Nekem is 8.0 van fenn és nagyon jól bírja az aksi. Bár ezeknél a ráinstallálom, felülírom dolgoknál mindig kétséges a történet. A legtisztább ha nulláról teszi újra a telefont az ember, én mindig igy csinálom, és akkor a legkisebb az esélye a bugoknak, FC-knek.concrete írta:Cső.
Darky 7.0-ra felraktam a 8.0-t, ezt magyarázzátok meg:
-Termékkódom KOR maradt, de 22 alkalmazás a samsung apps-ban
-Az akksi 10 perc alatt 10%-ot esett, pedig mielőtt felraktam a 8.0-t, direkt fullra töltöttem a telefont
Elvileg egy elég korszerű voodoo kernel települ a 8.0-val, mégis mit kéne felraknom helyette?
Aksiról csak annyit hogy első pár napban éjszakára letéve a teló 2-3%-ot merült, persze minden kikapcsolva rajta, se wifi se semmi más nem ment, csak a GSM hálózat. Most 1 hét után már 8 óra alatt 0-1% merül a teló éjszaka nekem.
Szal 2 fő szabály:
1. Mindig Clean install
2. Türelem
Mikor megvettem a telót 2.1-el akkor nekem is rootolni kellett hogy le tudjam menteni az EFS mappát, és én is Superoneclickel csináltam, de nekem is gebaszkodott, és waiting for device-olt (neked is loopol a cucc egy idő után, vagy csak megáll a waiting for device-nál?). Én azt csináltam, hogy nem dugtam rá a telót, hanem először megnyomtam a root gombot a progiban és utána dugtam rá a telót gyorsan(fontos az időzítés), kis szerencse kell hogy eltaláld és végigfusson. Bár mondom az még 2.1 volt, de lehet a 2.2vel is müxik, szal ha elsőre nem sikerül próbáld újra és újra, és egyszer csak beadja és továbbmegy.Limahl írta:mivel lehet rootolni a jph-t a superonclick-el nekem nem megy elkezdi aztán a 2-dik vagy 3-diknál megáll és semmi köszi