royal08 írta:Szevasztok. Nekem is egy ilyen mobilom van, és az a gondom vele, h sehogy nem akarja megjeleníteni a hívó fél adatait. Csak a számot írja ki, ha az szerepel a névjegyzékemben. Ezen kívül semmit, csak h "Bejövő hívás". Ha viszont én hívok vele, akkor kiírja annak a nevét akit hívok. Minden lehetőséget kipróbáltam már sztem, a SIM-ről átmásoltam a neveket a telóba, meg vissza, beállítottam h "Hívó adatainak megjelenítése", de semmi. Kérlek segítsetek, h mit hagytam ki a beállításokból. Előre is kössz.
Royal08
Hát Samsungnál nem tudom hogy működik de Nokiánál is volt hasonló esete fateromnak. Akkor jött elő amikor össze-vissza másolgatott névjegyzékeket (használati útmutatóban látott egy szimpatikus dolgot és azt kipróbálta, azóta nem használ útmutatót

) és egy telefonszámhoz több név volt rendelve tehát a 20/3214321-es számhoz tartozott egy Kovács István és egy Pisti nevű névjegy is és nem tudott csengőhangot rendelni a hívó félhez. Azt már nem tudom hogy a nevet kiírta-e.... Remélem érthetően mondtam

(Próbálj meg dupla névjegyeket keresni)