Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: Macika »

malibunokia írta:Üdv!

Az mitől lehet hogy felraktam az audio booster programot, újraindítottam a telót és nem megy tovább a galaxy s2-es hátomszöges képernyőnél?
mit lehet ilyenkor tenni? rootoljam újra és az letörli ha pl a hangkártya driver a gond amit felrakott ez?
Valószínűleg nem nézted meg, hogy szerepel-e a kompatibilis készülékek között az SGS2. Az SGS2-ben nagyon más hangchip van, mint az SGS1-ben, eddig hangerőnövelő program nem készült rá tudtommal...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

malibunokia írta:Üdv!

Az mitől lehet hogy felraktam az audio booster programot, újraindítottam a telót és nem megy tovább a galaxy s2-es hátomszöges képernyőnél?
mit lehet ilyenkor tenni? rootoljam újra és az letörli ha pl a hangkártya driver a gond amit felrakott ez?
Szerintem formázás lesz a vége, ami persze mindent ledarál. A rootolásnak semmi köze ehhez. Szerintem te is kevered a romolással.
A további ilyen témával suhanjunk át ide viewtopic.php?f=141&t=309. :)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
oakley12345
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS II
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: oakley12345 »

Hello pár hónapja megvan a telefonom de eddig nem tűnt föl hogy ha kikapcsolom (és nem lemerül) akkor amikor be akarom kapcsolni a képernyő 180 fokkal elfordul és a kép se lesz olyan tiszta vagyis aminek fehérnek kéne lenne az ilyen tört fehér. A másik gondom meg hogy néha a kijelző ha kicsit "sokat" használom folyamatosan kb 10 percet akkor a kijelző nem érzékeli rendesen az érintést, viszont ha lezárom a képernyőt és föloldom utána megint jó egy ideig. Ezekre a problémákra valaki tud valami megoldást ? A telefonon szűz szoftver van. Próbáltam a gyári beállítosok vissza állítását is. Előre is köszi a válaszokat.
Motyon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Motyon »

Sziasztok!
Most akarok venni egy T-mobile függő Galaxy S2-t, ami nem baj, hiszen T-mobiles vagyok én is. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy a függőség befolyásolja-e a programok futtatását, illetve a legújabb firmware felrakását? Jár-e valami korlátozással?
köszi
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Motyon írta:Sziasztok!
Most akarok venni egy T-mobile függő Galaxy S2-t, ami nem baj, hiszen T-mobiles vagyok én is. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy a függőség befolyásolja-e a programok futtatását, illetve a legújabb firmware felrakását? Jár-e valami korlátozással?
köszi
A függőség nem befolyásol semmit.
A ROMfrissítést csak addig befolyásolja, míg át nem írod a Product Code-ot rajta (TMH-ról XEH-re).
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

oakley12345 írta:Hello pár hónapja megvan a telefonom de eddig nem tűnt föl hogy ha kikapcsolom (és nem lemerül) akkor amikor be akarom kapcsolni a képernyő 180 fokkal elfordul és a kép se lesz olyan tiszta vagyis aminek fehérnek kéne lenne az ilyen tört fehér. A másik gondom meg hogy néha a kijelző ha kicsit "sokat" használom folyamatosan kb 10 percet akkor a kijelző nem érzékeli rendesen az érintést, viszont ha lezárom a képernyőt és föloldom utána megint jó egy ideig. Ezekre a problémákra valaki tud valami megoldást ? A telefonon szűz szoftver van. Próbáltam a gyári beállítosok vissza állítását is. Előre is köszi a válaszokat.
Szia. Melyik az a szűz szoftver, mert nem látom az aláírásodnál? Nem hiszem, hogy ez normális dolog lenne, nálam legalább is nem így működik. Én bizony cserélnék rajta romot, vagy bevinném szervizbe, hogy ők cseréljenek rajta. Hátha ez a baja.
These users thanked the author moco for the post:
oakley12345 (2011-08-29 hétf. 15:14:54)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
oakley12345
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS II
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: oakley12345 »

moco írta:
oakley12345 írta:Hello pár hónapja megvan a telefonom de eddig nem tűnt föl hogy ha kikapcsolom (és nem lemerül) akkor amikor be akarom kapcsolni a képernyő 180 fokkal elfordul és a kép se lesz olyan tiszta vagyis aminek fehérnek kéne lenne az ilyen tört fehér. A másik gondom meg hogy néha a kijelző ha kicsit "sokat" használom folyamatosan kb 10 percet akkor a kijelző nem érzékeli rendesen az érintést, viszont ha lezárom a képernyőt és föloldom utána megint jó egy ideig. Ezekre a problémákra valaki tud valami megoldást ? A telefonon szűz szoftver van. Próbáltam a gyári beállítosok vissza állítását is. Előre is köszi a válaszokat.
Szia. Melyik az a szűz szoftver, mert nem látom az aláírásodnál? Nem hiszem, hogy ez normális dolog lenne, nálam legalább is nem így működik. Én bizony cserélnék rajta romot, vagy bevinném szervizbe, hogy ők cseréljenek rajta. Hátha ez a baja.

XWKF3(kernel verzió) gondolom ő lesz a rom, vagy itt van egy ilyen is h XXKE7(alapsáv verzió) Rom cseréről annyit kérdeznék h igazából ez az elős samsung telefonom még nem cseréltem romot ilyen telefonom szóval a kérdés az h el lehet ronatni annyira hogy vissza állíthatalan legyen a baj ? És ha bele kezdek akkor melyik rom-ot rakjam rá ?

Na frissítettem a XXKH3 rom-ra a kikapcsolásnál még mindíg fönt áll az a hiba hogy a kijelző 180 fokkal elfordul. V.mi ötlet vagy csak a szerviz maradt ?
Motyon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Motyon »

Értem, köszi a választ. Bele kell majd akkor fúrnom magam a témába. Product kódokkal legutóbb a Symbianos N95-nél szórakoztam :D
Macika írta:
Motyon írta:Sziasztok!
köszi
A függőség nem befolyásol semmit.
A ROMfrissítést csak addig befolyásolja, míg át nem írod a Product Code-ot rajta (TMH-ról XEH-re).
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Olyan kábel nincs hozzá ami hdmi is meg usb is?
Rom: NG1
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

oakley12345 írta:
Na frissítettem a XXKH3 rom-ra a kikapcsolásnál még mindíg fönt áll az a hiba hogy a kijelző 180 fokkal elfordul. V.mi ötlet vagy csak a szerviz maradt ?
Hali!
Factory format volt már? Vigyázat minden adat törlődik! Csinálj előtte mentést! Bocs látom volt a korábbi romnál. Azért az újabb romnál is megér egy próbát.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”