Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Falkon írta:
szabox írta:
Véleményem szerint a CM-ek kiforratlanok az ACE-re, mert sok alattuk a hiba... lehet más telókhoz nem így van, ha igen, akkor :( . Egy buherált stock rommal is elérhető egy csomó minden, mint ami a CM-ekbe és nem kell az ilyen problémákkal számolni, mint, amit leírtál... Ha CWM-mel csinálsz mentést, akkor gond nélkül kipróbálhatod, mert, ha nem jött be, akkor tudsz visszaállítani. :)
Kipróbálom azt a 7.2-öt, mert nagyon idegesít már a telefon. Hogy tudok a Cmw-vel mentést csinálni?
Előre is köszi!

Backup - Teljes mentést lehet csinálni a jelenlegi ROM-ról
Samsung galaxy s7 edge
cheeboo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cheeboo »

Sziasztok!
Kérhetnék egy kicsivel bővebb és érthető leírást ehhez a ROM-hoz: IceCream Sunday, mint ami a GYIK-ben van? (A letöltő link sem működik) Köszönöm!
A készülékemen jelenleg a Fla.sh ROM van (ha ez számít valamit), amit a GYIK-ből tettem fel, köszönet érte (baromi jó, csak az ICS mégis szebb így képről).
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

r_crusoe írta:Nagyon állat! Én a TouchWiz4-et Galaxy Note-ban próbálgattam, s abban az volt még a nagy poén, hogy oldalra el lehetett húzni az egész záróképernyőt, úgy jutottál a Home oldalra. Ezt nem másolta valaki?
Igen, a Galaxy3 esetében is anno ilyen üveglapelhúzós záróképernyő volt... Tetszett! Akkor azt hittem, hogy ez mindegyik androidban így van és a 2.2-ben is így lesz, hát nem... Vagyis sok esetben nem.

Van rá áthidaló megoldás - Magic Locker. Ismered?
https://market.android.com/details?id=m ... agiclocker

Aztán hozzá a téma:
https://market.android.com/details?id=m ... nggs_trans

Hasonló, de ez is csak "huzigálós"... Ki lehet kapcsolni a hátterét és akkor átlátszó lesz.
These users thanked the author szabox for the post:
r_crusoe (2012-01-10 kedd 14:09:35)
Rating: 2.63%
cheeboo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: cheeboo »

cheeboo írta:Sziasztok!
Kérhetnék egy kicsivel bővebb és érthető leírást ehhez a ROM-hoz: IceCream Sunday, mint ami a GYIK-ben van? (A letöltő link sem működik) Köszönöm!
A készülékemen jelenleg a Fla.sh ROM van (ha ez számít valamit), amit a GYIK-ből tettem fel, köszönet érte (baromi jó, csak az ICS mégis szebb így képről).
Hagyjátok el :P Feltettem az XDA fórumon olvasottak alapján a The Myth ISC romját, hát egyszerűen eszméletlen és az android verziója 4.0.1 (nem tudom hihető e) de eddig a szoftver baromi gyors (és szép). AJÁNLOM! :)
extrembmx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8Gb
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: extrembmx »

Sziasztok!

Lenne egy olyan probléma hogy egy kedves ismerősöm ,megfürdette a telóját...
ez augusztusban történt,és mint említette, a pancsolás után egyből próbálta bekapcsolni ( lehet kár volt ) mert,aztán kiszáritották hajszáritoval,folyamatosan rezgett,aztán megszünt,aztán már csak világitott,aztán semmi... Kérdés hogy sztetek orvosolható e még szervízben?? És esetleg valami tipp h mi szált el.. És h szerintetek érdemes e javítani,mármint hogy nehogy többe legyen 1-2 nagyonn alkatrész mint egy új teló. :/

Köszönöm!

Krisz
szabox
2. szint
2. szint

extrembmx írta:Sziasztok!

ez augusztusban történt,és mint említette, a pancsolás után egyből próbálta bekapcsolni ( lehet kár volt ) mert,aztán kiszáritották hajszáritoval,folyamatosan rezgett,aztán megszünt,aztán már csak világitott,aztán semmi... Kérdés hogy sztetek orvosolható e még szervízben?? És esetleg valami tipp h mi szált el.. És h szerintetek érdemes e javítani,mármint hogy nehogy többe legyen 1-2 nagyonn alkatrész mint egy új teló. :/

Köszönöm!

Krisz
Nálam garanciában egy főpanelt cseréltek működőképes telefonnál és azt mondta a szervizes, hogy gari nélkül kb annyiba került volna, mint maga a telefon. Szerintem, hitelesebb az, ha érdeklődsz egy szervizben, de azért egy beázott telefonnak, én nem sok esélyt jósolok...
AxelF
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N78
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: AxelF »

cheeboo írta:
cheeboo írta:Sziasztok!
Hagyjátok el :P Feltettem az XDA fórumon olvasottak alapján a The Myth ISC romját, hát egyszerűen eszméletlen és az android verziója 4.0.1 (nem tudom hihető e) de eddig a szoftver baromi gyors (és szép). AJÁNLOM! :)
Sziasztok!

Ez a két rom engem is érdekelne, főleg az xda-s. Lehetne erről valami magyar leírást csinálni? Nekem is Fla.sh rom van fent, én csináltam ez még egyszerű is volt nekem a leírás alapján. De azt igazából nem tudom - és nem akarok téglát csinálni a telóból -, hogy egy ilyen rom után hogyan kell feltenni egy másikat. Leírná valaki a menetét?

Köszi: AxelF
szabox
2. szint
2. szint

AxelF írta:
Sziasztok!

Ez a két rom engem is érdekelne, főleg az xda-s. Lehetne erről valami magyar leírást csinálni? Nekem is Fla.sh rom van fent, én csináltam ez még egyszerű is volt nekem a leírás alapján. De azt igazából nem tudom - és nem akarok téglát csinálni a telóból -, hogy egy ilyen rom után hogyan kell feltenni egy másikat. Leírná valaki a menetét?

Köszi: AxelF
Ha már csináltál ilyet, akkor valamilyen szinten rutinos vagy és annyira mély szinten nem fogom leírni, de úgy a menetét igen...
- Stock rom-ot - így a jelenlegire rá. Ha nem indul be, akkor recoveryben wipe data/reset
- Töltsd le azt a romot, ami tetszik majd tedd rá sd-re.
- Innen meg rcoveryből telepísd rá.
Ha valahol kell neki CM 7.1 v 7.2, akkor a stock rom után tedd rá.

Ha nem indul be a rom, de a telefon igen (van download mode is), akkor no para... Wipe data segít, illetve stock romot fel lehet tenni odinnal, ami ha hibás egy valami a romban, akkor lecseréli.

Én többnyire így csinálom, ha ki akarok próbálni egy új romot. Persze, én előtte CWM-mel csinálok mentést az aktuális romról.
These users thanked the author szabox for the post:
AxelF (2012-01-10 kedd 16:18:00)
Rating: 2.63%
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

Mi kimostuk az előző Samsungomat, fehér mosásban, jó hosszan. Garanciálisan javították, mert tökéletesen kiszárítottuk, még az üveglap alatt is (nem szép dolog, tudom :twisted: ). Ha nem garis, akkor szerintem kuka, sajnos.
extrembmx írta:Sziasztok!

Köszönöm!

Krisz
BORNIKA777
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 15 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: BORNIKA777 »

Sziasztok!
Tud valaki jó videószerkesztő progit a telóra?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”