Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
Mendra
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGA
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: Mendra »

https://market.android.com/details?id=c ... _developer ilyet használ valaki?Ha jól látom a videót,képes a rendszer alatt CM-ot frissiteni?...esetleg telepiteni?... :hmm2: (persze,gondolom CWM-ot használ,de igy lényegesen leegyszerüsiti a dolgunkat)
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Persze, a különbség annyi, hogy bekapcsolt állapotban kiválasztod az új CM-et, ez átlép neked recovery-be és mindent megcsinál neked, talán újra is indul, ha végzett.
Mendra
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGA
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Mendra »

Akkor elvileg igy már gyerekjáték a CM telepitése :D...a pro változat miben különbözik?
DAv7
3. szint
3. szint

A CM telepítésének nehézségi foka teljesen ugyan az maradt, csak a nagy részét egy szkript végzi helyetted. Kifejezetten félénkeknek és lustáknak :P
Én jómagam nem bízom ennyire a szkriptekben, megcsinálom magam. Ez arra jó, ha elrontom, akkor tudom, hogy mit kell máshogy csinálnom legközelebb.
Kipróbáltam ez a ROM managert, aztán az lett a vége, hogy bootloopba került a telefonom és Odinnal kellett újrahúzni az egészet...
dmc01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dmc01 »

Sziasztok!

Lehet hogy hülyeséget kérdezek de a következő lenne a kérdésem, hogy tudom a telefont teljesen alapállapotba visszaállítani ?
Tehát teljesen alapra.
A telefon Samsung galaxy ace
Android 2.3.4 van fent ás rootolt a telefon.
Öszintén az a problémám hogy valamikor igen igen lassú a telefon lassan felel dolgokgra. Azért gondoltam azt hogy ha mindent letörlök és ujrarakok mindent megoldodik a gondom.És az sd kártyát is szeretném formázni azt is lehet?
Előre is köszönöm

dmc01
DAv7
3. szint
3. szint

Mindent lehet :)
Ezek mind benne vannak a GYIK-ban is, de leírom:
Névjegyeket mentsd le valamivel, mert azt is letúrja róla a formázás. Menj a Setting(Beállítások)->Privacy(Titkosítás)->Factory data reset(Gyári beáll. visszaállítása) menüpontra. Ezután ki tudod pipálni az SD-kártya formázását is. Ez teljesen alap állapotra hozza a telefont.
These users thanked the author DAv7 for the post:
kalloa (2011-10-10 hétf. 23:21:46)
Rating: 2.63%
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

DAv7 írta:Alkalmazások->Alkalmazások kezelése->PROGRAM: itt van olyan lehetőséged, hogy Kényszerleállítás, Uninstall, Clear data, Move to sdcard, clear cache, clear defaults. Nálam legalább is így van. Innen neked a clear data kell.
Én is törölném a felesleges fájl maradékokat, de szerintem a DDKQ5-ös romon nincs ilyen lehetőség. Jól gondolom?

DAv7 te annyira benne vagy már ebben! Ezért egy olyat szeretnék kérdezni tőled, hátha te meg tudod ezt oldani, hogyan lehet megcsinálni, hogy egy telepített alkalmazást véglegesen a rom részévé tegyek. Jelen esetben a GO Launcher EX-ből szeretnék egy update.zip-et csinálni, ha lehetséges. Tehát hogy ez legyen az alap téma és akkor a gyárit törölném, vagy ezzel az update-tel felülírnám.
The Myth Basic(Holland az alap)
DAv7
3. szint
3. szint

Hát nem tudom, nekem CM7-van, nem tudok nyilatkozni a DDKQ5-ös ROM-nál. Kérek valakit, akinek ilyen ROM-ja van, az legyen szíves tájékoztatást adni erről!

Jómagam a Launchert át szoktam rakni System partícióra, de mindig van mentésem, amit egy esetleges reset után rögtön vissza tudok tenni. Nem foglalkoztam még ezzel az update.zip-es dologgal.
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

DAv7 írta:Hát nem tudom, nekem CM7-van, nem tudok nyilatkozni a DDKQ5-ös ROM-nál. Kérek valakit, akinek ilyen ROM-ja van, az legyen szíves tájékoztatást adni erről!

Jómagam a Launchert át szoktam rakni System partícióra, de mindig van mentésem, amit egy esetleges reset után rögtön vissza tudok tenni. Nem foglalkoztam még ezzel az update.zip-es dologgal.
Köszönöm a gyors választ!
A Gyik-ban van leírás de ezt a sort nem értem, hogy mit jelent: "5.sor: Törli a "poweron.ogg" fájlt a "/system/etc" mappából"?
Erre szükség van e? Mert letöltöttem mgterminator Titanium.zip-jét és abban pl. nem szerepel ez a sor. Próbálom ez alapján csinálni. Még valami! Előtte, ha sikerül megcsinálnom, gondolom törölni kell a telepített GO Launcher EX-et.

Hogyan és mivel rakod át a launchert a rendszer particióra?
The Myth Basic(Holland az alap)
DAv7
3. szint
3. szint

A szkript kitörli a bekapcsoláskor elhangzó dallamot(poweron.ogg) az "ect" mappából. Nem lesz bekapcsoló hang.
Igen, ha megcsináltad, szerintem töröld le előtte a launchert. :)
TitaniumBackuppal lehet átrakni. Hosszan rányomsz a listában a Launcherre és Move to system partition azthiszem.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”