nem kell vârni mert azz ên 5801 emm magyar belggiumban vâsâroltam van benne maggyar nyelvkanyarcsákány írta:Hiába olvastok vissza!!hoffer20 írta:Nem akarok hülyeséget mondani,de én azt csinálnám hogy raknák rá egy új firmet(ami tartalmazza a magyar nyelvet).Olvass vissza le van írva minden.Nem nehéz megcsinálni.nakix írta:hellotok
van egy szlovákiában vásárolt samsung galaxy leo GT-i5801 telefonom és szeretném ha magyarul lenne! hogyan tudnám magyarosítani? tud valaki netán egy pontos leírást írni? olvasgattam a forumot, de még sose csináltam ilyet szoval rootolni meg ilyenek nem sokat mondanak...
előre is köszi!
5801-re még nincs magyar!!
Én feltettem a legújabbat a telefonra, annyi hogy az már froyo, de nem magyar!
VÁRNI KELL MÉG.
Samsung I5800 Galaxy 3
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy gt-5800 2.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung I5800 Galaxy 3
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S I9000
Sziasztok,
Hozzám került egy félhalott i5800. Nem lehet rajta bekapcsolni a wifi-t és a bt-t sem. Hard reset volt. XWJPF van rajta, már ezt is újra raktam, de semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek?
Hozzám került egy félhalott i5800. Nem lehet rajta bekapcsolni a wifi-t és a bt-t sem. Hard reset volt. XWJPF van rajta, már ezt is újra raktam, de semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
- Has thanked: 2 times
Üdv.
Az mi a francért lehet hogy a telefon látja a memkarit, viszont a számítógép meg nem? Volt reset is a telón, de ugyanaz a probléma. A Particion Wizard látja ha a háttértárolót választom ki, de a szgép az továbbra sem.
Az mi a francért lehet hogy a telefon látja a memkarit, viszont a számítógép meg nem? Volt reset is a telón, de ugyanaz a probléma. A Particion Wizard látja ha a háttértárolót választom ki, de a szgép az továbbra sem.
SG3 2.2
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
- jszem
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy 3
Samsung USB driverek telepítve vannak?Frezer írta:Üdv.
Nekem úgy működik, hogy ha háttértárként egyszer csatlakoztatom, utána át kell tennem mondjuk "KIES"-be, majd vissza tárolónak. Különben nekem sem hajlandó az sd kártyát látni.
- teloman
- Újonc
Sziasztok nagyon fontos lenne hogy erről a telefonról hogyan tudjam letiltani a netet úgy hogy a 0.facebook.com elinduljon rajta?
- jszem
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy 3
Jól értem, hogy a net letiltásával szeretnél netezni?teloman írta:Sziasztok nagyon fontos lenne hogy erről a telefonról hogyan tudjam letiltani a netet úgy hogy a 0.facebook.com elinduljon rajta?
-
- 1. szint
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Ha kikapcsolod az adathálózatod akkor még fészed se lesz szóval csatlakozok az elöttem szólóhozjszem írta:Jól értem, hogy a net letiltásával szeretnél netezni?teloman írta:Sziasztok nagyon fontos lenne hogy erről a telefonról hogyan tudjam letiltani a netet úgy hogy a 0.facebook.com elinduljon rajta?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
van egy progi Droidwall (Marketen ingyenes) ezzel betudod állítani,minden proginál,hogy kiengedje a netre vagy sem. Na,ide beteszel minden progit amihez kell net, a szinkronizálásokat letiltod.teloman írta:Sziasztok nagyon fontos lenne hogy erről a telefonról hogyan tudjam letiltani a netet úgy hogy a 0.facebook.com elinduljon rajta?
A böngészőt nem teszed be a Droidwall progiba,viszont ott beállítod a 0.fac....com -ot kezdőlapnak.
Biztos van egyszerűbb is,de most ez jutott eszembe csak.