Te biztos vagy benne, hogy ad-hoc-ban kiengedi a netre? Mert akkor mi különbség lenne az ad-hoc és az ap között?kissati66 írta:W7 van a gépen, viszont a kártya nem támogatja az AP módot, tehát marad az AD-hoc. Arra viszont nem csatlakozik az SGS, erre kellene valami gyógyszer...Macika írta:Milyen oprendszer kocog a PC-n?kissati66 írta:Sziasztok
Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva).Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat...
Mert csak a W7-nek része az AP-képes WLAN.
Én úgy tudom, hog yaz ad-hoc mód két gép közötti kapcsolat és nem egy gép és a net közötti.