Samsung i8510 (innov8)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8510 (innov8)
Sziasztok! Új vagyok még a Samsung symbian világában. Vettem ma egy i8510-et nagyon jó árban szerintem (45-ért), de olyan problémám van vele hogy nincs magyar nyelv. Nokianál megtudom oldani de itt nem. Tudnátok esetleg segíteni??? Köszönöm. 

Nokia C7+16Gb MicroSD
Apple MacBook Pro 13"
Apple MacBook Pro 13"
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Nagyon jó árba vetted, gartula hozzá, Kb. 5 perc alatt megvan a magyarítás, csak a szükséges fájlok kellenek hozzá, Hunhool kollegát keresd privátba, ő a flash mesterguzmi19 írta:Sziasztok! Új vagyok még a Samsung symbian világában. Vettem ma egy i8510-et nagyon jó árban szerintem (45-ért), de olyan problémám van vele hogy nincs magyar nyelv. Nokianál megtudom oldani de itt nem. Tudnátok esetleg segíteni??? Köszönöm.

Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i8510
Szia Mindenki!
Egy ideje én is boldog gazdija vagyok egy ilyen telcsinek. Segítséget kérek tőletek abban, hogy honnan tudnék szerezni egy normális filmnéző progit a telefonra. A CorePlayer-t megpróbáltam leszedni, de a telefon nem engedi a telepítést. A telefon egyelőre teljesen szabályos, mindössze néhány témát tettem fel rá. Az lenne a lényeg, hogy ha nézek egy filmet, tudjam előre és vissza is tekerni a lejátszást.
Előre is köszönöm a segítséget
ezoboszi
Egy ideje én is boldog gazdija vagyok egy ilyen telcsinek. Segítséget kérek tőletek abban, hogy honnan tudnék szerezni egy normális filmnéző progit a telefonra. A CorePlayer-t megpróbáltam leszedni, de a telefon nem engedi a telepítést. A telefon egyelőre teljesen szabályos, mindössze néhány témát tettem fel rá. Az lenne a lényeg, hogy ha nézek egy filmet, tudjam előre és vissza is tekerni a lejátszást.
Előre is köszönöm a segítséget

ezoboszi
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
Na szaporodik a díszes társaságezoboszi írta:Szia Mindenki!
Előre is köszönöm a segítséget![]()
ezoboszi

Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
Legyszi nezd meg hogy melyik szoft van rajta es akkor ugy tudok segiteniguzmi19 írta:Sziasztok! Új vagyok még a Samsung symbian világában. Vettem ma egy i8510-et nagyon jó árban szerintem (45-ért), de olyan problémám van vele hogy nincs magyar nyelv. Nokianál megtudom oldani de itt nem. Tudnátok esetleg segíteni??? Köszönöm.

Google Nexus5 32gb Black
- hunhool
- 3. szint
Jajj...el is felejtettem megemliteni hogy sikerult frissitenem a Google Maps-ot a legujabbra
A lenyeg hogy HelloOX-xal kell hackelni a telot,majd letolteni a megfelelo fajlt es bemasolni a C re es vigyor...nekem megy frankon

A lenyeg hogy HelloOX-xal kell hackelni a telot,majd letolteni a megfelelo fajlt es bemasolni a C re es vigyor...nekem megy frankon

Google Nexus5 32gb Black
- keyzer_soze
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung i8510
Sziasztok!
Mostanában a munka miatt ritkán tudok erre járni sajnos
Néha el tudom olvasgatni mi történik, de le vagyok maradva nagyon. Tök jó hogy egyre többen vagyunk, a telefon meg egyre jobb. Még sosem kerestem a mobilomon, de ahhoz képest ahogy vettem, most egy 20-assal több.
Majd ezt veszek bankbetét helyett legközelebb.
A lényeg - amiért írtam - hogy vettem a telóhoz egy invisible shield-et. Gondoltam írok róla egy leírást, hátha valakit érdekel.
Szóval a leírás biztos elkészül, ha már költöttem a cuccra
a kérdés az, hogy fényképeket készítsek-e hozzá. Nem akarom fölöslegesen képekkel terhelni az oldalt, azért kérdezem.
Nem kell itt terhelni a válaszokkal a fórumot, írjon privátban, akit képekkel érdekel, ha összejön mondjuk 5 pozitív visszajelzés akkor azzal lesz.
Szép napot.
Mostanában a munka miatt ritkán tudok erre járni sajnos

Néha el tudom olvasgatni mi történik, de le vagyok maradva nagyon. Tök jó hogy egyre többen vagyunk, a telefon meg egyre jobb. Még sosem kerestem a mobilomon, de ahhoz képest ahogy vettem, most egy 20-assal több.

A lényeg - amiért írtam - hogy vettem a telóhoz egy invisible shield-et. Gondoltam írok róla egy leírást, hátha valakit érdekel.
Szóval a leírás biztos elkészül, ha már költöttem a cuccra

Nem kell itt terhelni a válaszokkal a fórumot, írjon privátban, akit képekkel érdekel, ha összejön mondjuk 5 pozitív visszajelzés akkor azzal lesz.
Szép napot.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
GPS-el kapcsolatban írok; hogy lehet "bekapcsolni" az AGPS-t? Az N esetében a helymeghatározási módszereknél volt egy olyan, hogy "kiterjesztett GPS", ha ez bepippantottam és megadtam a helymeghatározási szervernél a supl.nokia.com-ot, akkor a GPS indításakor leszedett néhány kB adatot és egyből talált műholdat. Itt, hogy lehet ezt beállítani?
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
- hunhool
- 3. szint
Nekem is volt kb 1 hetig,aztan leszedtem rola,mert szerintem 1 kalapkeyzer_soze írta:Sziasztok!
Mostanában a munka miatt ritkán tudok erre járni sajnos![]()
Néha el tudom olvasgatni mi történik, de le vagyok maradva nagyon. Tök jó hogy egyre többen vagyunk, a telefon meg egyre jobb. Még sosem kerestem a mobilomon, de ahhoz képest ahogy vettem, most egy 20-assal több.Majd ezt veszek bankbetét helyett legközelebb.
![]()
Szóval a leírás biztos elkészül, ha már költöttem a cuccraa kérdés az, hogy fényképeket készítsek-e hozzá. Nem akarom fölöslegesen képekkel terhelni az oldalt, azért kérdezem.
Szép napot.

Google Nexus5 32gb Black
- hunhool
- 3. szint
Nalunk van egy kulon ikonja,amire ha klikkelsz,akkor letolt valamit,ami 7 napig ervenyes es ez altal allitolag gyorsabban talal muholdat...gyoergynovotny írta:GPS-el kapcsolatban írok; hogy lehet "bekapcsolni" az AGPS-t? Az N esetében a helymeghatározási módszereknél volt egy olyan, hogy "kiterjesztett GPS", ha ez bepippantottam és megadtam a helymeghatározási szervernél a supl.nokia.com-ot, akkor a GPS indításakor leszedett néhány kB adatot és egyből talált műholdat. Itt, hogy lehet ezt beállítani?
Köszi a segítséget!
Google Nexus5 32gb Black