... es milyen igazad van!!! Erre nem is gondoltam... Anno, felkerult ez az overclock, de igazabol, csak azert, ha neha nyomnek egy kis HD jatekot, ahol igazabol elkel a sebesseg, aztan "ugy felejtettem", egy auto-setup-by-boot opcioval. Ki is probalom, hogy letolom alap 1Ghz-re es ugy megnezem.MattRex írta:Hát figyi, ha igaz ami az aláírásodban van, akkor úgy látom, hogy te 1200Mhz-en csapatod a kicsikét. Ezek után nem tudom miért csodálkozol, ha a hőmérséklet 60 fölé megy. Nem gyári használat --> Nem gyári hőleadás!axlfsi írta:... azert ez eleg gaz, mert 61 foknal lekapcsolja a toltesrol a telefon onmagat es kiirja, hogy lekapcsolata mert tul meleg vagy tul hideg a telefon (nyilvan, meleg). Nem hiszem, hogy ez normalis, hogy 60 fok fole kell melegednie (egy egyebkent klimatizalt helysegben; tehat meg csak arrol sincs szo, hogy a tuzo napon hanynam a keszuleket tolteni).
Szerintetek ez miert van??
Nekem töltés közben max 35-38 fokos a teló, ha pedig megizzasztom játékkal,(pl. Galaxy On Fire 2 THD , tegrás játék chainfire-el dúrván eszi a gépet) akkor sem megy 55-56 fok fölé. 56 fok volt a legtöbb amit ki tudtam belőle préselni, úgy hogy töltőn volt és játszottam vele (ilyenkor az aksi is melegíti, plusz a proci is csúcsra van járatva) és mindezt egy 35 fokos panel lakás legmelegebb szobájába nyáron. Valószínűleg az 1,2-es OC miatt megy fel neked a hőmérséklet, ha ez nem tetszik, vedd vissza.
Koszi!