köszi. érdekes, mert csak miliméterekkel nagyobb, mint a gs, de optikailag látszik nagyobbnak.Limahl írta:Gratula.moco írta:éssss megvan!
Bár engem nem hozott lázba 1 percre sem de hát mindenki más ugye.
azért van változás az elődhöz képest...
köszi. érdekes, mert csak miliméterekkel nagyobb, mint a gs, de optikailag látszik nagyobbnak.Limahl írta:Gratula.moco írta:éssss megvan!
Én is várakozó álláspontban vagyok még. Egyelőre nem igazán érzem érettnek a cserét, bár lehet ez egycsapásra megváltozik, ezért is várom a pozitív, és negatív élményeket. Üdv!Limahl írta:Gratula.moco írta:éssss megvan!
Még én is várakozó, nem kell azt elkapkodni.... .duce79 írta:Én is várakozó álláspontban vagyok még. Egyelőre nem igazán érzem érettnek a cserét, bár lehet ez egycsapásra megváltozik, ezért is várom a pozitív, és negatív élményeket. Üdv!Limahl írta:Gratula.moco írta:éssss megvan!
visszatért az eltűnt embermigabi24 írta:Nincs mire várni, ez a tel nagyon közel van a tökéleteshez, én ma előrendeltem a trémobilnál, szinte ingyen adják, el se hiszem
Bizony, eddig bírtam, most hogy kevesebbet kell a gyerkőcöt riszálni, rájöttem hogy android hiányom vanmoco írta:visszatért az eltűnt embermigabi24 írta:Nincs mire várni, ez a tel nagyon közel van a tökéleteshez, én ma előrendeltem a trémobilnál, szinte ingyen adják, el se hiszem
Már megnyomirgáltam tegeske szaktárs példányát, hihetetlen jó lett, sztem sokan vártak erre a gépremoco írta:jó ez a cucc, tetszeni fog neked
migabi24 írta:Már megnyomirgáltam tegeske szaktárs példányát, hihetetlen jó lett, sztem sokan vártak erre a gépremoco írta:jó ez a cucc, tetszeni fog neked
Várok én is....reddoors írta:Még én is várakozó, nem kell azt elkapkodni.... .duce79 írta: Én is várakozó álláspontban vagyok még. Egyelőre nem igazán érzem érettnek a cserét, bár lehet ez egycsapásra megváltozik, ezért is várom a pozitív, és negatív élményeket. Üdv!