Samsung Galaxy Ace S5830
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGA
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
https://market.android.com/details?id=c ... _developer ilyet használ valaki?Ha jól látom a videót,képes a rendszer alatt CM-ot frissiteni?...esetleg telepiteni?... (persze,gondolom CWM-ot használ,de igy lényegesen leegyszerüsiti a dolgunkat)
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Persze, a különbség annyi, hogy bekapcsolt állapotban kiválasztod az új CM-et, ez átlép neked recovery-be és mindent megcsinál neked, talán újra is indul, ha végzett.
Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGA
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Akkor elvileg igy már gyerekjáték a CM telepitése ...a pro változat miben különbözik?
- DAv7
- 3. szint
A CM telepítésének nehézségi foka teljesen ugyan az maradt, csak a nagy részét egy szkript végzi helyetted. Kifejezetten félénkeknek és lustáknak
Én jómagam nem bízom ennyire a szkriptekben, megcsinálom magam. Ez arra jó, ha elrontom, akkor tudom, hogy mit kell máshogy csinálnom legközelebb.
Kipróbáltam ez a ROM managert, aztán az lett a vége, hogy bootloopba került a telefonom és Odinnal kellett újrahúzni az egészet...
Én jómagam nem bízom ennyire a szkriptekben, megcsinálom magam. Ez arra jó, ha elrontom, akkor tudom, hogy mit kell máshogy csinálnom legközelebb.
Kipróbáltam ez a ROM managert, aztán az lett a vége, hogy bootloopba került a telefonom és Odinnal kellett újrahúzni az egészet...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de a következő lenne a kérdésem, hogy tudom a telefont teljesen alapállapotba visszaállítani ?
Tehát teljesen alapra.
A telefon Samsung galaxy ace
Android 2.3.4 van fent ás rootolt a telefon.
Öszintén az a problémám hogy valamikor igen igen lassú a telefon lassan felel dolgokgra. Azért gondoltam azt hogy ha mindent letörlök és ujrarakok mindent megoldodik a gondom.És az sd kártyát is szeretném formázni azt is lehet?
Előre is köszönöm
dmc01
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de a következő lenne a kérdésem, hogy tudom a telefont teljesen alapállapotba visszaállítani ?
Tehát teljesen alapra.
A telefon Samsung galaxy ace
Android 2.3.4 van fent ás rootolt a telefon.
Öszintén az a problémám hogy valamikor igen igen lassú a telefon lassan felel dolgokgra. Azért gondoltam azt hogy ha mindent letörlök és ujrarakok mindent megoldodik a gondom.És az sd kártyát is szeretném formázni azt is lehet?
Előre is köszönöm
dmc01
- DAv7
- 3. szint
Mindent lehet
Ezek mind benne vannak a GYIK-ban is, de leírom:
Névjegyeket mentsd le valamivel, mert azt is letúrja róla a formázás. Menj a Setting(Beállítások)->Privacy(Titkosítás)->Factory data reset(Gyári beáll. visszaállítása) menüpontra. Ezután ki tudod pipálni az SD-kártya formázását is. Ez teljesen alap állapotra hozza a telefont.
Ezek mind benne vannak a GYIK-ban is, de leírom:
Névjegyeket mentsd le valamivel, mert azt is letúrja róla a formázás. Menj a Setting(Beállítások)->Privacy(Titkosítás)->Factory data reset(Gyári beáll. visszaállítása) menüpontra. Ezután ki tudod pipálni az SD-kártya formázását is. Ez teljesen alap állapotra hozza a telefont.
- Rating: 2.63%
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
Én is törölném a felesleges fájl maradékokat, de szerintem a DDKQ5-ös romon nincs ilyen lehetőség. Jól gondolom?DAv7 írta:Alkalmazások->Alkalmazások kezelése->PROGRAM: itt van olyan lehetőséged, hogy Kényszerleállítás, Uninstall, Clear data, Move to sdcard, clear cache, clear defaults. Nálam legalább is így van. Innen neked a clear data kell.
DAv7 te annyira benne vagy már ebben! Ezért egy olyat szeretnék kérdezni tőled, hátha te meg tudod ezt oldani, hogyan lehet megcsinálni, hogy egy telepített alkalmazást véglegesen a rom részévé tegyek. Jelen esetben a GO Launcher EX-ből szeretnék egy update.zip-et csinálni, ha lehetséges. Tehát hogy ez legyen az alap téma és akkor a gyárit törölném, vagy ezzel az update-tel felülírnám.
The Myth Basic(Holland az alap)
- DAv7
- 3. szint
Hát nem tudom, nekem CM7-van, nem tudok nyilatkozni a DDKQ5-ös ROM-nál. Kérek valakit, akinek ilyen ROM-ja van, az legyen szíves tájékoztatást adni erről!
Jómagam a Launchert át szoktam rakni System partícióra, de mindig van mentésem, amit egy esetleges reset után rögtön vissza tudok tenni. Nem foglalkoztam még ezzel az update.zip-es dologgal.
Jómagam a Launchert át szoktam rakni System partícióra, de mindig van mentésem, amit egy esetleges reset után rögtön vissza tudok tenni. Nem foglalkoztam még ezzel az update.zip-es dologgal.
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
Köszönöm a gyors választ!DAv7 írta:Hát nem tudom, nekem CM7-van, nem tudok nyilatkozni a DDKQ5-ös ROM-nál. Kérek valakit, akinek ilyen ROM-ja van, az legyen szíves tájékoztatást adni erről!
A Gyik-ban van leírás de ezt a sort nem értem, hogy mit jelent: "5.sor: Törli a "poweron.ogg" fájlt a "/system/etc" mappából"?
Erre szükség van e? Mert letöltöttem mgterminator Titanium.zip-jét és abban pl. nem szerepel ez a sor. Próbálom ez alapján csinálni. Még valami! Előtte, ha sikerül megcsinálnom, gondolom törölni kell a telepített GO Launcher EX-et.
Hogyan és mivel rakod át a launchert a rendszer particióra?
The Myth Basic(Holland az alap)
- DAv7
- 3. szint
A szkript kitörli a bekapcsoláskor elhangzó dallamot(poweron.ogg) az "ect" mappából. Nem lesz bekapcsoló hang.
Igen, ha megcsináltad, szerintem töröld le előtte a launchert.
TitaniumBackuppal lehet átrakni. Hosszan rányomsz a listában a Launcherre és Move to system partition azthiszem.
Igen, ha megcsináltad, szerintem töröld le előtte a launchert.
TitaniumBackuppal lehet átrakni. Hosszan rányomsz a listában a Launcherre és Move to system partition azthiszem.