Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: szabox »

knightds írta:Esetleg valamilyen jó akksiidejű kernelt tudtok ajánlani?
A fent javasolt Galaxy Ace GYIK-ben van egy "kernelpiszka" nevű módosítás, arra jó, hogy stock rom alatt menjenek azok a szolgáltatások, mint a CM alatt... Pl Flash lejátszó, BLN support...
szabox
2. szint
2. szint

joco82 írta:
szabox írta:Ugyanúgy működik itt is (odin, root, recovery) - szerintem lehet SuperOneClick-kel is, de van upd_1.zip is, amit recoveryből kell feltolni...

Ha custom rom, akkor sokan a CyanogenMode-ot ajánlják, stock romból a DDKQ6-ot vagy egy új 2.3.5-ből én most a BUKS2-őt használom most, az új vodás rom... Stock rom alatt is lehet kernelt cserélni és akkor stock alatt mennek a CM-es finomságok... :) CF-Root és társai... :)
a BUKS2 az magyar 2.3.5-s vodás?
tudsz választ adni nekem arra mi az a turboboost?
és van már 2.3.6-s stock ami tudd magyarul?
Mindegyikben benne van a magyar nyelv, tudtommal... Lehet nem azzal fog beindulni, de a beállítások között ott van...

A turboboost-ról konkrétan fogalmam sincsen, elvileg ilyen ramscriptek (cf root kell hozzá szerintem, de ebbe nem vagyok biztos), amivel lehet gyorsítani a rendszer működésén...
Angolul itt ír egyről, hogy mit tud: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1400526

Lásd, egy korábbi hsz-om (2-3mmal ezelőtti): ne tévesszen meg a 2.3.6 jól csengő verziószáma... Tud magyarul amúgy... Kipróbáltam a samfirmware-n lévőt és szedtem is le egyből!
These users thanked the author szabox for the post:
joco82 (2011-12-23 pén. 17:59:26)
Rating: 2.63%
knightds
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II ... XXKK5
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: knightds »

Sziasztok!

Az s5830xWKPY romra- fel lehet tenni a CODE_S5830XXKPH_CL260130_REV03-CF-Root-v3.7-t?
Vagy lehet másképpen az rfs-t ext4-re konvertálni?
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

Sziasztok!A feleségemnek Ace-e van,feltettem neki a go launcher ex-et,de olyat nem tudok neki csinálni,hogy lezárt kijelzőnél mutasson legalább egy órát,vagy valamit.
Felraktam a go lockert is,de annál is fekete a kijelző,és csak a home gomb megnyomása után látszik az óra,stb.
Erre van megoldás?
knightds
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II ... XXKK5
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: knightds »

Sziasztok!

A JIG működik az ACE-el?
szabox
2. szint
2. szint

kisbodza írta:Sziasztok!A feleségemnek Ace-e van,feltettem neki a go launcher ex-et,de olyat nem tudok neki csinálni,hogy lezárt kijelzőnél mutasson legalább egy órát,vagy valamit.
Felraktam a go lockert is,de annál is fekete a kijelző,és csak a home gomb megnyomása után látszik az óra,stb.
Erre van megoldás?
Hát, ez nem Nokia... NoLed alkalmazással tudsz valamit hasonlót elérni.. de az inkább arra van, ha sms, akksi, email jelzést akarsz látni a fekete kijelződön, de persze van benne óra is... De az sem fekete kijelzőn lesz, hanem bekapcsolja a képernyőt és fekete háttéren jelenik meg a cucc... ergó, elég brutálisan meríti az aksit! :) Mert, amikor a kikapcsolod és csak a fekete képernyő van, akkor ún Deep Sleep módba megy, tehát, mély alvásba

De amúgy, a home gomb megnyomás nem sokáig zavaró, miután már hozzászokott a feleséged... :)
These users thanked the author szabox for the post:
kisbodza (2011-12-24 szomb. 00:03:24)
Rating: 2.63%
szabox
2. szint
2. szint

knightds írta:Sziasztok!

A JIG működik az ACE-el?
Nem tudom, hogy mennyi és milyen eltérések vannak JIG-eg között, de ha a leírásában szerepel az ace, akkor igen... :)
janez
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Jiayu G3
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: janez »

szabox írta:
kisbodza írta:...Erre van megoldás?
Hát, ez nem Nokia... NoLed alkalmazással tudsz valamit hasonlót elérni.. de az inkább arra van, ha sms, akksi, email jelzést akarsz látni a fekete kijelződön, de persze van benne óra is... De az sem fekete kijelzőn lesz, hanem bekapcsolja a képernyőt és fekete háttéren jelenik meg a cucc... ergó, elég brutálisan meríti az aksit! :) Mert, amikor a kikapcsolod és csak a fekete képernyő van, akkor ún Deep Sleep módba megy, tehát, mély alvásba

De amúgy, a home gomb megnyomás nem sokáig zavaró, miután már hozzászokott a feleséged... :)
Először nekem is hiányzott az óra stb. kijelzése, de aztán hamar megszoktam hiányát.

Más.
Vettem egy 32 GB-os Kingston micro sdhc-t. Csak class4-es, de nem vettem észre lassulást, kivéve fájlmásoláskor. Nagyjából 3-4MB/sec körüli sebességgel tudok rá írni. Videófelvételkor is normálisan ír a kártyára, a filmeket is jól olvassa. A dalvik cache is azon van, persze ext partíción.
A 8 gigás memkarit tartalékba megtartom arra az esetre, ha esetleg meghalna a 32-es. Egyszer már volt ilyen egy nyolcassal a Pulse-ban. A baj az ilyenkor, h fontos programok is rajta vannak és nem érhetők el a hibás kártya miatt. Ezért a hátlap és az akku közé helyeztem (celluxszal rögzítettem a műanyaghoz) a tartalék memóriát. Simán felpattant a hátlap a helyére, de egy nagyon picit kidudorodik. :)

Van ez a Gold akku amit rendelni lehet. Nincs nagy híre, h milyen hűdejó. Biztos jobb, de nem annyira, mint ahogy több 2000 milliampernél. Pótakkunak kellene egyet venni. Gondolom olcsóbb a gyárinál. Tényleg eredetit hol s mennyiért lehet kapni?
feri2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: feri2 »

Na egy jó erős akksi az tényleg nagyon elkellne ebbe a telóba! A Nokia 6710 akksi tartóssága után már szinte pánikbeteg vagyok, annyira merül az Ace akksija :-(
Szinte hihetetlen, de a Nokia 600km-en keresztül is elnavigál, míg az Ace már fele ennyi után teljesen lemerül :-(
janez
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Jiayu G3
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: janez »

feri2 írta:Na egy jó erős akksi az tényleg nagyon elkellne ebbe a telóba! A Nokia 6710 akksi tartóssága után már szinte pánikbeteg vagyok, annyira merül az Ace akksija :-(
Szinte hihetetlen, de a Nokia 600km-en keresztül is elnavigál, míg az Ace már fele ennyi után teljesen lemerül :-(
Háát usb-s szivargyújtós töltő nélkül be se kapcsolnám a navit az autóban. Ha pedig vonatozom, akkor is viszem a töltőt. Tegnap egy Rail Jet-en utaztam. Kettes ülés, az utastársam egy androidos htc csodával nyomult, de végig töltötte két órán keresztül. Szerencsére az enyém még 40%-on állt, mert csak egy aljzat volt a két ülés között. :)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”