Samsung I5800 Galaxy 3

Samsung márkájú készülékek témái
Dávid11
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung I5800 Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: Dávid11 »

Kösz nem 51 ezerét egy újat veszek de a nokia is annyi nem tom melyik legyen
di-ego1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52 galaxy3

Hozzászólás Szerző: di-ego1 »

semmi gond!

én 42ért adom 3hónaposan függetlenül + 2hónap gari hosszabbítással.magy.o.lett vásárolva.karcmentesen,mindenével.:)
de igazad van.az új dolgok varázsa...
Ágica
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxi GT-I5800

Hozzászólás Szerző: Ágica »

Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni.Most kaptam egy ilyen telefont és a neten láttam,hogy lehet rá tenni élő háttérképet.Párat rá másoltam a télóra de semmi.Légy szíves segítsetek!Előre is köszönöm!!
eversman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: eversman »

Üdv mindenkinek!
Lehet olyat fogok kérdezni ami már volt, ezért előre is elnézést kérek. Megvan már pár hete a telefont, a szokásos lassú GPS-t leszámítva minden oké is.
Viszont szeretném valahogy a kikapcsológomb lezáró funkcióját "kitenni", hogy egy klikkel le lehessen zárni a telefont. Néztem az itteni programokat is, Marketet is, AppBrain-t is googliztam is, de vagy csak a kijelzőt zárja (szóval az alsó gombok ugyan úgy aktívak), vagy nincs benne ez a funkció, vagy egyszerűen azt írja, hogy 2.2 kell hozzá, az meg nincs még ugye. Nem akarok rootolni, meg túlbonyolítani a dolgokat, egy egyszerű widget vagy progi kéne, amit ki lehet tenni, és egy klikkel lezárja a telefont, mint a kikapcsoló gomb. Ötlet erre? Valaki használ esetleg ilyet?
Előre is köszönöm, és megint bocs, ha már volt, de én nem találtam...
Kromel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: Kromel »

Sziasztok!
Én is Galaxy 3-at használok.
Kérnék segítséget azügyben, hogy a telefonom egyik pillanatról a másikra SIM hálózatfeloldó PIN kódot kért! Azóta nem használható a mobilom sim-mel. Több simmel is próbáltam már, de mindnél ez a helyzet…. tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm a segítséget.
di-ego1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52 galaxy3

Hozzászólás Szerző: di-ego1 »

csak nem lopott?
vagy netalán-tán nem fizették a számlát rendesen?
mistic86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note 3
Nem:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mistic86 »

eversman írta:Üdv mindenkinek!
Lehet olyat fogok kérdezni ami már volt, ezért előre is elnézést kérek. Megvan már pár hete a telefont, a szokásos lassú GPS-t leszámítva minden oké is.
Viszont szeretném valahogy a kikapcsológomb lezáró funkcióját "kitenni", hogy egy klikkel le lehessen zárni a telefont. Néztem az itteni programokat is, Marketet is, AppBrain-t is googliztam is, de vagy csak a kijelzőt zárja (szóval az alsó gombok ugyan úgy aktívak), vagy nincs benne ez a funkció, vagy egyszerűen azt írja, hogy 2.2 kell hozzá, az meg nincs még ugye. Nem akarok rootolni, meg túlbonyolítani a dolgokat, egy egyszerű widget vagy progi kéne, amit ki lehet tenni, és egy klikkel lezárja a telefont, mint a kikapcsoló gomb. Ötlet erre? Valaki használ esetleg ilyet?

Én LockBot Pro-t használok és van widget-e amit ki lehet rakni a képernyőre.

szerk: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36777
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mistic86 2010-12-28 kedd 21:06:12-kor.
mistic86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note 3
Nem:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mistic86 »

Ágica írta:Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni.Most kaptam egy ilyen telefont és a neten láttam,hogy lehet rá tenni élő háttérképet.Párat rá másoltam a télóra de semmi.Légy szíves segítsetek!Előre is köszönöm!!
Szia!
Ebben a topikban a második oldalon le van írva, hogy mit kell tenned lépésenként. Ha nem sikerül írj nyugodtan.
eversman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: eversman »

mistic86 írta:
eversman írta:Üdv mindenkinek!

Én LockBot Pro-t használok és van widget-e amit ki lehet rakni a képernyőre.

szerk: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36777
Üdv! Köszi a választ, én is néztem már a progit, de valahogy kicsit soknak tűnt, hogy új screent akar csinálni, meg máshogy akarja feloldani, meg ilyesmi. A progi jó, ha nem lesz más ő lesz, csak valami tényleg marha egyszerűt akartam, nem szórakozni háttérrel, meg egyébbel, csak egy gomb hogy lock, aztán ollé. De köszi szépen még egyszer!
Kromel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: Kromel »

di-ego1 írta:csak nem lopott?
vagy netalán-tán nem fizették a számlát rendesen?
Nos a teló még alig egy hónapos, vodás. Eddig már mindent megpróbáltam! Reméltem, hogy akár a Froyo, vagy bármi más megoldja a problémát. De nem. Most a froyo van fent, nagyon tuti, jól működik tőle a teló, de a problémám még mindig él, és bosszantó, hisz addig nem tudom használni a simet....
Remélem valakinek lesz egy kis segítsége, ami már előrelépés lesz az ügyben. Próbáltam a *#7465625# kódot, és ez is csak megerősítette a gyanúmat, miszerint a hálózatzár be van kapcsolva. Viszont nem tudni miért kapcsolt be, és a jó kérdés hogy root-olás után holt tudok belenyúlni, hogy ezt kikapcsoljam.
Nos előre köszönök minden véleményt, ötletet, segítséget és hozzászólást.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”