Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Samsung márkájú készülékek témái
Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

Hali !

Van még valaki, aki főzöget ehhez a telefonhoz romokat, vagy már több nem várható ?
vala
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vala »

Szevasztok!
Én csak egy nokia rádióhoz hasonló netrádió szeretnék, semmit nem tudok telepíteni , nincs valami egy hely, ahol tényleg megvannak a fájlok és nem az van egy csomószor, hogy már nincs ott a fájl, vagy az oldal nem található?
Ez a hellox már nem megy az odpa-n vagy mi ez?
Ja. megnézem az imei met és a végén egy perjel meg mégegy szám.
Hát ezt nem fogadja el az Odpa.
Segítene valaki? Kösz!
vala
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: vala »

...már elkészültek a cer és key, csak még nem engedik letölteni.
Na majd 3 biznisz déj után meglátjuk.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

vala írta:Szevasztok!
Én csak egy nokia rádióhoz hasonló netrádió szeretnék, semmit nem tudok telepíteni , nincs valami egy hely, ahol tényleg megvannak a fájlok és nem az van egy csomószor, hogy már nincs ott a fájl, vagy az oldal nem található?
Segítene valaki? Kösz!
vala írta:...már elkészültek a cer és key, csak még nem engedik letölteni.
Nem működik az OPDA elvileg már elég rég óta.

De az aláírásomban van egy olyan hack, amihez nem kellenek szignófájlok és azzal ki tudod vele kerülni a szignózást.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Darko_991
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9100
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Darko_991 »

Sziasztok!

Már egy hónapja megvan a Galaxy S2-m (kiestem a Symbian világból egy csöppet), az i8910-em a polcon pihent és közben várt az új gazdájára. Két hete kivettem belőle a memóriakártyát, eladtam külön, azóta nem is volt bekapcsolva. Most, le akartam menteni róla néhány képet, és nem kapcsol be. Csak villog a logó meg a felirat és újraindul. A "hangerő le + lezáró + hanghívást letevő gomb" együttes nyomására nem ugrik elő más, csak a fekete képernyős logó és egy vastag piros csík, amiben villog valami "download' felirat, de rosszul látszik.
A legújabb Faenil's rom van rajta (2o5-Tiger). Mit tehetnék, mit javasoltok? XP már nem nagyon van a ház körül, Win7-en kellene ütyködjek.

Köszönöm!

PROBLÉMA INNEN MEGOLDVA! http://hx-custom-roms-forum.com/index.p ... readID=703 - üldözi a hálám az indiai srácot! :-D
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! :)
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Darko_991 írta:Sziasztok!
Már egy hónapja megvan a Galaxy S2-m (kiestem a Symbian világból egy csöppet), az i8910-em a polcon pihent és közben várt az új gazdájára. Két hete kivettem belőle a memóriakártyát, eladtam külön, azóta nem is volt bekapcsolva. Most, le akartam menteni róla néhány képet, és nem kapcsol be. Csak villog a logó meg a felirat és újraindul. A "hangerő le + lezáró + hanghívást letevő gomb" együttes nyomására nem ugrik elő más, csak a fekete képernyős logó és egy vastag piros csík, amiben villog valami "download' felirat, de rosszul látszik.
A legújabb Faenil's rom van rajta (2o5-Tiger). Mit tehetnék, mit javasoltok? XP már nem nagyon van a ház körül, Win7-en kellene ütyködjek.
Köszönöm!
PROBLÉMA INNEN MEGOLDVA! http://hx-custom-roms-forum.com/index.p ... readID=703 - üldözi a hálám az indiai srácot! :-D
mondjuk nem tudom miért gondoltad hogy a modem download mód az segítene :D de gondolom a 3 gombos hard resetet akartad volna eredetileg is csinálni (nekem legalábbis az lett volna az első), csak már elfelejtetted hogy kell :)
Sergoo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95-8gb SGSII-KI4
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Sergoo »

Sziasztok!

Tudna valaki segiteni abban ,hogy mit kell átírni ahoz hogy a telefon csak a galériában keresse a képeket mert tele van szeméttel az egész amikor nézegetem a képeimet.

Elöre is köszi.
N958GB,5800,I8910HD,WaveS8500,SGSII16GB,SGNIII32GB.
mezoa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: mezoa »

Üdv Mindenkinek, akinek ilyen készüléke van és aki járatos a témában!

Küszködök a Samuval, mert olyan progikat szeretnék futtatni rajta, mint az N97-emen. A legfontosabb a Skype lenne, de hetek óta nem találok rá megoldást. Egy ukrán oldalról már sikerült egy olyan verziót feltelepíteni (Skype 1.00(3) ez legalább feltelepült, nem úgy mint a többi) ami fut rajta, csak nem tudok vele bejelentkezni, mert a Samut nem támogatja a Skype. Feltettem a nokiasis_sam patch-et, azt hittem, hogy ezzel majd Nokia-ként fogja magát azonosítani a hálózaton a készülék, de ez sem hozott megoldást. Létezik-e olyan főzött rom amiben benne van az, hogy Nokia-ként viselkedik a készülék a hálózaton? Foglalkozik-e még egyáltalán valaki ilyen készülékkel, vagy csak én küszködök vele? I8910XXJB1-es (tudtommal nem főzött) rom fut rajta jelenleg. Előre is köszönöm a segítséget!
mezoa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: mezoa »

potter55 írta:
vala írta:Szevasztok!
Segítene valaki? Kösz!
vala írta:...már elkészültek a cer és key, csak még nem engedik letölteni.
Nem működik az OPDA elvileg már elég rég óta.

De az aláírásomban van egy olyan hack, amihez nem kellenek szignófájlok és azzal ki tudod vele kerülni a szignózást.
A hackelt készülékemen I8910XXJB1 rom fut. Nekem működik rajta a Nokia Internet Rádió 2.06(0) verziója gond nélkül.
levy76
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

Azt szeretném megkérdezni,hogy tudom gyorsan törölni a telefonom összes tartalmát.
El akarom adni,és nem akarom egyesével törölgetni.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”