Samsung M8800 Pixon

Samsung márkájú készülékek témái
enn70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n958gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Samsung M8800 Pixon

Hozzászólás Szerző: enn70 »

Kép

Hello ezt a topikot azért nyitottam hogy megtudjak én és sokan mások is erről a készülékről. Olyan hozzászolásokat várnék hogy honnan lehet letölteni hozzá java programokat játékokat meg iesmiket. Illetve hogy nekem miértnem játsza le szerintetek a divxet? avi pl. válaszokat előre is köszönöm.

http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... _Pixon.asp
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung M8800 Pixon

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Sokat agyaltem rajta hogy vegyek egy ilyet az Innov8 melle,de vegul is lemondtam rola...
osszeszerelesben es minosegben kivalo,de az op rendszer hianya es a kicsit gyengebb fenykepkeszitesi minoseg miatt nem vettem meg.
Viszont aki szereti a tapicskolos telokat annak batran merem ajanlani :D
Jo kis telo osszessegeben :Notworty:
Google Nexus5 32gb Black
enn70
Újonc
Újonc

izé szerintem nagyon jo képeket csinál. na mindegy. nem tudjátok hogy hogy lehet frissiteni ujabb szoftra a telot mert a telefongurun irják hogy már van rá uj de nem találok rola semmit hogy hogy lehet tudom hogy nem sima oprendszeres hanem samsung de akkor is lehet csak nem tom hogy :)
enn70
Újonc
Újonc

plussz nem tudjátok hogy widgeteket honnan lehet letölteni hozzá? megh ogy tudok e samsungos forumokrol?
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

én egy napra kaptam egy ilyet kölcsön, de nagyon nem egyértelmü a kezelése.. hogy mikor teszi le a dolgokat kicsibe, vagy mikor zárja be.. pl bluetooth küldést nem tud letenni, azt mindig bezárja.. meg ugye ebben már nincs a joystick mint pl az omniába vagy mibe volt..
meg szinte semmi program nem jó rá szóval nekem nagyon nem vált be... :?
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
bogyo25
Újonc
Újonc
Készüléktípus: I8510

Hozzászólás Szerző: bogyo25 »

hunhool írta:Sokat agyaltem rajta hogy vegyek egy ilyet az Innov8 melle,de vegul is lemondtam rola...
osszeszerelesben es minosegben kivalo,de az op rendszer hianya es a kicsit gyengebb fenykepkeszitesi minoseg miatt nem vettem meg.
Viszont aki szereti a tapicskolos telokat annak batran merem ajanlani :D
Jo kis telo osszessegeben :Notworty:
Hát igen egy innov8 után már nem is olyan jó. Nekem is a kamera volt a gyengus és hát gps jó hogy van benne de minek a google maps-on kivül nem tudod használni így csak helymeghatározónak jó a widget pedig hát nem is tudom amit alapból van rajta az elég többet minek ki pakolni hisszen nem görgethető a fő képernyő csak egy másra pakolható így pedig nincs túlsok értelme az anyag használatára nincs panasz az kiváló nem rosz teló de jónak sem mondanám
tommy19
Újonc
Újonc
Készüléktípus: M8800

Hozzászólás Szerző: tommy19 »

Sziasztok.Jövőhéten veszek egy ilyen telefont,és érdeklődnék honnan tudok rá leszedni témákat,widgetteket,játékokat ill. programokat...?lehetőleg ingyen...előre is köszönöm!
andrush06
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung M8800 Pixon

Hozzászólás Szerző: andrush06 »

Szaisztok a widgeteket még én se tudom hogy kell cserélni de a java telepítést tudom, ezért belinkelek nektek egy java packot pixonra!
Benne van egy leirásba az is hogyan kell telepíteni én kipróbáltam működik királyul, nem nehéz megcsinálni!

Kód: Egész kijelölése

http://www.4shared.com/file/105643441/b4a82c89/Samsung_M8800_Pixon_Touchscreen_java_games__240x400_.html
royal08
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung

Hozzászólás Szerző: royal08 »

Szevasztok. Nekem is egy ilyen mobilom van, és az a gondom vele, h sehogy nem akarja megjeleníteni a hívó fél adatait. Csak a számot írja ki, ha az szerepel a névjegyzékemben. Ezen kívül semmit, csak h "Bejövő hívás". Ha viszont én hívok vele, akkor kiírja annak a nevét akit hívok. Minden lehetőséget kipróbáltam már sztem, a SIM-ről átmásoltam a neveket a telóba, meg vissza, beállítottam h "Hívó adatainak megjelenítése", de semmi. Kérlek segítsetek, h mit hagytam ki a beállításokból. Előre is kössz.

Royal08
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

royal08 írta:Szevasztok. Nekem is egy ilyen mobilom van, és az a gondom vele, h sehogy nem akarja megjeleníteni a hívó fél adatait. Csak a számot írja ki, ha az szerepel a névjegyzékemben. Ezen kívül semmit, csak h "Bejövő hívás". Ha viszont én hívok vele, akkor kiírja annak a nevét akit hívok. Minden lehetőséget kipróbáltam már sztem, a SIM-ről átmásoltam a neveket a telóba, meg vissza, beállítottam h "Hívó adatainak megjelenítése", de semmi. Kérlek segítsetek, h mit hagytam ki a beállításokból. Előre is kössz.

Royal08
Hát Samsungnál nem tudom hogy működik de Nokiánál is volt hasonló esete fateromnak. Akkor jött elő amikor össze-vissza másolgatott névjegyzékeket (használati útmutatóban látott egy szimpatikus dolgot és azt kipróbálta, azóta nem használ útmutatót :lol: ) és egy telefonszámhoz több név volt rendelve tehát a 20/3214321-es számhoz tartozott egy Kovács István és egy Pisti nevű névjegy is és nem tudott csengőhangot rendelni a hívó félhez. Azt már nem tudom hogy a nevet kiírta-e.... Remélem érthetően mondtam :P :pislog: (Próbálj meg dupla névjegyeket keresni)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”