Mendra írta:Igen ez nem külcsinyben más,hanem egy kiegészitett DDKQ6-os stock rom...deodex,BLN control,túlgörgetési világitás,tweakek,ext4,battery mod,CRT anim...maga az alap romról is sok jót olvasi,de igy még érdekesebb...quadrantban 1400-1500 pontot ért el nálam és stabil...köze nincs a CM7-hez,teljesen magyar,kivéve az appokat,mint pl.a tweaks,ext4 manager stb...kicsit összetettebb a flashelése,de mivel benne van minden,ami egyébként csak a fözött romokat jellemzi,igy én az ICS megjelenéséig,nem is nyúlok hozzá...hozzáteszem jómagam is elrontottam,igy legalább ötször húztam újra az alap romot,mire sikerült..

Végignéztem a XDA-n a folyamatot... hát, egy alap 2.3.5 stock rom a kernelpiszkával, BLN Control Pro-val tudja a nagy részét ennek... Annyi, hogyha CRT anim kell, akkor le kell cserélni a frameworkot valami más 2.3.5-ös buherált romból... Persze, alapból nincs ext4 meg deodex így... Alapvetően, én nem vagyok ilyen eredmény őrűlt, szal nekem mindegy mennyit ér ek egy a különböző teszt progikba, ez akkor is csak egy középkategóriás telefon...

Régen meg voltam húzatva, hogy folyton telepítettem, meg minden... most megtaláltam ezt a KS2-őt, ami nálam bevált és nem nagyon foglalkozok már ezzel... összeraktam egy elég jó ki konfigot magamnak és azt szoktam visszatenni, ha valami bibi van, de komolyabban nem szórakozok a rendszerrel...
Persze, olykor kipróbálok még új romokat, de már nem hat meg annyira ez az egész "tuningoljam a telefont" téma... ICS - hát, nekem nem jön be a launcher-e és nem sokban néz ki másabbul, mint a jelenlegik... max, ha touchwizet lehet rá tenni, mert nekem bejön...

Persze, teljesítményben megint más, mert lehet jobban, optimálisabban kihasználná a telefont adottságait... Valszeg, akkor szánnám rá magam egy ICS frissítésre (ha lesz ace-re), ha már elég megbízható lenne és pozitívak lennének a visszajelzések róla...