Anti1 írta:moco írta:Anti. De miért is a Kies-t használod egy fájl másolásához? Nem csak az van! Ott van még a háttértár. Sokkal gyorsabb. A beállításoknál, keresd meg az USB beállítást és azt válaszd ki, hogy kérdezzen rá, kapcsolódáskor, tehát amikor rádugod a Samut a gépre, felugrik egy ablak, hogy a Kiest akarod, vagy a háttértárat akarod-e.
Szia Macika és Moco!
Moco! Azért azt használtam , mert az első dolgom volt ezt feltelepíteni.
Nem gondoltam, hogy másabb sokkal, mint a PcSuite, azért is kérdeztem, hogy hogyan lehet elérni a memóriakártyát másolásra, de mára már ez is megoldódott és sok minden ezek mellett.
Macika! Nem sértődök meg akkor azon amit leírtál, ha egyet is értenék veled...de...nem először kezeltem már S40-es készüléket a lányomnak, S60-as készüléket magamnak (és most itt leírhatnám a telefonjaimat, de hidd el, sok volt már belőle), kezeltem és buheráltam úgy ahogy tudtam.
Most viszont egy új állapot lépett fel, mivel szert tettem erre az androidos készülékre és azért kellettek az infók, meg azért is, mert tényleg nem volt plusz fél órám arra, hogy visszaolvassak.
Jó, lehet, hogy magamból indultam ki. 1994 óta kínozok mobilokat.
De SOHA életemben nem volt a kezemben 1 percnél hosszabb időre androidos teló.
Mégis, amikor idén augusztus közepén átálltam a fő telefonommal N97-ről GalaxyS-re, nem telt bele pár óra és már otthonosan éreztem magamat benne.
Igaz, más minden benne, mint a symbianban, de az ALAP az ugyanaz.
Ha valaki az IOS-t nem érti (ha meg akarja érteni és nem birka ájfonosként (nem érdekel, hogyan működik, élvezni akarom az all-easy szolgáltatásait) akarja használni a mobilját), azt még megértem, mert az EGÉSZEN más logika alapján működik. Nem rossz, csak más. Meg komplikált. Nem kicsit.
De a symbian, az android és a WM nem különbözik annyira egymástól, hogy külön légijártasságit kellejen letenni a kezelésükhöz.
Elfoglaltságodra hivatkozva meg akarod úszni azt a jópár órát, amit KÖTELEZŐ eltölteni ahhoz a GalaxyS-sel, hogy tegeződjetek.
Ameddig mások fognak elmagyarázni ezt-azt, bemutatni Neked a telót, addig max. a közvetlenebb magázódás szintjére juttok csak el.
Hidd el nekem!

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill