Tudtommal nem lehet visszahoznicraft írta:hello mindenkinek
egy total hulye kerdes hivasinfot kitortem visszalehet azt valahogy varazsolni? fontos telefonszam volt benne es en hulye nem mentettem el. elore is kosz

Tudtommal nem lehet visszahoznicraft írta:hello mindenkinek
egy total hulye kerdes hivasinfot kitortem visszalehet azt valahogy varazsolni? fontos telefonszam volt benne es en hulye nem mentettem el. elore is kosz
Azért nem tudod beállítani mert nem lehet, sajna még külső programmal sebadaia írta:Sziasztok egy olyan hihetetlen nagy kérdésem lenne hogy hogy tudom beállítani a videót csengőhangnak az innov 8 amon nokiáimnál simán kidobta a listába de itt nem szerepelnek videók csak mp3 ak köztünk lécci vki segítsen!
e-mailem : apika05@gmail.com
Kapcsold ki a tuzfalat nekem csak az segitett...guzmi19 írta:Nincs esetleg valaki aki Veszprém környékén lakik és meg tudná nekem csinálni a magyart? Mert sajnos nem tudom megcsinálni. Most is szoftozás közben 27%-nál megált és még 5 óra múlva is úgy volt. De a telefon hála isten müxik és nem döglött bele...![]()
Nekem is hasonlok a tapasztalataim sajnos..mondjuk a bongeszot nem probaltam,de wifi-t nem talalt...csoliver írta:Van új firmware: i8510xxib2 febr 26 Sajnos nem lehet jól magyarítani, mivel utána mind a lengyel 12, mind a magyar 12-es pda cs-vel többek között megadja magát a beépített böngészô. Az ismert oldalon a Marokkó verziót lehet leszedni. A nyelvek: angol, francia, spanyol, német, holland. Felraktam a telora, nagyon szépen, stabilan fut. Többek között bekerúlt az új firmbe a norton internet security for symbian alkalmazás is.