Én a helyedben, ha nem csináltad volna, akkor egy Wipe Data-t ráeresztenék, mert mi van ha valami hibás beállítás, tweak marad a rendszerben, ami zavart okoz...
DAv7 írta:Egy problémával fordulnék hozzátok, amire nem igen találtam megoldást.
Szóval: Adott az Ace-em, gyári DDKQ6-os ROM-mal, CF-Roottal, a2SD-vel és V8.5-üs TurboBoost-tal.
A problémám pedig a következő: Szeretnék játszani különböző játékokkal kikapcsolódásképp, de nem tudok. ILletve nem sokáig. Feltelepítettem a DoodleJumpot, és a Fruit Ninját is. Elindítottam a FruitNinját, nagyjából 2-3 percig remekül futott, egyszercsak megállt. Bezártam a feladatkezelőben, majd el szerettem volna indítani megint, de nem sikerült. Ha megvárom azt az időt az indítása után, ami alatt betöltődne, és megnyomom a visszát, akkor megkérdezi, hogy ki szeretnék-e lépni, vagy maradok játszani. Miután ezt csinálta semelyik más játék sem indul el. Ha újraindítom a telefont, akkor utána ugyanaz a helyzet, nagyjából 2-3 percig remekül megy, aztán ismét megáll. Észrevettem, hogy nagyon felmelegedik a telefon, tippem szerint olyan 40-45°-ra. Nem mindig van így, tegnap például fél órát játszottam a FruitNinjával és nem volt semmi gond.
Ilyen lefagyás után kipróbáltam a Quadrant Standart tesztet is, és bekövetkezett, amire számítottam, a 3D-s animációkat nem jeleníti meg. FPS-t és képkockaszámot kiírta, de sem a barlangos, sem a bolygós és sem a DNS-láncos animácót nem láttam.
A ROM-ot már újratelepítettem Odinnal, nem hozott javulást. Kipróbáltam másik ROM-okat is, de észrevettem, hogy 2 percenként ledobnak WiFi-ről(ezt is próbáltam orvosolni, az XDA-n megtalálható összes MODEM fájl cseréjével, de nem sikerült), ezért nem próbáltam ki a játékot, inkább visszaraktam a DDKQ6-os ROMot. Most ezzel szenvedek. Nem zavar annyira, de jó lenne, ha néha tudnék játszani.
A segítségeket, javaslatokat előre is köszönöm.
*Szerk.: Megpróbálom a telefonra feltelepíteni a játékokat, és úgy játszani velük, aztán megírom, hogy jó lett-e vagy nem.