: Recoveryben is wipeoltam természetesen mindent. Este feltolom még azért a 7.2 RC1et aztán ha továbbra sem lesz jó teszek valami stock romot.
Ha stock mellett döntesz, akkor 2.3.5 KS2-őt ajánlom vagy DDKQ5 vagy 6-ot. Az utóbbi kettőt nem ismerem, de több helyen mondták, hogy nem rosszak, az előbbit használom és megvagyok vele... nálam vmikor a galéria szokott fagyni mostanában (korábban nem tapasztaltam), de nem mindig (újraindítás segít ilyenkor).
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”