a fw nem törlődik hard reset-től. ha a 3 gombos (zöld+menü+piros gomb) format-ot választod az biztos hogy lesikálja olyan állapotra mintha most raktad volna fel a fw-t. a kódos módszerben én nem bízok. viszont nemcsak a c: meg a névjegyek, üzenet, stb törlődnek hanem az teljes e: is, szóval mindent ments le a telóról (pl memkártyára). ha szoftver gond van akkor a beállításokat nem javaslom lementeni sem visszaállítani mert jó eséllyel a hibát is visszarakod. inkább állítsd be újra a csengőhangokat meg ami kell, de így egy hibalehetőséget legalább kizársz.norbertvizi írta:Adjon az ég,Sziasztok!Azt szeretném tudni,hogy hard reset esetén újra kell tenni a főzött romot,vagy csak a rátöltött dolgok(névjegy,képek,alkalmazások)mennek a levesbe?Szarakodik a kis kedvencem.A kijelző közepén egy kb.1cm-es sávban mint ha egy láthatatlan kéz nyomkodná a képernyőt.Rapszódikusan csinálja,ezért Macika szerint lehet szoft probléma is.Tehát csak a cuccaimat kell újra húzni,vagy a teljes faneil Queen-t is?Kösz ha válaszol valaki.
Samsung i8910 HD FLASH/ROM
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM
- norbertvizi
- 1. szint
- Készüléktípus: ennyooc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
- norbertvizi
- 1. szint
- Készüléktípus: ennyooc
- Been thanked: 2 times
....hááát,ha beszámítod az enyémetbladehu2 írta:Ha valakit érdekel egy ilyen teló, az enyém eladóvá vált. Hirdetés ITT vagy az aláírásomban.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy i9100 S II
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a fórumon, most vettem használtan egy ilyen telefont
Namost a a helyzet, hogy most szervizben van, mert a hangszórója megadta magát egyik percről a másikra! Ahogy megkaptam, csináltam rajta egy hard resetet, hogy minden a régi legyen! Ami engem érdekelne, hogy HyperX v5 romot akarok rátenni, de seholsem találom meg, ahonna le lehetne tölteni. Tudnátok nekem ebben segíteni? A flashelés menetét már megtaláltam, de ROM-ot hozzá sajnos nem!
Ha valaki megszánna és elküldené vagy linkelné annak nagyon hálás lennék!
Kösönöm Szépen
Namost a a helyzet, hogy most szervizben van, mert a hangszórója megadta magát egyik percről a másikra! Ahogy megkaptam, csináltam rajta egy hard resetet, hogy minden a régi legyen! Ami engem érdekelne, hogy HyperX v5 romot akarok rátenni, de seholsem találom meg, ahonna le lehetne tölteni. Tudnátok nekem ebben segíteni? A flashelés menetét már megtaláltam, de ROM-ot hozzá sajnos nem!
Kösönöm Szépen
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék.Tomyyy18 írta:Sziasztok!
Kösönöm Szépen
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy i9100 S II
- Has thanked: 2 times
köszönöm a linket, de ha rákattintok a letöltésre, akkor csak egy www.olcso-tarhely.com nevű oldal nyit meg sajnos! mit csinálok rosszul?
köszi
köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: I8910
sziasztok! van ötletetek, hogy mért nem lett magyar a teló flash után, mindent úgy csináltam ahogy kell, de fel sem ajánlja a telónyelv beállításnál a magyar nyelvet. Pedig telepítettem a magyar nyelvi csomagot. Köszi!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: ASUS PadFone 2
- Nem: Nő
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 56 times
Szia! Akkor valamit még sem teljesen a leírásnak megfelelően csináltál. Én éppen tegnap tettem fel egy ismerősöm telójára a leírás alapján és minden kifogástalanul működik. Szerintem formázd a telót és tedd fel újra a romot!schananbe írta:sziasztok! van ötletetek, hogy mért nem lett magyar a teló flash után, mindent úgy csináltam ahogy kell, de fel sem ajánlja a telónyelv beállításnál a magyar nyelvet. Pedig telepítettem a magyar nyelvi csomagot. Köszi!
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2
- Has thanked: 17 times
Sziasztok!
Már több mint fél éve Taylor pro v7 romját használom, és meg vagyok vele elégedve. Viszont történt ma valami: Nem látni az E:-t és a kamerát sem tudom használni. Próbáltam már hard resetet is de semmi.
Kérem ha valaki tudna segíteni jó lenne. Szeretem a telefont, na meg pénzem sem lenne másikra.
Köszönöm
Már több mint fél éve Taylor pro v7 romját használom, és meg vagyok vele elégedve. Viszont történt ma valami: Nem látni az E:-t és a kamerát sem tudom használni. Próbáltam már hard resetet is de semmi.
Kérem ha valaki tudna segíteni jó lenne. Szeretem a telefont, na meg pénzem sem lenne másikra.
Köszönöm