Samsung Galaxy Ace S5830
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Az április 22.ei szoftal valakinek valami tapasztalat? Van benne valamilyen idegesítő bug?
- thug85
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Igen, használhatod azzal!Kircsi28 írta:Akkor a 2.2.1-es ből a multit használhatom, mert 2.3.3-nál nem látok multit?
köszi
Én Vasárnap óta használom, és nálam kifogástalanul üzemel. Egész tűrhető az üzemidő, nálam 2 napig simán bírja. A processzor felpörgéses szindróma nem jelentkezett ezidáig, a másik két verziónál 2 nap után már előjött. Feltételezem, hogy ennél már nem fog. Semmi zavaró bugot nem fedeztem fel ezidáig benne!<terminator> írta:Az április 22.ei szoftal valakinek valami tapasztalat? Van benne valamilyen idegesítő bug?
Ami kissé zavaró benne, hogy ugyebár töltés közben lezárt bill.zárnál írta eddig a töltöttségi szintet. Most nem írja. De viszont van egy nagyon jó kis akkumulátor töltöttségi szint jelző program, nagyon tetszik. Azt használom, ez mindig mutatja számszerűen! Ha érdekel írj rám!
- mgTerminator
- 4. szint
Én viszont ma raktam fel, alig használtam és máris megvan az első bug! A csengőhang és az értesítés hangerejét nem lehet külön külön beállítani, mert ha állítod az egyiket, utánaugrik a másik. Ma újrarakom a froyót, eddig az vált be a legjobban. Ez semmi újat nem tud mutatni a bugokon kívülthug85 írta:Én Vasárnap óta használom, és nálam kifogástalanul üzemel. Egész tűrhető az üzemidő, nálam 2 napig simán bírja. A processzor felpörgéses szindróma nem jelentkezett ezidáig, a másik két verziónál 2 nap után már előjött. Feltételezem, hogy ennél már nem fog. Semmi zavaró bugot nem fedeztem fel ezidáig benne!
Ami kissé zavaró benne, hogy ugyebár töltés közben lezárt bill.zárnál írta eddig a töltöttségi szintet. Most nem írja. De viszont van egy nagyon jó kis akkumulátor töltöttségi szint jelző program, nagyon tetszik. Azt használom, ez mindig mutatja számszerűen! Ha érdekel írj rám!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!thug85 írta:Igen, használhatod azzal!Kircsi28 írta:Akkor a 2.2.1-es ből a multit használhatom, mert 2.3.3-nál nem látok multit?
köszi
Én Vasárnap óta használom, és nálam kifogástalanul üzemel. Egész tűrhető az üzemidő, nálam 2 napig simán bírja. A processzor felpörgéses szindróma nem jelentkezett ezidáig, a másik két verziónál 2 nap után már előjött. Feltételezem, hogy ennél már nem fog. Semmi zavaró bugot nem fedeztem fel ezidáig benne!<terminator> írta:Az április 22.ei szoftal valakinek valami tapasztalat? Van benne valamilyen idegesítő bug?
Nálam is tökéletesen működik, annyit vettem észre, hogy ha megnyomom a középső gombot, akkor kicsit lassan világosodik ki a kijelző a feloldáshoz, de más minden rendben van.
Az akkumulátor töltöttség jelző érdekelne, leírnád a program nevét?
Köszi
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
sziasztok!
Nektek megy a SPB tv?
nokia E52-el jó volt tv-t nézni, Galaxy 3-on nem ment, de itt sem tudok életet lehelni bele.
Valami ötlet vagy másik program ami működik?
Nektek megy a SPB tv?
nokia E52-el jó volt tv-t nézni, Galaxy 3-on nem ment, de itt sem tudok életet lehelni bele.
Valami ötlet vagy másik program ami működik?
- thug85
- Újonc
Ezt már az előző két 2.3.3-as is produkálta. Volume Ace Free a gyógymód rá! Mivel a Froyonak is megvannak a hibái, így én emiatt biztosan nem pakolnám vissza. Ez a verzió gyorsabb, és kevesebb bugot tartalmaz mint a 2.2.1-es! Abban számomra speciel sokkal idegesítőbb hibák voltak. Ebben még nem találtam semmi bosszantót. Ezt a hangerő dolgot is azért felejtettem el említeni, mert ez már az első 2.3.3-asnál is fent állt, és már akkor orvosoltam az említett alkalmazással. Most pedig már automatikusan telepítettem.<terminator> írta:Én viszont ma raktam fel, alig használtam és máris megvan az első bug! A csengőhang és az értesítés hangerejét nem lehet külön külön beállítani, mert ha állítod az egyiket, utánaugrik a másik. Ma újrarakom a froyót, eddig az vált be a legjobban. Ez semmi újat nem tud mutatni a bugokon kívülthug85 írta:Én Vasárnap óta használom, és nálam kifogástalanul üzemel. Egész tűrhető az üzemidő, nálam 2 napig simán bírja. A processzor felpörgéses szindróma nem jelentkezett ezidáig, a másik két verziónál 2 nap után már előjött. Feltételezem, hogy ennél már nem fog. Semmi zavaró bugot nem fedeztem fel ezidáig benne!
De egyébként állítólag nemsokára jön egy újabb 2.3.3-as firmware!
- mgTerminator
- 4. szint
Hát nemtudom, nekem nemigazán jön be ez a mézeskalács, jóval többször halnak meg a progik is rajta. De ha már felpakoltam rá mindent, nagyjából be is állítottam, akkor már használom egy ideig, meglátjuk meddig bírom. A progit meg majd holnap kipróbálomthug85 írta:Ezt már az előző két 2.3.3-as is produkálta. Volume Ace Free a gyógymód rá! Mivel a Froyonak is megvannak a hibái, így én emiatt biztosan nem pakolnám vissza. Ez a verzió gyorsabb, és kevesebb bugot tartalmaz mint a 2.2.1-es! Abban számomra speciel sokkal idegesítőbb hibák voltak. Ebben még nem találtam semmi bosszantót. Ezt a hangerő dolgot is azért felejtettem el említeni, mert ez már az első 2.3.3-asnál is fent állt, és már akkor orvosoltam az említett alkalmazással. Most pedig már automatikusan telepítettem.
De egyébként állítólag nemsokára jön egy újabb 2.3.3-as firmware!

A Froyónál milyen bugokat tapasztaltál? Mert én nem tapasztaltam semmit.
- thug85
- Újonc
Igen, a marketen megtalálod!<terminator> írta:Hát nemtudom, nekem nemigazán jön be ez a mézeskalács, jóval többször halnak meg a progik is rajta. De ha már felpakoltam rá mindent, nagyjából be is állítottam, akkor már használom egy ideig, meglátjuk meddig bírom. A progit meg majd holnap kipróbálomthug85 írta:Ezt már az előző két 2.3.3-as is produkálta. Volume Ace Free a gyógymód rá! Mivel a Froyonak is megvannak a hibái, így én emiatt biztosan nem pakolnám vissza. Ez a verzió gyorsabb, és kevesebb bugot tartalmaz mint a 2.2.1-es! Abban számomra speciel sokkal idegesítőbb hibák voltak. Ebben még nem találtam semmi bosszantót. Ezt a hangerő dolgot is azért felejtettem el említeni, mert ez már az első 2.3.3-asnál is fent állt, és már akkor orvosoltam az említett alkalmazással. Most pedig már automatikusan telepítettem.
De egyébként állítólag nemsokára jön egy újabb 2.3.3-as firmware!Gondolom a marketen megtalálom
A Froyónál milyen bugokat tapasztaltál? Mert én nem tapasztaltam semmit.
Hát ami engem zavart a Froyoban az a gyakori wifi-error üzenet, a bluetooth kihangosítóval való állandó kapcsolódási problémák, a telepített alkalmazások random megszűnése újraindítások után, és a videófelvétel botrányos minősége, és felbontása! Ezen számomra zavaró dolgok a gingerbread alatt megszűntek, illetve javultak. Emellett több hasznos apró módosítás is történt, mint pl. a gyorsabb szoftverkezelés, vagy a nekem barátibb színhőmérséklet kezelés.
Nyilvánvalóan hibái is vannak, mert ez sohasem lesz tökéletes, de a 2.3.3 hibái számomra elviselhetőbbek mint a 2.2.1-é! Hiba a 2.3.3 alatt pl. a még mindig ki nem javított autofókusz probléma, ami néhány fotó élvezeti értékén csökkent. Állítólag ezt javítják a következő verzióban.
De természetesen mindez csupán nézőpont kérdése. Én az utolsó kaláccsal megvagyok elégedve, ha a fókusz problémát javítják akkor számomra tökéletes lesz!
- mgTerminator
- 4. szint
Elvittem függetleníteni a telómat aztán mikor hazahoztam akkor volt rajta egy új program: market access
Nem tudja véletlenül valaki hogy ez mire való? Valami simkártyával kapcsolatos asszem...
Nem tudja véletlenül valaki hogy ez mire való? Valami simkártyával kapcsolatos asszem...
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Samsung S5830 Firmware: S5830XXKPE Online! (Android 2.3.3) Build 4 May 2011! 

Huawei MATE 9 Android 7