Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: Segal »

pocso írta:Sziasztok! Boldog Karácsonyt! :)

Az lenne a kérdésem(elég sokat visszaolvastam, nem találtam hasonló kérdést -lehet csak engem zavar?-), hogy videózásnál ha megállítom a felvételt, rögtön elmenti és egy újba kezd bele, nincs pillanat állj a gyári kamerán? Mert én szeretném onnan folyatni ahol abba hagytam, és ne "ő" döntse el helyettem! :)
Szóval csak én bénázok, vagy ez van? Esetleg ha így van, tudtok ajánlani egy progit aminél ez a funkció működik?
Köszi előre is!
Gyálilag max úgy tudod megoldani hogy nem állítod meg hanem felveszed folyamatosan és utánna kivágod belőle ami nem kell vagy ha megállítottad akkor a 2 esetleg több videót összefűzöd. Mivel nekem ez nem probléma ezért másik rögzítőt nem tudok ajánlani nekem tökéletes a gyári is.
These users thanked the author Segal for the post:
pocso (2011-12-24 szomb. 19:43:59)
Rating: 2.63%
pocso
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pocso »

Segal írta:
pocso írta:Sziasztok! Boldog Karácsonyt! :)

Az lenne a kérdésem(elég sokat visszaolvastam, nem találtam hasonló kérdést -lehet csak engem zavar?-), hogy videózásnál ha megállítom a felvételt, rögtön elmenti és egy újba kezd bele, nincs pillanat állj a gyári kamerán? Mert én szeretném onnan folyatni ahol abba hagytam, és ne "ő" döntse el helyettem! :)
Szóval csak én bénázok, vagy ez van? Esetleg ha így van, tudtok ajánlani egy progit aminél ez a funkció működik?
Köszi előre is!
Gyálilag max úgy tudod megoldani hogy nem állítod meg hanem felveszed folyamatosan és utánna kivágod belőle ami nem kell vagy ha megállítottad akkor a 2 esetleg több videót összefűzöd. Mivel nekem ez nem probléma ezért másik rögzítőt nem tudok ajánlani nekem tökéletes a gyári is.
Köszi a gyors választ! :)
Valahogy akkor is meg kellene oldanom, mert ez engem nagyon zavar! :roll:
csoliver
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: csoliver »

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy ha a telefonról küldök emailt, akkor állandóan magamnak is küld egy mailt a telefon a mobil aláírásommal. Az S2 ezt utána nem tölti le, de az outlook viszont igen. Az érintett fiók Gmail. Ki van kapcsolva a másolat küldése magamnak opció és mégis küldi. Van erre valami megoldás?
LG G3 32GB Titan EUR Version
csoliver
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: csoliver »

Közben akadt még egy probléma: Zajos környezetben videó felvételnél borzalmasan túlvezérelt a mikrofon. Erre van vmi orvosság?
LG G3 32GB Titan EUR Version
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

csoliver írta:Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy ha a telefonról küldök emailt, akkor állandóan magamnak is küld egy mailt a telefon a mobil aláírásommal. Az S2 ezt utána nem tölti le, de az outlook viszont igen. Az érintett fiók Gmail. Ki van kapcsolva a másolat küldése magamnak opció és mégis küldi. Van erre valami megoldás?
Nekem is így van,de én örülök is neki,mert akkor tudom,hogy biztosan elment a mail.HA meg vissza szeretném nézni kinek mit küldtem outlook-ban simán meg tudom....
OnePlus3
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

csoliver írta:Közben akadt még egy probléma: Zajos környezetben videó felvételnél borzalmasan túlvezérelt a mikrofon. Erre van vmi orvosság?
Sajnos nincs rá orvosság! Az SGS1-nél is kezdetben ez volt a probléma, gyárilag le is szarták úgy ahogy van, de aztán egy emberke megcsinálta a Voodoo Sound-ot rá és onnantól jó volt. Sajna a GS2-ben már más hangchip van, és az emberke azt mondta arra már nem tudja elkészíteni ezt az okosságot. :cry2:
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

MattRex írta:
csoliver írta:Közben akadt még egy probléma: Zajos környezetben videó felvételnél borzalmasan túlvezérelt a mikrofon. Erre van vmi orvosság?
Sajnos nincs rá orvosság! Az SGS1-nél is kezdetben ez volt a probléma, gyárilag le is szarták úgy ahogy van, de aztán egy emberke megcsinálta a Voodoo Sound-ot rá és onnantól jó volt. Sajna a GS2-ben már más hangchip van, és az emberke azt mondta arra már nem tudja elkészíteni ezt az okosságot. :cry2:

tán ez a kernel megoldás lehet ,,nem probáltam,,,,,

Kód: Egész kijelölése

Tiltott fájlmegosztó!/W7TKJ7RD5H
föleg ez a rész érdekes :D

Samsung Exynos Yamaha codec driver hacks built in kernel (thanks to supercurio)

Illusion-xT v1.2.0:

ChangeLog Illusion-xT
1.2.0:
New kernel 2.6.35.14-Illusion-xTreme_v2 added.
Voltage +25mV for 500mhz
Samsung Exynos Yamaha codec driver hacks built in kernel (thanks to supercurio)
Bus undervolt -25mV
Internal volt undervolt -25mV
Back to Ondemand governor (should fix random reboots)
Modified read_ahead_kb (fix freezes on 1080p videos from external sdcard)
More scheduler tweaks, nr_requests, fifo_batch.
Updated theme to ICS 1.7 of vertumus, thanks to him (not updated framework, I don't like windows)
New animations added.
Added Phone.apk With CallRec, noise reduction, big contact image, and call off icon in the right. (thanks to anarko919 for info and his creator)
Improve of Color and Sharpness by Default.
Fix FlashPlayer.
Updated JkayDeluxe (thanks to jkay) (delete data app for the problems with configuration).
Added SQLite3 bin
Changed modem to KI4 (more stable).
Added RTS Threshold & Fragmentation to improve wifi link ( 2305 - 2304 )
Modified wifi power to save battery
Changed default HOSTNAME to "Illusion-xT_i9100"
Brightness adjusts to improve battery a little.
Core usage improves to save battery without loss performance.
Other minor tweaks.
Zipalign.
Samsung galaxy s7 edge
extrembmx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8Gb
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: extrembmx »

Sziasztok!!

Nagy OFF! :

Nem szerettem volna új topikot nyitni,és nem is tudtam más segítő kész közösséget,ezért itt kérdezném meg ,hogy a Samsung S7070 Diva telefonra létezik e téma,vagy valami megoldás új témák felötöltésére? Háttérkép természetesen van millió,de témára még nem bukkantam....
Előre is köszönöm a választ! :roll:

Krisz

Kellemes Ünnepeket!!
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

extrembmx írta:Sziasztok!!

Nagy OFF! :

Nem szerettem volna új topikot nyitni,és nem is tudtam más segítő kész közösséget,ezért itt kérdezném meg ,hogy a Samsung S7070 Diva telefonra létezik e téma,vagy valami megoldás új témák felötöltésére? Háttérkép természetesen van millió,de témára még nem bukkantam....
Előre is köszönöm a választ! :roll:

Krisz

Kellemes Ünnepeket!!
esetleg? http://www.google.hu/search?q=s7070+the ... =firefox-a
extrembmx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8Gb
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: extrembmx »

Köszönöm eme roppant hasznos segítséget!!! nem is tudom miért nem jutott eddig eszembe... Most komolyan.... Eddig azt hittem itt értelmes felhasználók vannak ,mert sok éve járok ide,Igaz hogy nekem Nokiám van ,de nem sűrűn találkoztam ilyennel...
De ha az Off miatt volt akkor szíves elnézést... Majd nyitok minden kérdésnek egy új topikot.

Amúgy ha eddig eljutottál hogy beírtad a googleba h s7070 témák akkor azt is megnézhettedd volna hogy sehol nincs .... Éppen ezért kértem itt segítséget.

Köszönöm!
Krisz
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”