Samsung I5800 Galaxy 3
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52 galaxy3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung I5800 Galaxy 3
sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Ma vettem a telefont s töltögettem le az app-ról. hol tudom beállítani hogy a telefon a memória kártyára mentsen s ne a belső memóra? ill. ,hogy tudom átmozgatni a belsőből a külsőre?
letöltöttem a számítógépre a (MoveToSD.apk) programot.hogy tudom ezt telepíteni? vagy csak másoljam a memória kártyára s onnan telepítsem?ott melyik mappába ?vagy annak nincs jelentősége.bemásoltam egy általam létre hozott mappába s azt írja ki, hogy a csomag elemzése során hiba történt.
a forumon olvastam ,hogy a baállítások -alaklmazások kezelésében lehet átrakni.nekem nincs ilyen opcióm(rendezés méret alapján ill.szűrő talállható).
az üzenetküldésnél vmikor lát ékezetes karaktereket vmikor nem. magyar prevektív nyelvkészlet nincs benne?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Segítségeteket szeretném kérni!
Ma vettem a telefont s töltögettem le az app-ról. hol tudom beállítani hogy a telefon a memória kártyára mentsen s ne a belső memóra? ill. ,hogy tudom átmozgatni a belsőből a külsőre?
letöltöttem a számítógépre a (MoveToSD.apk) programot.hogy tudom ezt telepíteni? vagy csak másoljam a memória kártyára s onnan telepítsem?ott melyik mappába ?vagy annak nincs jelentősége.bemásoltam egy általam létre hozott mappába s azt írja ki, hogy a csomag elemzése során hiba történt.
a forumon olvastam ,hogy a baállítások -alaklmazások kezelésében lehet átrakni.nekem nincs ilyen opcióm(rendezés méret alapján ill.szűrő talállható).
az üzenetküldésnél vmikor lát ékezetes karaktereket vmikor nem. magyar prevektív nyelvkészlet nincs benne?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5320
Ne csodálkozz, hogy levett 4-5ezer forintot. Engem megkerestek telefonon a szolgáltól, hogy nem akarok e ilyen és ilyen internetcsomagot kötni, mert hogy az elmúlt hónapban több előfizetős androidosnak 100ezres számlái vannak. Ezt a azzal magyarázta az ügyintéző, hogy a gps is adatforgalommal jár(tudtommal a beépített gpsért nem kellene díjazást fizetni külön, csodálkoztam is rajta) és hogy az adroidos telefonok frissítik magukat folyamatosan vagy mi. Én 2 havonta töltöm fel 1500FTval a telóm, nekem nem veszi le, mert amikor még nokiám volt a szimkártyámról kitöröltem a wapos beállításokat. Szerintem ha nem akarod hogy csak úgy kénye kedvére felmenjen a telód a netre, akkor te is hasonlóképp teszel. Habár ennél még nem találtam meg hol lehet ezt megvalósítani, mindenesetre ha később még wapozni akarsz vagy valami, akkor a szolgáltatódtól le lehet kérni egy smsben a beállításokat.
Remélem mondtam valami hasznosat.
Off: Nem tudjátok, hogy miben különbözik az XXJPA és XXJPB? Mert már szinte naponta frissítgetem a telóm ér tudni akarom érdemes e.
Remélem mondtam valami hasznosat.
Off: Nem tudjátok, hogy miben különbözik az XXJPA és XXJPB? Mert már szinte naponta frissítgetem a telóm ér tudni akarom érdemes e.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy 3
Sziasztok!
Már napok óta szenvedek a QtADB-vel...
:(
Letöltöttem a megfelelő dll-eket (QtCore4.dll, QtGui4.dll, QtNetwork4.dll, mingwm10.dll),mert először ezeket hiányolta indításkor, bemásoltam a system32 mappába, fent vannak a szükséges programok is (And SDK, java jdk), és mikor indítom a QtADB.exe-t továbbra is hibát ír, mégpedig:
"Az eljárás belépési pontja (_Z17qt_message_output9QtMsgTypePKc) nem található a DLL-ben (QtCore4.dll)."
Win7 x64-et használok. Egy csomó helyet átböngésztem már, de sehol nem találok ezzel kapcsolatban semmit, vagy csak a gugli nekem nem a barátom...
Már napok óta szenvedek a QtADB-vel...

Letöltöttem a megfelelő dll-eket (QtCore4.dll, QtGui4.dll, QtNetwork4.dll, mingwm10.dll),mert először ezeket hiányolta indításkor, bemásoltam a system32 mappába, fent vannak a szükséges programok is (And SDK, java jdk), és mikor indítom a QtADB.exe-t továbbra is hibát ír, mégpedig:
"Az eljárás belépési pontja (_Z17qt_message_output9QtMsgTypePKc) nem található a DLL-ben (QtCore4.dll)."
Win7 x64-et használok. Egy csomó helyet átböngésztem már, de sehol nem találok ezzel kapcsolatban semmit, vagy csak a gugli nekem nem a barátom...

- hangya-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
Sziasztok! nekem oylan kérdésem lenne h nemtudjátok h turbosimmel lehet-e használni a drágaságot?
illetve h mien a sim kártya foglalata? iylen bedugós vagy az a régi és jólbevált aksi alatt ráhajtom megoldás?
köszi előre is a segítséget?

illetve h mien a sim kártya foglalata? iylen bedugós vagy az a régi és jólbevált aksi alatt ráhajtom megoldás?

ZTE Blade Sweet Dreams III remastered 8gb micro sdhc fat+ext
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
lehet ám, hogy programmal is ki tudod függetleníteni! körül kell nézni.hangya- írta:Sziasztok! nekem oylan kérdésem lenne h nemtudjátok h turbosimmel lehet-e használni a drágaságot?![]()
illetve h mien a sim kártya foglalata? iylen bedugós vagy az a régi és jólbevált aksi alatt ráhajtom megoldás?![]()
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- hangya-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
köszi a moco a gyors hsz-t
programmal? ezt ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben??

programmal? ezt ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben??

ZTE Blade Sweet Dreams III remastered 8gb micro sdhc fat+ext
-
- Újonc
- Készüléktípus: i5800 .XXJG7 .XXJG3 .XXJG5
Hali,
A gyári rom-ból hiányoltam az ékezetes betűket, de ez gyorsan orvosolva lett a smart keyboard pro-val, amire időközben kijött magyar szótár is. Tökéletesen ment a 2.1-es romokkal. Egészen a JPA és JPB-ig, amiben már gyárilag is benne volt az ékezet és megyar nyelv. Innentől ha az sms-ben egyetlen ékezetet is írok, akkor csak 60 karakter írható, míg ezelőtt simán megírtam ékezetesen. :S
Ötlet?
KöszI!
A gyári rom-ból hiányoltam az ékezetes betűket, de ez gyorsan orvosolva lett a smart keyboard pro-val, amire időközben kijött magyar szótár is. Tökéletesen ment a 2.1-es romokkal. Egészen a JPA és JPB-ig, amiben már gyárilag is benne volt az ékezet és megyar nyelv. Innentől ha az sms-ben egyetlen ékezetet is írok, akkor csak 60 karakter írható, míg ezelőtt simán megírtam ékezetesen. :S
Ötlet?
KöszI!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
yesTMhun írta:Ezek amúgy magyar nyelvűek?
XXJPA és XXJPB
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
de mikor felteszed angol lessz át kell állitani és a netet is állitani kell mert nem lessz a benne beállitva csak azért irom hogy nelegyen meglepi.Limahl írta:yesTMhun írta:Ezek amúgy magyar nyelvűek?
XXJPA és XXJPB
Samsung galaxy s7 edge