Azért van mert a jelenlegi rendszerre raktad rá. Nekem is ezt csinálta de amikor újraraktam utána már jó volt.Pajoz írta:Hali! Én is felraktam ezt, denekem nem indul el a Tweak Manager. Csak a szokásos hiba üzi jön: "Sajnáljuk..." Ez miért van szerinted? Vagy van egyáltalán jelentősége, hogy nem indul?mgTerminator írta:1. fel kell tenni a 2.3.4es romot.
2. le kell tölteni EZT
3. odinban betallózni az ops fájlt
4. a csomagban található CODE_S5830XXKPH_CL260130_REV03-CF-Root-v3.7-b75.tar.md5 -t betallózni a PDA-hoz.
5. Start
pár másodperces művelet
Samsung Galaxy Ace S5830
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
No, de én nem is raktam fel ezt a progit.:-) Azutàn gyūtt rá a telóra, hogy megcsináltam a módosítást. De, jól gondolom, hogy akkor tōrōlhető?DAv7 írta:Szerintem probalj ki masik tweak progit...vagy esetleg masik verziot.
;-)
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- 1. szint
Bocs, de ez már a következő oldal...mgTerminator írta:Azért van mert a jelenlegi rendszerre raktad rá. Nekem is ezt csinálta de amikor újraraktam utána már jó volt.Pajoz írta:Hali! Én is felraktam ezt, denekem nem indul el a Tweak Manager. Csak a szokásos hiba üzi jön: "Sajnáljuk..." Ez miért van szerinted? Vagy van egyáltalán jelentősége, hogy nem indul?mgTerminator írta:1. fel kell tenni a 2.3.4es romot.
2. le kell tölteni EZT
3. odinban betallózni az ops fájlt
4. a csomagban található CODE_S5830XXKPH_CL260130_REV03-CF-Root-v3.7-b75.tar.md5 -t betallózni a PDA-hoz.
5. Start
pár másodperces művelet
Oké! Megpróbálom. Köszi!
Egyébként ezek a módosítások hogy távolíthatóak el? Elég egy factory reset, vagy újra kell rakni a romot?
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Macika írta:Tegyél vissza rá egy igen korai verziót, írd át PAN-ra a Product Code-ot és tedd rá Kies-re. Az felteszi azt a legfrissebb verziót, ami hivatalosan lehet rajta...iolesz írta:Sziasztok,
Egy egyszerű bár számomra mégsem teljesen egyértelmű kérdéssel fordulnék hozzátok:
Pannon -os a telóm és lehet, hogy szervízbe vissza kell vigyem.
Jelenleg a júniusi Android 2.3.4 van rajt XEH függetlenül.
Ha vissza visszem szervízbe, először visszaállítom PAN -ra azaz a hivatalos Telenor/Pannon -ra
de a kérdésem ezután jön:
Melyik az eredeti (KIES-ben) is megtalálható Telenoros Android verzió.
(Gyárilag 2.2.1 volt rajt de sajnos nem néztem meg az alapsáv verzit, semmit)
Aki vitte már vissza az üzletbe a telefont és van tapasztalata kérlek linkeljétek be a SW amit visszatöltöttetek rá.
(Esetleg ha egyéb mást is vissza kellene állítani)
Néztem a letölthető SW-ket mindent itt az oldalon SamFirmware-en de egyikből sem derül ki pontosan melyiket is kellene visszaraknom, ami hivatalos, releaselt és a KIES is elfogadja.
Segítségeteket köszönöm előre is.
Köszönöm a Gyors válaszod, a PAN product Code rendben van de a kérdésem az lenne pontosan melyik (milyen) verziókat rakhatok rá, esetleg azonosító? És ha nem gond egy link hozzájuk ha külső forrásban van nem itt a fórumban valahol.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Sajnos nem tudom, milyen betűjellel adta ki a Telenor az ACE-it (egy KA6-tal szerintem nagyon nem lőhetsz mellé), de lesz itt ember, aki tud segíteni. Tedd rá azt és a Kies arról majd frissít a legfrissebbre, amire a PAN-nál lehet.iolesz írta:Köszönöm a Gyors válaszod, a PAN product Code rendben van de a kérdésem az lenne pontosan melyik (milyen) verziókat rakhatok rá, esetleg azonosító? És ha nem gond egy link hozzájuk ha külső forrásban van nem itt a fórumban valahol.
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- lekka
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 20 times
Sziasztok!
Egy nem fontos, de érdekles dolog.
Ugyan azzal a kártyával a Nokia és a ZTE is Telenor-t írt szolgáltatónak az Ace H Pannon-nak hívja. Ez miért lehet?
Egy nem fontos, de érdekles dolog.
Ugyan azzal a kártyával a Nokia és a ZTE is Telenor-t írt szolgáltatónak az Ace H Pannon-nak hívja. Ez miért lehet?

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GALAXI Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni.Felraktam a call recorder-t,lejátszónak pedig a meridian-t.Fel is veszi a beszélgetéseket csak vissza nem lehet hallgatni.
Mi lehet a probléma? Egyik barátomnak is felraktuk ugyan ezeket neki működik /ZTE blad van neki/
Van valami tippetek!Köszi előre!
Hátha tud valaki segíteni.Felraktam a call recorder-t,lejátszónak pedig a meridian-t.Fel is veszi a beszélgetéseket csak vissza nem lehet hallgatni.
Mi lehet a probléma? Egyik barátomnak is felraktuk ugyan ezeket neki működik /ZTE blad van neki/

-
- 1. szint
Nekem is fent van a call recorder és a gyári lejátszó vissza is játssza a felvett 3gp-t. Talán ütik egymást azzal a lejátszóval amit feltettél.Arany67 írta:Sziasztok!
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GALAXI Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Ok értem Pajoz akkor letörlöm a meridiant hátha fog működni köszi!
Na letöröltem próbálgatom ,de semmi.Esetleg van még ötlet?
Na letöröltem próbálgatom ,de semmi.Esetleg van még ötlet?

- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
médialejátszönak a PowerAMP-ot javasolnám
az a legjobb Androidra.

Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com