Hali! A két rom közül melyiket raktad fel? Mert a mobilarena fórumon azt írják, hogy a lengyel nagyon zabálja az akksit! Tapasztalat alapján jobbnak találták a hollandot.r_crusoe írta:Kösz szabox és ata78!
Ez tényleg stabilabbnak tűnik. Viszont kaptam vele egy Samsung MMM nevű - ha jól veszem ki, holland nyelvű - cuccot a programok közé. Hogy tudnám azt onnan kiírtani?
Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Én a hollandot "szoktam", ha ilyen választási mizéria van...Pajoz írta:Hali! A két rom közül melyiket raktad fel? Mert a mobilarena fórumon azt írják, hogy a lengyel nagyon zabálja az akksit! Tapasztalat alapján jobbnak találták a hollandot.r_crusoe írta:Kösz szabox és ata78!
Ez tényleg stabilabbnak tűnik. Viszont kaptam vele egy Samsung MMM nevű - ha jól veszem ki, holland nyelvű - cuccot a programok közé. Hogy tudnám azt onnan kiírtani?

- r_crusoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 7 times
- Kapcsolat:
Én is a hollandot raktam fel, azért is kaptam a Samsung MMM holland nyelvű cuccot ajándékba...
Kösz szabox, megpróbálom a RootExplorer-rel eltávolítani.

Kösz szabox, megpróbálom a RootExplorer-rel eltávolítani.
szabox írta:Én a hollandot "szoktam", ha ilyen választási mizéria van...Pajoz írta:Hali! A két rom közül melyiket raktad fel? Mert a mobilarena fórumon azt írják, hogy a lengyel nagyon zabálja az akksit! Tapasztalat alapján jobbnak találták a hollandot.r_crusoe írta:Kösz szabox és ata78!
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Én is a hollandot tettem fel! Az MMM -et pedig a Titanium Backup -al szedtem le!szabox írta:Pajoz írta:Hali! A két rom közül melyiket raktad fel? Mert a mobilarena fórumon azt írják, hogy a lengyel nagyon zabálja az akksit! Tapasztalat alapján jobbnak találták a hollandot.r_crusoe írta:Kösz szabox és ata78!
Én a hollandot "szoktam", ha ilyen választási mizéria van...
- r_crusoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 7 times
- Kapcsolat:
Sziasztok,
gmail verzió visszaállításra egy tanácsot már kaptam itt a fórumon, sajnos nem vált be. El tudná valaki magyarázni (szájbarágósan), hogy a rootolt 2.3.5-ös Androidból hogyan tudnám eltávolítani a 2.3.5-ös gmail-t, s helyébe egy 2.3.4-est rakni? Az a gondom, hogy a 2.3.3-as, vagy 2.3.4-es gmail-hez még voltak jól működő notification appjaim, amik szépen kiírták, hogy hány gmail-em érkezett, de az új gmail verzióval már nem tudnak együttműködni.
Úgy próbálkoztam, hogy RootExplorerrel kitöröltem (nyugodtan töröltem, mert CWM-mel visszaraktam utána a rendszert) a system/ app mappából a gmail.apk-t, előtte megváltoztattam a permissions-t, hogy törölni tudjam, aztán bemásoltam ugyanide a webről letöltött 2.3.4-est. Próbáltam úgy, hogy installáltam - válasz, "a gmail applikáció váratlanul leállt"
, próbáltam úgy, hogy csak bemásoltam a könyvtárba a régi apk-t, visszaállítottam a rendszeralkalmazásoknak megfelelő permissions-t, aztán újraindítottam a masinát, de ugyanúgy "a gmail applikáció váratlanul leállt"
.
Mit csinálhattam rosszul? Van javaslat, hogy miként kéne ezt jól csinálni? Köszönöm!
gmail verzió visszaállításra egy tanácsot már kaptam itt a fórumon, sajnos nem vált be. El tudná valaki magyarázni (szájbarágósan), hogy a rootolt 2.3.5-ös Androidból hogyan tudnám eltávolítani a 2.3.5-ös gmail-t, s helyébe egy 2.3.4-est rakni? Az a gondom, hogy a 2.3.3-as, vagy 2.3.4-es gmail-hez még voltak jól működő notification appjaim, amik szépen kiírták, hogy hány gmail-em érkezett, de az új gmail verzióval már nem tudnak együttműködni.
Úgy próbálkoztam, hogy RootExplorerrel kitöröltem (nyugodtan töröltem, mert CWM-mel visszaraktam utána a rendszert) a system/ app mappából a gmail.apk-t, előtte megváltoztattam a permissions-t, hogy törölni tudjam, aztán bemásoltam ugyanide a webről letöltött 2.3.4-est. Próbáltam úgy, hogy installáltam - válasz, "a gmail applikáció váratlanul leállt"

Mit csinálhattam rosszul? Van javaslat, hogy miként kéne ezt jól csinálni? Köszönöm!
-
- 2. szint
Tudom, hogy nem igazán lehet függetlenítésről itt beszélni, DE azért mégis megtenném azért, hogy óva intsek bárkit is, hogy az alábbi progit használja.
http://pockethacks.com/free-sim-unlock- ... -and-mini/
NE HASZNÁLD (persze, ha téglásítani akarod, akkor csak hajrá!:)- lehet, hogy működik, de elég nagy a valószínűsége, hogy nem fog beindulni egy következő alkalommal):
Épp ma vittem szervizbe a telefont, mert tégla lett tőle!!!
Tünetek nálam: addig amíg nem indítottam újra a telefont, addig semmi, de utána... beindult, de már lassú volt és itt-ott "szétpergett" a rendszer, majd ennek apropóján újraindítottam és nem indult be többet a telefon. Villogott a kijelző és annyi. Download és Emergency download mode működött, de Odinnal esélytelen volt az újraélesztése... :S
Hát evvan... Leírom, hogy ha valaki belefut az jól gondolja meg, hogy ilyen-olyan unlock progikkal, módszerekkel akar e szórakozni és utána viszi szervizbe a telót, vagy már alapból olyan helyre, ahol elintézik pár ezresért biztonságban a dolgot...
Persze, ha van valakinek biztonságos módszere, vagy linkje, akkor PRIVÁTBAN megírhatja...
Érdekel, mert a kíváncsiság
, de egyébként független volt a telefonom gyárilag... 
http://pockethacks.com/free-sim-unlock- ... -and-mini/
NE HASZNÁLD (persze, ha téglásítani akarod, akkor csak hajrá!:)- lehet, hogy működik, de elég nagy a valószínűsége, hogy nem fog beindulni egy következő alkalommal):
Épp ma vittem szervizbe a telefont, mert tégla lett tőle!!!
Tünetek nálam: addig amíg nem indítottam újra a telefont, addig semmi, de utána... beindult, de már lassú volt és itt-ott "szétpergett" a rendszer, majd ennek apropóján újraindítottam és nem indult be többet a telefon. Villogott a kijelző és annyi. Download és Emergency download mode működött, de Odinnal esélytelen volt az újraélesztése... :S
Hát evvan... Leírom, hogy ha valaki belefut az jól gondolja meg, hogy ilyen-olyan unlock progikkal, módszerekkel akar e szórakozni és utána viszi szervizbe a telót, vagy már alapból olyan helyre, ahol elintézik pár ezresért biztonságban a dolgot...
Persze, ha van valakinek biztonságos módszere, vagy linkje, akkor PRIVÁTBAN megírhatja...

-
- 2. szint

Samsung üzletben az eladó már-már nagyon rámenősen akarja eladni az egyik mobilkészüléket.
Mire a vásárló dühösen:
- Te most mit osztod nekem az ACE-t???

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Hali
Nekem egy olyan problémám van, hogy feltenném a 2.3.5-öt szoftvert (pontosabban ezt: S5830XWKS9_S5830XENKS1_XEN), OPS-t betettem, One Package pipa. Majd, amikor újraindul a teló ez a hibaüzenet fogad: "Sorry! De toepassing Installatiewizard (proces com.sec.android.ugl) is onverwachts gestopt. Probeerhet opnieuw. Geforceerd slutien". (Egyfolytában ez jön ki és nem tudok csinálni semmit sem, ha hívnak fel tudom venni, és kikapcsolni is kitudom.) Amíg megtudom, hogy mi a baja, megy szépen vissza a 2.3.4
Bocsi, ha már valaki más is megkérdezte, de visszaolvasgatva nem találtam meg. Köszi a segítséget, előre is.
Nekem egy olyan problémám van, hogy feltenném a 2.3.5-öt szoftvert (pontosabban ezt: S5830XWKS9_S5830XENKS1_XEN), OPS-t betettem, One Package pipa. Majd, amikor újraindul a teló ez a hibaüzenet fogad: "Sorry! De toepassing Installatiewizard (proces com.sec.android.ugl) is onverwachts gestopt. Probeerhet opnieuw. Geforceerd slutien". (Egyfolytában ez jön ki és nem tudok csinálni semmit sem, ha hívnak fel tudom venni, és kikapcsolni is kitudom.) Amíg megtudom, hogy mi a baja, megy szépen vissza a 2.3.4

Bocsi, ha már valaki más is megkérdezte, de visszaolvasgatva nem találtam meg. Köszi a segítséget, előre is.
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Nekem konkrétan ilyen gondom nem volt, de kaptam én is hibaüzeneteket!cheeboo írta:Hali
Én kikapcsoltam a telót, kivettem a mem.kártyát amit egy kártyaolvasóban formáztam (MINDEN ADAT ELTŰNIK!!)
Ezután visszatettem a kártyát és újra tettem a romot!
Utána már nem voltak hibaüzenetek és semmi gond nem volt a telóval!
Nem biztos hogy segít,de egy próbát megér!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5830 Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Köszi a választ!ata78 írta:Nekem konkrétan ilyen gondom nem volt, de kaptam én is hibaüzeneteket!cheeboo írta:Hali
Én kikapcsoltam a telót, kivettem a mem.kártyát amit egy kártyaolvasóban formáztam (MINDEN ADAT ELTŰNIK!!)
Ezután visszatettem a kártyát és újra tettem a romot!
Utána már nem voltak hibaüzenetek és semmi gond nem volt a telóval!
Nem biztos hogy segít,de egy próbát megér!
Kipróbáltam, a mem. kártya formázását, most ugyanez a helyzet, de előszőr kiírta magyarul is, hogy a Beállítás varázsló leállt, most ugyanazt írja mint először