Samsung GT-I8700 Omnia 7

Samsung márkájú készülékek témái
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7

Hozzászólás Szerző: tegeske »

wark92 írta:most ezt az egyedi csengőhangot hogy kell érteni?
hogy nem lehet beállitani oylan csengőhangot amit akarok?
illetve ezt a multitask ot meg a flasht meg stb ugyis javitani fogják de a lehet e majd ezt a telefont házilag frissiteni?
én tartok a samsungtol igaz nem ismerem az okostelefonjait, de szerintem nem valami nagyszám!
nemtudom hogy ez éri-e meg jobban vagy a HTC HD2.
Ti melyiket választanátok ?
Mit választanál, egy autót vagy egy görkorit? Ez kb. ugyanolyan! A HD2-n még a régi windows fut, ami valljuk be, szinte semmire sem jó (viszont lehet rá tenni androidot)! Az egyedi csengőhang pontosan azt jelenti, amit leírtál! Van pl 15 gyári csengőhang és válassz azok közül :) Ebben még az iPhone is jobb xD
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

én tartok a samsungtol igaz nem ismerem az okostelefonjait, de szerintem nem valami nagyszám!
Hát akkor azt ajánlom, hogy ismerkedj vele egy picit, mert ahhoz képest, hogy nem valami nagy szám, bármelyik oprendszert nézed (amelyhez van Samsung telefon) a Samsung telefonjai ott vannak a legjobbak között! Symbianban az i8910 Hd veri mindet(igaz most kijött az N8 de ezen már az újabb symbian van) Andoidban a Galaxy S és a Desire HD a legjobbak , Badaban ott a Wave , Winmobilt meg nem nagyon ismerem, de Omnia 2-t sem tartom rossznak. Természetesen minden kijelentésemre vonatkozik a szerintem szó! Ennek fényében nem igazán értek veled egyet …
wark92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Omnia 7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wark92 »

Én saját véleményen vagyok, hogy eddig nem nagyon kedveltem a Samsungot, illetve az Omniát még annó nézegettem de maradtam Nokia párti.
De mivel T-s vagyok és Debreceni ezért a Samsung lenne most egy alternativ megoldás számomra, mivel hogy a HTC-t netröl rendelném és garancia miatt pestre kéne járkálnom.
Viszont van egy dolog ami nagyon böki a szemem.Mégpedig, hogy a bluetooth-os fájl küldés.Ez konkrétan mindenre vonatkozik? Képektöl, videókon át zenékre?
Na meg, hogy csak a gyári csengőhangok?! Azért ez már elég kib*szás. :D Ez a Samsung f*szsága vagy a windows? Ezekkel (Bluetooth, csengőhang) kapcsolatban nem lesznek frissités által változások vagy esetleg hack, root??
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

tegeske írta:A HD2-n még a régi windows fut, ami valljuk be, szinte semmire sem jó (viszont lehet rá tenni androidot)! Az egyedi csengőhang pontosan azt jelenti, amit leírtál! Van pl 15 gyári csengőhang és válassz azok közül :) Ebben még az iPhone is jobb xD
A HD2-re azért meg fogják próbálni a winmo7-et is szerintem.
minden megoldható. az egyedi csh is az lesz ;)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
wark92
Újonc
Újonc

moco írta: A HD2-re azért meg fogják próbálni a winmo7-et is szerintem.
minden megoldható. az egyedi csh is az lesz ;)
Már láttam egy két videót youtube-on HD2 röl winpho7 el, de mivel több gomb van rajta mint 3 ezért "törvényesen" nem lehet rárakni a winpho 7 et :angry:
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

hát én nagy hd2 párti vagyok.szerintem a winmo se használhatatlan rendszer főleg hd2-n.ráadásul rengeteg jobbnál jobb főzött rom van rá + ott van az android így azt az oprendszert használhatod amelyiket akarod és a hírek szerint jön rá januárban a wp7 is.
Tommy_Angelo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Omnia7+BB 9700+E52

Hozzászólás Szerző: Tommy_Angelo »

wark92 írta:Én saját véleményen vagyok, hogy eddig nem nagyon kedveltem a Samsungot, illetve az Omniát még annó nézegettem de maradtam Nokia párti.
De mivel T-s vagyok és Debreceni ezért a Samsung lenne most egy alternativ megoldás számomra, mivel hogy a HTC-t netröl rendelném és garancia miatt pestre kéne járkálnom.
Viszont van egy dolog ami nagyon böki a szemem.Mégpedig, hogy a bluetooth-os fájl küldés.Ez konkrétan mindenre vonatkozik? Képektöl, videókon át zenékre?
Na meg, hogy csak a gyári csengőhangok?! Azért ez már elég kib*szás. :D Ez a Samsung f*szsága vagy a windows? Ezekkel (Bluetooth, csengőhang) kapcsolatban nem lesznek frissités által változások vagy esetleg hack, root??
WP7 faszsága... Cs.hangot tuti meg lehet majd később oldani, ez elég vicces lenne ebben a formában hosszú távon, a BT-s dolog meg mostanában divat, az Android se támogatja a BT-s fájl küldést, de külön progival természetesen megoldható a dolog! :) Gondolom WP7-en se lesz ez sokáig másképp! :P
Motorola V2288;Siemens C35;Nokia 3310;3330;3510i;3650;N-Gage;SE S700i;Alcatel S853;6680;E50;K800i;N82;HTC Touch Diamond;N95 8GB;iPhone 3G;6650 T-Mobile;3GS;N900;X6-00;Milestone
wark92
Újonc
Újonc

kösz a választ :) akkor lehet mégis megveszem! de ha lesz vlkinek személyes tapasztalata telóval kapcs pls irja meg!
wark92
Újonc
Újonc

Megéri most megvenni vagy várjak mig lejjeb megy az ára?
Lompika
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7

Hozzászólás Szerző: Lompika »

Sziasztok!

Jó kis rendszer ez a WM7.
Én már 4 napja nyúzom és egyre jobban tetszik.
Valóban van benne sok korlátozás, de használható a rendszer.
Az akkumulátorral is finoman bánik.
Összeségében a tapasztalatom pozitív!
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”