Az alkohol miatt nem mehet tönkre az érintőpanel??[/quote]
96%-os alkohollal törölgetem.Semmi baja és a zsíros ujjlenyomat is lejön róla.[/quote]
Köszönöm válaszod most már csillog-villog

Nem akarok hülyeséget mondani,de én azt csinálnám hogy raknák rá egy új firmet(ami tartalmazza a magyar nyelvet).Olvass vissza le van írva minden.Nem nehéz megcsinálni.nakix írta:hellotok
van egy szlovákiában vásárolt samsung galaxy leo GT-i5801 telefonom és szeretném ha magyarul lenne! hogyan tudnám magyarosítani? tud valaki netán egy pontos leírást írni? olvasgattam a forumot, de még sose csináltam ilyet szoval rootolni meg ilyenek nem sokat mondanak...
előre is köszi!
Magánvéleményem,de lehet szervizbe kell vinned a telefont.magica írta:Próbáltam frissíteni legfrisebb 2.1-es firmware-t ODIN-nal. A telepítés sikeres is volt, de bámelyik firmware-t is telepítem, nem tudok alkalmazásokat telepíteni memória prbléma miatt! A telefon belső tárhelyét 0-nak mutatja!!!
Segítene valaki?
Nekem is ez volt a bajom betű típus csere dolognál,de nekem sikerült újrarakni.gbb6kxs írta:Sziasztok!
Sikerült használhatatlanná tennem a telefonomat.![]()
A legújabb 2.2 rom van fent és rootolva is van a telefon, rendben működött minden. Felraktam egy programot a marketről és elkezdtem vele cserélgetni a betűtipusokat. Kérte, hogy indítsam újra és azóta nem bootol, illetve a samsung feliratnál elakad.
Próbáltam ODIN-al újrarakni a romot de ez sem oldja meg a problémát.![]()
Kérlek segítsetek, hogy miként tudnám megjavítani.![]()
Köszi szépen!
Szintén zenész!!!hoffer20 írta:Nekem is ez volt a bajom betű típus csere dolognál,de nekem sikerült újrarakni.gbb6kxs írta:Sziasztok!
Sikerült használhatatlanná tennem a telefonomat.![]()
A legújabb 2.2 rom van fent és rootolva is van a telefon, rendben működött minden. Felraktam egy programot a marketről és elkezdtem vele cserélgetni a betűtipusokat. Kérte, hogy indítsam újra és azóta nem bootol, illetve a samsung feliratnál elakad.
Próbáltam ODIN-al újrarakni a romot de ez sem oldja meg a problémát.![]()
Kérlek segítsetek, hogy miként tudnám megjavítani.![]()
Köszi szépen!
Hiába olvastok vissza!!hoffer20 írta:Nem akarok hülyeséget mondani,de én azt csinálnám hogy raknák rá egy új firmet(ami tartalmazza a magyar nyelvet).Olvass vissza le van írva minden.Nem nehéz megcsinálni.nakix írta:hellotok
van egy szlovákiában vásárolt samsung galaxy leo GT-i5801 telefonom és szeretném ha magyarul lenne! hogyan tudnám magyarosítani? tud valaki netán egy pontos leírást írni? olvasgattam a forumot, de még sose csináltam ilyet szoval rootolni meg ilyenek nem sokat mondanak...
előre is köszi!