Igen, rosszul írtam bocsi, már kint van a XXJP9-es FroYo FW, ebben javítottak a problémákon, az én észrevételem szerint gyorsabban merül mint a (hibás) XXJP8.Limahl írta: De azota már kiadtak egy ujjab verziot nekem is az van fent és hála istennek idáig semmi problémám vele elöször az elsö volt fent nekem is és voltak az sms-el problémák de factory reset után ott is jo volt inkább a bekapcsolásnál volt probléma ennél is elöfordul de már csak ritkán de viszont kárpotol a memkarira áthelyezés hogy nem kell apndroid mert már benne van a netletiltás meg még sok aproság ami a 2.1-en nincs.
Samsung I5800 Galaxy 3
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung I5800 Galaxy 3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note 3
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Az OPS file-t honnan tudom letölteni, ehez a verzióhoz I5800XXJPA ## ? Valaki tudna segítsen! Köszi
-
- 1. szint
fehery írta:Samfirmware oldalán alul ott van ,csak lejjebb kell tekerni a kurzort!!

-
- 1. szint
Hello! Most raktam fel rá az új rom-ot és lehet valamit rosszul csináltam, mert nem tölti be a rendszert. http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm erről az oldalról raktam fel a I5800XXJPA rom-ot. Az odinba betöltöttem a kicsomagolt rar fájl-t amiben csak a tar fájl volt, kipipáltam odinba one package rublikát és betöltöttem az oldal alján lévő OPS fájlt. Beraktam downloadba,minden oké volt, végigfutott az odin és csak a samsung feliratig töltött be. Lehúztam az usb-ről ,aksit kivettem,bekapcsoltam és most is csak a samsungig jutott. Most hazavágtam a készüléket? Valaki segítsen!!
Azt írja ki az odin a végén, hogy pass a message-be pedig
pass!!!
Destroy instant..
killed timer
Azt írja ki az odin a végén, hogy pass a message-be pedig
pass!!!
Destroy instant..
killed timer
- fehery
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS-II I9100 P [NFC]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
A kijelzőn végig kell futnia a program befejezésének,nyomni kell egy Home-ot,s eztán újraindul a teló.
Ne félj nem vágtad haza,csináld meg mégegyszer.
-
- 1. szint
Ezt most nem értem, végigmegy és kb 6p12-nél nyomjak home-ot? Így érted?fehery írta:A kijelzőn végig kell futnia a program befejezésének,nyomni kell egy Home-ot,s eztán újraindul a teló.
-
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus 2x-Samsung Galaxy 3
Sziasztok!
Végig olvastam a topikot, de valamit nagyon elrontok. Se a SuperOneClick se a Odin nem látja a telót (a Kies az igen!!!). Milyen módban kell csatlakoztatni ahhoz, hogy ezek észrevegyék?
Köszönöm már kaptam választ!
Végig olvastam a topikot, de valamit nagyon elrontok. Se a SuperOneClick se a Odin nem látja a telót (a Kies az igen!!!). Milyen módban kell csatlakoztatni ahhoz, hogy ezek észrevegyék?
Köszönöm már kaptam választ!