Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: szabox »

Érdekes, hogy ezt írod, mert a minap tapasztaltam hasonlót... Nem töltött be képeket... Se a galériában, se a játékban. Hang ment, kattintani lehetett, de csak fekete képernyő... Már nem emlékszem, hogy újraindítás után is csinálta e, de valszeg igen, mert megijedtem, hogy mi van ha elszállt a GPU, de nem... valahogy megjavult... Szerintem romot pakolásztam, vagyis mentéseket... aztán ok.

Én a helyedben, ha nem csináltad volna, akkor egy Wipe Data-t ráeresztenék, mert mi van ha valami hibás beállítás, tweak marad a rendszerben, ami zavart okoz...

DAv7 írta:Egy problémával fordulnék hozzátok, amire nem igen találtam megoldást.
Szóval: Adott az Ace-em, gyári DDKQ6-os ROM-mal, CF-Roottal, a2SD-vel és V8.5-üs TurboBoost-tal.
A problémám pedig a következő: Szeretnék játszani különböző játékokkal kikapcsolódásképp, de nem tudok. ILletve nem sokáig. Feltelepítettem a DoodleJumpot, és a Fruit Ninját is. Elindítottam a FruitNinját, nagyjából 2-3 percig remekül futott, egyszercsak megállt. Bezártam a feladatkezelőben, majd el szerettem volna indítani megint, de nem sikerült. Ha megvárom azt az időt az indítása után, ami alatt betöltődne, és megnyomom a visszát, akkor megkérdezi, hogy ki szeretnék-e lépni, vagy maradok játszani. Miután ezt csinálta semelyik más játék sem indul el. Ha újraindítom a telefont, akkor utána ugyanaz a helyzet, nagyjából 2-3 percig remekül megy, aztán ismét megáll. Észrevettem, hogy nagyon felmelegedik a telefon, tippem szerint olyan 40-45°-ra. Nem mindig van így, tegnap például fél órát játszottam a FruitNinjával és nem volt semmi gond.
Ilyen lefagyás után kipróbáltam a Quadrant Standart tesztet is, és bekövetkezett, amire számítottam, a 3D-s animációkat nem jeleníti meg. FPS-t és képkockaszámot kiírta, de sem a barlangos, sem a bolygós és sem a DNS-láncos animácót nem láttam.
A ROM-ot már újratelepítettem Odinnal, nem hozott javulást. Kipróbáltam másik ROM-okat is, de észrevettem, hogy 2 percenként ledobnak WiFi-ről(ezt is próbáltam orvosolni, az XDA-n megtalálható összes MODEM fájl cseréjével, de nem sikerült), ezért nem próbáltam ki a játékot, inkább visszaraktam a DDKQ6-os ROMot. Most ezzel szenvedek. Nem zavar annyira, de jó lenne, ha néha tudnék játszani.
A segítségeket, javaslatokat előre is köszönöm.

*Szerk.: Megpróbálom a telefonra feltelepíteni a játékokat, és úgy játszani velük, aztán megírom, hogy jó lett-e vagy nem.
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Kipróbáltam azt is. Nem segített. Eddig nem csinálta. Ha jól emlékszem, a CM-ről visszaváltás után sem. De feltelepítettem a Talking To-ot vagy mit. Ilyen aranyos macskát lehet inzultálni benne, és visszamondja érdekes hangon, amit te :) Szóval, ha jól emlékszem, ennek a feltelepítése után jött elő ez a probléma. Viszont nem értem, hogy többszörös Reset és egy ROM-újratelepítés után, miért nem működik rendesen.
Az este folyamán megírom ezt az XDA-s srácoknak, hátha van valami ötletük.
szabox
2. szint
2. szint

Nézegettem a telefonnal készült fotókat és volt egy régi, asszem 2.3.3, amivel teljesen szép képeket csináltam, élénk színek, de már nem emlékszem melyik volt... Az utánakövetkező szoftok meg gyérek voltak, fakóbb színek, homályosabb (bár lehet a lencse maszatossága miatt is). Aztán az XWKPKN volt asszem, amivel megint szép képeket csinált a telefon... Most KS2 van fent, de ennek sincs valami szép képe azokhoz képest.

Valakinek valami tapasztalata fotóminőség téren KS2-tól fiatalabb romokon? És aksit a KS2-től újabbak hogy nyúzzák?

Köszi! :)
feri2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: feri2 »

Sziasztok!
Az egy-hónapos készülék elkezdte dobálni a wifit. Első körben fw-t szeretnék frissíteni, az hátha megoldja. Kérdésem az lenne, hogy T szervizben van-e már újabb a gyári 2.3.3-nál? Ha valaki rendelkezik ilyen infóval, annak nagyon örülnék, mert feleslegesen nem akarok 2 órát várakozni, mire sorra kerülök :-) Köszi!
Iliasz8500
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Iliasz8500 »

szabox írta:
Iliasz8500 írta:Sziasztok mindenki!

Lenne egy olyan problémám, hogy a teló minden újraindításkor elfelejti a háttérképet. Nagyon zavar!!
2.2.4-es soft fut rajta, feltettem rá a DDKQ5 romot és mégis ezt csinálja továbbra is.

Mit tanácsoltok?
Recovery --> Wipe Data/Reset... Ha marad benne valami hibás beállítás, akkor ezzel legyalulva, újra állítva mindent, akkor van rá esély, hogy megjavul... Ha nem vagy biztos benne, akkor készíthetsz mentést és ha az után sem jó, akkor visszaállítva keresgélhetsz más irányba megoldást...
Itt most a gyári visszaállításra gondolsz?

Köszönöm!!!!!!!!!!! Sikerült!!!!!!!!!!
Alap dolog és nem gondoltam rá, köszönöm mégegyszer!!
szabox
2. szint
2. szint

Iliasz8500 írta:
szabox írta:
Recovery --> Wipe Data/Reset... Ha marad benne valami hibás beállítás, akkor ezzel legyalulva, újra állítva mindent, akkor van rá esély, hogy megjavul... Ha nem vagy biztos benne, akkor készíthetsz mentést és ha az után sem jó, akkor visszaállítva keresgélhetsz más irányba megoldást...
Itt most a gyári visszaállításra gondolsz?

Köszönöm!!!!!!!!!!! Sikerült!!!!!!!!!!
Alap dolog és nem gondoltam rá, köszönöm mégegyszer!!
Igen...Végül is sikerült és megoldottad a dolgot...
joco82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Google Nexus 4 16 GB
Has thanked: 11 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: joco82 »

Sziasztok!
ez a TurboBoost-V8.5-CWM mi lene?
mivel tud töbet a telo?
és cyanogen 7.2.0-ra telepithetö?
knightds
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II ... XXKK5
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: knightds »

Sziasztok!

Most lettünk boldog tulajdonosai egy Ace-nek. Szolgáltatós, t-mobilos. Szeretnénk rootolni és esetleg custom romot rátenni ha van olyan amit ajánlotok.
Szóval a kérdés az lenne, hogy ezt a telót is a Superoneclick-kel kell rootolni?
Tudtok ajánlani, valami jófajta custom romot? Odinnal fel lehet rá tenni? (Van egy Galaxy S II, azon így működik a custom rom felrakása, vagy recovery)
Jelenleg Android 2.3.3. S5830XWKP7 van rajta. Melyik a legújabb működő stabil rom?

Lehet kicsit sok volt a kérdés! :) DE ajándékba lesz és sajna már nem sok időm van.

Köszi a válaszokat előre is.
Falkon
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [KP6]
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Falkon »

@Dav7

Ezt a problémát én is tapasztaltam még pedig a holland 2.3.5 rom alatt. Angry Bird, Doodle ugyan így megállt. Ezek után még a honlapokat se hozta be jól. Újraindítás segített csak. Ezért raktam vissza a CM-et. Ez alatt tökéletes, megszűnt a hiba! (Kopp, Kopp, Kopp :D)
szabox
2. szint
2. szint

Falkon írta:@Dav7

Ezt a problémát én is tapasztaltam még pedig a holland 2.3.5 rom alatt. Angry Bird, Doodle ugyan így megállt. Ezek után még a honlapokat se hozta be jól. Újraindítás segített csak. Ezért raktam vissza a CM-et. Ez alatt tökéletes, megszűnt a hiba! (Kopp, Kopp, Kopp :D)
Holland 2.3.5 alatt volt nekem is ilyesmi, ahogy írtam... Én most a magyar vodás romot tettem rá... gyorsabb, csak boot és leállítási anomit kellett cserélni, mert az vodás benne... meg egy app, de az nem vészes..

CM-et nem használok, mert nekem "csalódás" volt, többet vártam a vélemények alapján... Tetszenek a stock alkalmazások (pl kamera) és a TouchWiz is és inkább maradtam egy egyénileg buherált rendszernél... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szabox 2011-12-23 pén. 15:40:54-kor.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”