Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: MattRex »

concrete írta:Cső.
Darky 7.0-ra felraktam a 8.0-t, ezt magyarázzátok meg:
-Termékkódom KOR maradt, de 22 alkalmazás a samsung apps-ban
-Az akksi 10 perc alatt 10%-ot esett, pedig mielőtt felraktam a 8.0-t, direkt fullra töltöttem a telefont
Elvileg egy elég korszerű voodoo kernel települ a 8.0-val, mégis mit kéne felraknom helyette?
Nekem is 8.0 van fenn és nagyon jól bírja az aksi. Bár ezeknél a ráinstallálom, felülírom dolgoknál mindig kétséges a történet. A legtisztább ha nulláról teszi újra a telefont az ember, én mindig igy csinálom, és akkor a legkisebb az esélye a bugoknak, FC-knek.

Aksiról csak annyit hogy első pár napban éjszakára letéve a teló 2-3%-ot merült, persze minden kikapcsolva rajta, se wifi se semmi más nem ment, csak a GSM hálózat. Most 1 hét után már 8 óra alatt 0-1% merül a teló éjszaka nekem.
Szal 2 fő szabály:
1. Mindig Clean install
2. Türelem
Limahl írta:mivel lehet rootolni a jph-t a superonclick-el nekem nem megy elkezdi aztán a 2-dik vagy 3-diknál megáll és semmi köszi
Mikor megvettem a telót 2.1-el akkor nekem is rootolni kellett hogy le tudjam menteni az EFS mappát, és én is Superoneclickel csináltam, de nekem is gebaszkodott, és waiting for device-olt (neked is loopol a cucc egy idő után, vagy csak megáll a waiting for device-nál?). Én azt csináltam, hogy nem dugtam rá a telót, hanem először megnyomtam a root gombot a progiban és utána dugtam rá a telót gyorsan(fontos az időzítés), kis szerencse kell hogy eltaláld és végigfusson. Bár mondom az még 2.1 volt, de lehet a 2.2vel is müxik, szal ha elsőre nem sikerül próbáld újra és újra, és egyszer csak beadja és továbbmegy.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

probáltam már vagy 100-szor de semmi megál és kiirja a supronclick hogy a program nem válaszol ennyi
Samsung galaxy s7 edge
C D
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 3GS + XPERIA X8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: C D »

Sziasztok,

Telefonvásárlás előtt állok újra.

Iphone 3GS vs. Samsung Galaxy S
Nokiás voltam eddig, de jelenleg nem találok szimpatikus készüléket a kínálatukból.

Néhány kérdésem lenne a Samsunggal kapcsolatban. Mennyire erős a wifi vevője? Jól tartja a kapcsolatot? Milyen a szövegbevitel? Android-ra van olyan program amivel rögzíteni tudom a telefonbeszélgetéseket?
Szebben futnak a játékok rajta mint az iPhone-on?

Várom válaszaitokat.
phoebus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9506 LTE-A
Has thanked: 0
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: phoebus »

C D írta:Sziasztok,

Nokiás voltam eddig, de jelenleg nem találok szimpatikus készüléket a kínálatukból.

Néhány kérdésem lenne a Samsunggal kapcsolatban. Mennyire erős a wifi vevője? Jól tartja a kapcsolatot? Milyen a szövegbevitel? Android-ra van olyan program amivel rögzíteni tudom a telefonbeszélgetéseket?

Várom válaszaitokat.
Nahát, valaki ugyanezt kerdezte itt http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... &start=354
"Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?"
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

Várom válaszaitokat.
Nem egészen ide tartozik a téma,de:GALAXY S!!!Más ne lebegjen a szemed előtt.Minden kérdésedre pozitív a válasz.Rengeteg cucc van rá.Felejtsd el a szifont :lol: .
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
C D
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 3GS + XPERIA X8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: C D »

tomika085 írta:

Várom válaszaitokat.
Nem egészen ide tartozik a téma,de:GALAXY S!!!Más ne lebegjen a szemed előtt.Minden kérdésedre pozitív a válasz.Rengeteg cucc van rá.Felejtsd el a szifont :lol: .

Tényleg, most veszem észre figyelmetlen voltam, nem is szemetelném tovább a topikot, köszönöm a választ.
eredeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 D855
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: eredeti »

Hi!
Lehetséges, hogy XXJPY -ra van valamilyen Multi csc amiben van magyar, független XEH product kód?
Vagy ez még nem lehetséges mert nem jöttki magyar 2.2.1?
Most XEU a prod. kódom, nem létfeltétel az XEH de azé' örülnék neki.
Ahogy olvasgattam a topicot egyre tanácstalanabb vagyok, hogy hagyjam fent az XXJPY -t vagy toljam fel a JPH -t esetleg a JPI -t?
Vagy talán nemsokára kiadják a független magyar 2.2.1 -et és várjam meg?
Melyik jobb XXJPY vs JPH vs JPI?
Passz...
tomika085 szerinted?
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára eredeti 2011-01-12 szer. 21:42:38-kor.
LG G3 D855
Android 5 Lollipop
KN_VIRUS_ACURA_ROM_V13_V20F -216-30
SIM-Unlocked
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

eredeti írta:Hi!
Lehetséges, hogy XXJPY -ra van valamilyen Multi csc amiben van magyar, független XEH product kód?
Ahogy olvasgattam a topicot egyre tanácstalanabb vagyok, hogy hagyjam fent az XXJPY -t vagy toljam fel a JPH -t esetleg a JPI -t?
Melyik jobb XXJPY vs JPH vs JPI
Passz...
tomika085 szerinted?
Próbáld ki a JPH-t mindenképpen,hanem tetszik visszateszed a JPY-t.Készülj fel hogy a JPH lomhább egy kicsit,nem olyan fürge mint a JPY,legalábbis nálam.A JPI-t nem ismerem,nem próbáltam.Független magyar 2.2.1 nem mostanában lesz szerintem,leghamarabb tavasszal.Hajráááá :taps1: !!!
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
oldman360
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S9+
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: oldman360 »

Padam írta:A haverom SGS-én 2.2 es t-mobile os rom van. CWM-t akartunk telepíteni, rámásoltuk az update.zip-et de amikor recoveryben installolni akartuk a következő hibaüzenetet dobta fel: E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Installation aborted.
Ez azt jelzi, hogy olyan kernel (3e-s) van most rajta, ami ellenőrzi az update.zip -ek "'eredetiségét".

Mivel megint nem megy a pdafanclub.hu fóruma, így a teendőlet lásd itt: http://forum.androidhungary.com/topic/s ... -s/page/76

FONTOS! A 3 gombos menük működnek már? Bármi komolyabb hack előtt a /efs mappát mentsétek biztos helyre!
Oldman
GT-i9100 Galaxy S II - XXLQ5
eredeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 D855
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: eredeti »

tomika085 írta:
eredeti írta:Hi!
Melyik jobb XXJPY vs JPH vs JPI
Passz...
tomika085 szerinted?
Próbáld ki a JPH-t mindenképpen,hanem tetszik visszateszed a JPY-t.Készülj fel hogy a JPH lomhább egy kicsit,nem olyan fürge mint a JPY,legalábbis nálam.A JPI-t nem ismerem,nem próbáltam.Független magyar 2.2.1 nem mostanában lesz szerintem,leghamarabb tavasszal.Hajráááá :taps1: !!!
Köszi!
Lehet megvárom azt a "tavaszt" mert alapból meg vagyok elégedve a mostani rommal.
Csak hát a hivatalos magyar azért jobban hangzik..
LG G3 D855
Android 5 Lollipop
KN_VIRUS_ACURA_ROM_V13_V20F -216-30
SIM-Unlocked
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”