A fent javasolt Galaxy Ace GYIK-ben van egy "kernelpiszka" nevű módosítás, arra jó, hogy stock rom alatt menjenek azok a szolgáltatások, mint a CM alatt... Pl Flash lejátszó, BLN support...knightds írta:Esetleg valamilyen jó akksiidejű kernelt tudtok ajánlani?
Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 2. szint
Mindegyikben benne van a magyar nyelv, tudtommal... Lehet nem azzal fog beindulni, de a beállítások között ott van...joco82 írta:a BUKS2 az magyar 2.3.5-s vodás?szabox írta:Ugyanúgy működik itt is (odin, root, recovery) - szerintem lehet SuperOneClick-kel is, de van upd_1.zip is, amit recoveryből kell feltolni...
Ha custom rom, akkor sokan a CyanogenMode-ot ajánlják, stock romból a DDKQ6-ot vagy egy új 2.3.5-ből én most a BUKS2-őt használom most, az új vodás rom... Stock rom alatt is lehet kernelt cserélni és akkor stock alatt mennek a CM-es finomságok...CF-Root és társai...
tudsz választ adni nekem arra mi az a turboboost?
és van már 2.3.6-s stock ami tudd magyarul?
A turboboost-ról konkrétan fogalmam sincsen, elvileg ilyen ramscriptek (cf root kell hozzá szerintem, de ebbe nem vagyok biztos), amivel lehet gyorsítani a rendszer működésén...
Angolul itt ír egyről, hogy mit tud: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1400526
Lásd, egy korábbi hsz-om (2-3mmal ezelőtti): ne tévesszen meg a 2.3.6 jól csengő verziószáma... Tud magyarul amúgy... Kipróbáltam a samfirmware-n lévőt és szedtem is le egyből!
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II ... XXKK5
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Az s5830xWKPY romra- fel lehet tenni a CODE_S5830XXKPH_CL260130_REV03-CF-Root-v3.7-t?
Vagy lehet másképpen az rfs-t ext4-re konvertálni?
Az s5830xWKPY romra- fel lehet tenni a CODE_S5830XXKPH_CL260130_REV03-CF-Root-v3.7-t?
Vagy lehet másképpen az rfs-t ext4-re konvertálni?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok!A feleségemnek Ace-e van,feltettem neki a go launcher ex-et,de olyat nem tudok neki csinálni,hogy lezárt kijelzőnél mutasson legalább egy órát,vagy valamit.
Felraktam a go lockert is,de annál is fekete a kijelző,és csak a home gomb megnyomása után látszik az óra,stb.
Erre van megoldás?
Felraktam a go lockert is,de annál is fekete a kijelző,és csak a home gomb megnyomása után látszik az óra,stb.
Erre van megoldás?
-
- 2. szint
Hát, ez nem Nokia... NoLed alkalmazással tudsz valamit hasonlót elérni.. de az inkább arra van, ha sms, akksi, email jelzést akarsz látni a fekete kijelződön, de persze van benne óra is... De az sem fekete kijelzőn lesz, hanem bekapcsolja a képernyőt és fekete háttéren jelenik meg a cucc... ergó, elég brutálisan meríti az aksit!kisbodza írta:Sziasztok!A feleségemnek Ace-e van,feltettem neki a go launcher ex-et,de olyat nem tudok neki csinálni,hogy lezárt kijelzőnél mutasson legalább egy órát,vagy valamit.
Erre van megoldás?

De amúgy, a home gomb megnyomás nem sokáig zavaró, miután már hozzászokott a feleséged...

- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
Nem tudom, hogy mennyi és milyen eltérések vannak JIG-eg között, de ha a leírásában szerepel az ace, akkor igen...knightds írta:Sziasztok!
A JIG működik az ACE-el?

- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Először nekem is hiányzott az óra stb. kijelzése, de aztán hamar megszoktam hiányát.szabox írta:Hát, ez nem Nokia... NoLed alkalmazással tudsz valamit hasonlót elérni.. de az inkább arra van, ha sms, akksi, email jelzést akarsz látni a fekete kijelződön, de persze van benne óra is... De az sem fekete kijelzőn lesz, hanem bekapcsolja a képernyőt és fekete háttéren jelenik meg a cucc... ergó, elég brutálisan meríti az aksit!kisbodza írta:...Erre van megoldás?Mert, amikor a kikapcsolod és csak a fekete képernyő van, akkor ún Deep Sleep módba megy, tehát, mély alvásba
De amúgy, a home gomb megnyomás nem sokáig zavaró, miután már hozzászokott a feleséged...
Más.
Vettem egy 32 GB-os Kingston micro sdhc-t. Csak class4-es, de nem vettem észre lassulást, kivéve fájlmásoláskor. Nagyjából 3-4MB/sec körüli sebességgel tudok rá írni. Videófelvételkor is normálisan ír a kártyára, a filmeket is jól olvassa. A dalvik cache is azon van, persze ext partíción.
A 8 gigás memkarit tartalékba megtartom arra az esetre, ha esetleg meghalna a 32-es. Egyszer már volt ilyen egy nyolcassal a Pulse-ban. A baj az ilyenkor, h fontos programok is rajta vannak és nem érhetők el a hibás kártya miatt. Ezért a hátlap és az akku közé helyeztem (celluxszal rögzítettem a műanyaghoz) a tartalék memóriát. Simán felpattant a hátlap a helyére, de egy nagyon picit kidudorodik.

Van ez a Gold akku amit rendelni lehet. Nincs nagy híre, h milyen hűdejó. Biztos jobb, de nem annyira, mint ahogy több 2000 milliampernél. Pótakkunak kellene egyet venni. Gondolom olcsóbb a gyárinál. Tényleg eredetit hol s mennyiért lehet kapni?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Na egy jó erős akksi az tényleg nagyon elkellne ebbe a telóba! A Nokia 6710 akksi tartóssága után már szinte pánikbeteg vagyok, annyira merül az Ace akksija :-(
Szinte hihetetlen, de a Nokia 600km-en keresztül is elnavigál, míg az Ace már fele ennyi után teljesen lemerül :-(
Szinte hihetetlen, de a Nokia 600km-en keresztül is elnavigál, míg az Ace már fele ennyi után teljesen lemerül :-(
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Háát usb-s szivargyújtós töltő nélkül be se kapcsolnám a navit az autóban. Ha pedig vonatozom, akkor is viszem a töltőt. Tegnap egy Rail Jet-en utaztam. Kettes ülés, az utastársam egy androidos htc csodával nyomult, de végig töltötte két órán keresztül. Szerencsére az enyém még 40%-on állt, mert csak egy aljzat volt a két ülés között.feri2 írta:Na egy jó erős akksi az tényleg nagyon elkellne ebbe a telóba! A Nokia 6710 akksi tartóssága után már szinte pánikbeteg vagyok, annyira merül az Ace akksija :-(