hunhool írta:Hogy a f ban dolgozhatnak ilyen analfabéták egy ekkora vállalatnál???
édes volt, aki ezt írta:
"never more Samsung!!!! NEEEEEEVEEEEEEEEEER!!!!! "
Nem tudom mi a problémátok, én a JM6-tal is remekül megvagyok, mellesleg fel tudtok tenni JP-ket amik már 2.2-re alapulnak, szóval nem értem tényleg hol a probléma legalább ez nem fagy, laggol, és haldoklik, mint a nokia
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Sziasztok! Melyik a legfrissebb freemware Galaxy S re?? Rom meg ezek mit jelentenek a teloban változtatnak vmit? És ha ezeket én frissitem elvesztem a garim?? Előre is köszi!!!
rydair írta:Nem tudom mi a problémátok, én a JM6-tal is remekül megvagyok, mellesleg fel tudtok tenni JP-ket amik már 2.2-re alapulnak, szóval nem értem tényleg hol a probléma legalább ez nem fagy, laggol, és haldoklik, mint a nokia
csak azért, mert sokan hivatalosan szeretnék feltenni a telójukra. és ha már ennyire veszik a GS-t, iparkodhatnának egy kicsit azzal a hivatalossal, hogy ne már mindenki Odinozzon, ami ugye messze áll a hivatalostól.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
thegame írta:Sziasztok! Melyik a legfrissebb freemware Galaxy S re?? Rom meg ezek mit jelentenek a teloban változtatnak vmit? És ha ezeket én frissitem elvesztem a garim?? Előre is köszi!!!
szia. csak nem vettél egy GAlaxit?
azt nem értem, ha még azt sem tudod, mi fán terem a rom, miért érdekel a frissítés?
először is nem ártana előbb előolvasni, mert csúnyán tönkrevághatod a kütyüdet.
rom=szoftver (symbiannál)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
thegame írta:Sziasztok! Melyik a legfrissebb freemware Galaxy S re?? Rom meg ezek mit jelentenek a teloban változtatnak vmit? És ha ezeket én frissitem elvesztem a garim?? Előre is köszi!!!
szia. csak nem vettél egy GAlaxit?
azt nem értem, ha még azt sem tudod, mi fán terem a rom, miért érdekel a frissítés?
először is nem ártana előbb előolvasni, mert csúnyán tönkrevághatod a kütyüdet.
rom=szoftver (symbiannál)
Valóban sokat kell olvasni, tedd meg és nem lesz gond.
Értem. Egy problémám viszont nekem is lenne a telóval. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek is van-e hasonló gond.
Szóval ha pl UMTS-GSM között kell váltani, akkor haldoklik a teló.. Mármint nem tud semmit csinálni. Bemegyek a beállításokba, mert akksikímélés helyett per pillanat inkább HSPA netezni szeretnék. Átváltok gsm-ről umts-re. Ilyenkor vagy nem történik semmi, vagy totál elmegy a térerő és két újraindításig vissza sem jön. És nem lehet készülékhiba, mert most ugye újat kaptam, és tegnap áttettem csak gsm-re autoról, és egy áthúzott karika volt pár percig, aztán sim csere miatt újra kellett indítanom. Mondjuk utána már jó volt, majd még tesztelgetem, hogy mi is van ezen az új készüléken, de nektek van valami ilyesmi probléma?
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet