Samsung i8910 HD FLASH/ROM
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8910
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM
Hali !
Van még valaki, aki főzöget ehhez a telefonhoz romokat, vagy már több nem várható ?
Van még valaki, aki főzöget ehhez a telefonhoz romokat, vagy már több nem várható ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Has thanked: 3 times
Szevasztok!
Én csak egy nokia rádióhoz hasonló netrádió szeretnék, semmit nem tudok telepíteni , nincs valami egy hely, ahol tényleg megvannak a fájlok és nem az van egy csomószor, hogy már nincs ott a fájl, vagy az oldal nem található?
Ez a hellox már nem megy az odpa-n vagy mi ez?
Ja. megnézem az imei met és a végén egy perjel meg mégegy szám.
Hát ezt nem fogadja el az Odpa.
Segítene valaki? Kösz!
Én csak egy nokia rádióhoz hasonló netrádió szeretnék, semmit nem tudok telepíteni , nincs valami egy hely, ahol tényleg megvannak a fájlok és nem az van egy csomószor, hogy már nincs ott a fájl, vagy az oldal nem található?
Segítene valaki? Kösz!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
...már elkészültek a cer és key, csak még nem engedik letölteni.
Na majd 3 biznisz déj után meglátjuk.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
vala írta:Szevasztok!
Segítene valaki? Kösz!
Nem működik az OPDA elvileg már elég rég óta.vala írta:...már elkészültek a cer és key, csak még nem engedik letölteni.
De az aláírásomban van egy olyan hack, amihez nem kellenek szignófájlok és azzal ki tudod vele kerülni a szignózást.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Darko_991
- Újonc
- Készüléktípus: i9100
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Már egy hónapja megvan a Galaxy S2-m (kiestem a Symbian világból egy csöppet), az i8910-em a polcon pihent és közben várt az új gazdájára. Két hete kivettem belőle a memóriakártyát, eladtam külön, azóta nem is volt bekapcsolva. Most, le akartam menteni róla néhány képet, és nem kapcsol be. Csak villog a logó meg a felirat és újraindul. A "hangerő le + lezáró + hanghívást letevő gomb" együttes nyomására nem ugrik elő más, csak a fekete képernyős logó és egy vastag piros csík, amiben villog valami "download' felirat, de rosszul látszik.
A legújabb Faenil's rom van rajta (2o5-Tiger). Mit tehetnék, mit javasoltok? XP már nem nagyon van a ház körül, Win7-en kellene ütyködjek.
Köszönöm!
PROBLÉMA INNEN MEGOLDVA! http://hx-custom-roms-forum.com/index.p ... readID=703 - üldözi a hálám az indiai srácot! :-D
Már egy hónapja megvan a Galaxy S2-m (kiestem a Symbian világból egy csöppet), az i8910-em a polcon pihent és közben várt az új gazdájára. Két hete kivettem belőle a memóriakártyát, eladtam külön, azóta nem is volt bekapcsolva. Most, le akartam menteni róla néhány képet, és nem kapcsol be. Csak villog a logó meg a felirat és újraindul. A "hangerő le + lezáró + hanghívást letevő gomb" együttes nyomására nem ugrik elő más, csak a fekete képernyős logó és egy vastag piros csík, amiben villog valami "download' felirat, de rosszul látszik.
A legújabb Faenil's rom van rajta (2o5-Tiger). Mit tehetnék, mit javasoltok? XP már nem nagyon van a ház körül, Win7-en kellene ütyködjek.
Köszönöm!
PROBLÉMA INNEN MEGOLDVA! http://hx-custom-roms-forum.com/index.p ... readID=703 - üldözi a hálám az indiai srácot! :-D
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! 

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
mondjuk nem tudom miért gondoltad hogy a modem download mód az segíteneDarko_991 írta:Sziasztok!
Köszönöm!

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95-8gb SGSII-KI4
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban ,hogy mit kell átírni ahoz hogy a telefon csak a galériában keresse a képeket mert tele van szeméttel az egész amikor nézegetem a képeimet.
Elöre is köszi.
Tudna valaki segiteni abban ,hogy mit kell átírni ahoz hogy a telefon csak a galériában keresse a képeket mert tele van szeméttel az egész amikor nézegetem a képeimet.
Elöre is köszi.
N958GB,5800,I8910HD,WaveS8500,SGSII16GB,SGNIII32GB.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Üdv Mindenkinek, akinek ilyen készüléke van és aki járatos a témában!
Küszködök a Samuval, mert olyan progikat szeretnék futtatni rajta, mint az N97-emen. A legfontosabb a Skype lenne, de hetek óta nem találok rá megoldást. Egy ukrán oldalról már sikerült egy olyan verziót feltelepíteni (Skype 1.00(3) ez legalább feltelepült, nem úgy mint a többi) ami fut rajta, csak nem tudok vele bejelentkezni, mert a Samut nem támogatja a Skype. Feltettem a nokiasis_sam patch-et, azt hittem, hogy ezzel majd Nokia-ként fogja magát azonosítani a hálózaton a készülék, de ez sem hozott megoldást. Létezik-e olyan főzött rom amiben benne van az, hogy Nokia-ként viselkedik a készülék a hálózaton? Foglalkozik-e még egyáltalán valaki ilyen készülékkel, vagy csak én küszködök vele? I8910XXJB1-es (tudtommal nem főzött) rom fut rajta jelenleg. Előre is köszönöm a segítséget!
Küszködök a Samuval, mert olyan progikat szeretnék futtatni rajta, mint az N97-emen. A legfontosabb a Skype lenne, de hetek óta nem találok rá megoldást. Egy ukrán oldalról már sikerült egy olyan verziót feltelepíteni (Skype 1.00(3) ez legalább feltelepült, nem úgy mint a többi) ami fut rajta, csak nem tudok vele bejelentkezni, mert a Samut nem támogatja a Skype. Feltettem a nokiasis_sam patch-et, azt hittem, hogy ezzel majd Nokia-ként fogja magát azonosítani a hálózaton a készülék, de ez sem hozott megoldást. Létezik-e olyan főzött rom amiben benne van az, hogy Nokia-ként viselkedik a készülék a hálózaton? Foglalkozik-e még egyáltalán valaki ilyen készülékkel, vagy csak én küszködök vele? I8910XXJB1-es (tudtommal nem főzött) rom fut rajta jelenleg. Előre is köszönöm a segítséget!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
A hackelt készülékemen I8910XXJB1 rom fut. Nekem működik rajta a Nokia Internet Rádió 2.06(0) verziója gond nélkül.potter55 írta:vala írta:Szevasztok!
Segítene valaki? Kösz!Nem működik az OPDA elvileg már elég rég óta.vala írta:...már elkészültek a cer és key, csak még nem engedik letölteni.
De az aláírásomban van egy olyan hack, amihez nem kellenek szignófájlok és azzal ki tudod vele kerülni a szignózást.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Azt szeretném megkérdezni,hogy tudom gyorsan törölni a telefonom összes tartalmát.
El akarom adni,és nem akarom egyesével törölgetni.
El akarom adni,és nem akarom egyesével törölgetni.