Köszönöm.DAv7 írta:A gyári Névjegyekben megnyitod a névjegyet, és a név melletti képre kattintva tudsz képet rendelni hozzá

Köszönöm.DAv7 írta:A gyári Névjegyekben megnyitod a névjegyet, és a név melletti képre kattintva tudsz képet rendelni hozzá
Nem próbáltam, de mindjárt megnézem. Remélem be tudom még üzemelni az E-mail klienst.dmc írta:sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy aki használja a beépített e-mail klienst, annak csinál olyat, hogy egy levél válaszoláskor a címzettet egymás után háromszor is berakja?
Nekem imapon van beállítva a postafiók, és rendes mail kliensből visszanézve a mobillal elküldött e-mailemet úgy néz ki, hogy a címzett benne van egymás után háromszor, és a levelem törzse is kétszer beidézve ment el, egy levélben ugyan, de egymás alatt kétszer volt benne a válaszom.
Van erre valami megoldás?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ha már úgy is újra babrálód telót, akkor megcsinálhatnád a kernelpiszkátProbert írta:Na valamicskét használtam a telót a KS2-vel. Nem érzem gyorsabbnak, mint a Q6-ot, még néha akad is a GO Launcherben beállított animáció. Nem egyből jelenik meg az alkalmazások menüben az ikonok,később pakolja be. Valamint nagy ritkán az Agile Lock sem old röccenésmentesen. Nyitáskor a körnek szét kellene csúszni nagy körré, de ez a közepe táján megáll egy pillanatra. WIFI-től fagyás újraindulás nem volt még, de 1x nem töltötte be időben az oldalt és lezárt telefon, majd feloldás után fekete képernyő fogadott. Nem tudom ez az a SOD jelenség? Egyenlőre marad délutánig, mert nincs időm visszatenni a DDKQ6-ot, de vissza fogom.
Jaa, és amiért feltettem, hogy jelezzék az érintőgombok az eseményeket(nem fogadott hívás és sms), nem működnek, vagy nem tudom hol kell aktiválni, mert megcsörgettem magam és nem villogott egyik sem.
Megpróbálhatom, de nem szeretem nagyon mélyrehatóan babrálni, mert annyira azért nem értek hozzá. Ha valami gebasz van, akkor meg rohangálhatok a a szervizbe vele.szabox írta:Ha már úgy is újra babrálód telót, akkor megcsinálhatnád a kernelpiszkátés elmondhatod, hogy hogy sikerült... persze, csak ha akarod. Egy újratelepítéssel vissza áll az alap kernel.
Meg a flash-t is. Bár, akár erre is felrakhatod és megnézheted úgy, hogy azután is jelentkeznek e ezek a hibák...
Én nem érzékeltem ezeket, mert a CM7 kernele van fent... lehet alappal nálam is jelentkezne.
Mert az számít? Ahova ő gondolta. Hogyen lehet oda, ha oda kellett volna?vtomi2 írta:a telefon memoriába telepítetted a flash-t