Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
Anti1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: Anti1 »

moco írta:Anti. De miért is a Kies-t használod egy fájl másolásához? Nem csak az van! Ott van még a háttértár. Sokkal gyorsabb. A beállításoknál, keresd meg az USB beállítást és azt válaszd ki, hogy kérdezzen rá, kapcsolódáskor, tehát amikor rádugod a Samut a gépre, felugrik egy ablak, hogy a Kiest akarod, vagy a háttértárat akarod-e.
Szia Macika és Moco!
Moco! Azért azt használtam , mert az első dolgom volt ezt feltelepíteni.
Nem gondoltam, hogy másabb sokkal, mint a PcSuite, azért is kérdeztem, hogy hogyan lehet elérni a memóriakártyát másolásra, de mára már ez is megoldódott és sok minden ezek mellett.

Macika! Nem sértődök meg akkor azon amit leírtál, ha egyet is értenék veled...de...nem először kezeltem már S40-es készüléket a lányomnak, S60-as készüléket magamnak (és most itt leírhatnám a telefonjaimat, de hidd el, sok volt már belőle), kezeltem és buheráltam úgy ahogy tudtam.
Most viszont egy új állapot lépett fel, mivel szert tettem erre az androidos készülékre és azért kellettek az infók, meg azért is, mert tényleg nem volt plusz fél órám arra, hogy visszaolvassak.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Én megértelek , teljesen más világ, kb. 1-2 hónap kell , hogy kezd átlátni a dolgokat, és még aztán jön a többi....... :D
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Anti1 írta:
moco írta:Anti. De miért is a Kies-t használod egy fájl másolásához? Nem csak az van! Ott van még a háttértár. Sokkal gyorsabb. A beállításoknál, keresd meg az USB beállítást és azt válaszd ki, hogy kérdezzen rá, kapcsolódáskor, tehát amikor rádugod a Samut a gépre, felugrik egy ablak, hogy a Kiest akarod, vagy a háttértárat akarod-e.
Szia Macika és Moco!
Moco! Azért azt használtam , mert az első dolgom volt ezt feltelepíteni.
Nem gondoltam, hogy másabb sokkal, mint a PcSuite, azért is kérdeztem, hogy hogyan lehet elérni a memóriakártyát másolásra, de mára már ez is megoldódott és sok minden ezek mellett.

Macika! Nem sértődök meg akkor azon amit leírtál, ha egyet is értenék veled...de...nem először kezeltem már S40-es készüléket a lányomnak, S60-as készüléket magamnak (és most itt leírhatnám a telefonjaimat, de hidd el, sok volt már belőle), kezeltem és buheráltam úgy ahogy tudtam.
Most viszont egy új állapot lépett fel, mivel szert tettem erre az androidos készülékre és azért kellettek az infók, meg azért is, mert tényleg nem volt plusz fél órám arra, hogy visszaolvassak.
Jó, lehet, hogy magamból indultam ki. 1994 óta kínozok mobilokat.
De SOHA életemben nem volt a kezemben 1 percnél hosszabb időre androidos teló.
Mégis, amikor idén augusztus közepén átálltam a fő telefonommal N97-ről GalaxyS-re, nem telt bele pár óra és már otthonosan éreztem magamat benne.
Igaz, más minden benne, mint a symbianban, de az ALAP az ugyanaz.

Ha valaki az IOS-t nem érti (ha meg akarja érteni és nem birka ájfonosként (nem érdekel, hogyan működik, élvezni akarom az all-easy szolgáltatásait) akarja használni a mobilját), azt még megértem, mert az EGÉSZEN más logika alapján működik. Nem rossz, csak más. Meg komplikált. Nem kicsit.

De a symbian, az android és a WM nem különbözik annyira egymástól, hogy külön légijártasságit kellejen letenni a kezelésükhöz. :)

Elfoglaltságodra hivatkozva meg akarod úszni azt a jópár órát, amit KÖTELEZŐ eltölteni ahhoz a GalaxyS-sel, hogy tegeződjetek.
Ameddig mások fognak elmagyarázni ezt-azt, bemutatni Neked a telót, addig max. a közvetlenebb magázódás szintjére juttok csak el.

Hidd el nekem! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Egy szó, mint száz, előtájékozódás nélkül kínszenvedés a symbian és az android is. Amihez nem kell előolvasni, az az S40. Ezt a kompromisszumot kell vállalni azért, hogy teljes mértékben ki tudd használni a rendszer jó tulajdonságait, a telefon adta lehetőségeket.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

moco írta:ez ugyan olyan, mint az S. minek ennyi belőle?
Tényleg olyan.Szerintem a Galaxy kifejezéssel akarnak hódítani.Lehet hogy a Samunak minden második telefonja Galaxy lesz most már :lol: .
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
wandamme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6630
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wandamme »

sima nikia 6630-am van ,váltok gs-re de félek hogy sokat netezek majd rajta.van-e olyan program ami nem nyitja meg eggyáltalán a mobilnetet csak a wifi kellene... :taps1:
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

wandamme írta:sima nikia 6630-am van ,váltok gs-re de félek hogy sokat netezek majd rajta.van-e olyan program ami nem nyitja meg eggyáltalán a mobilnetet csak a wifi kellene... :taps1:
apndroid
Samsung galaxy s7 edge
vagrand
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 18 times
Been thanked: 4 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vagrand »

Sziasztok!

A kies most frissít valamit....
2.3.5 XXJVT MitRa rom 4.7 Kernel:Semaphore JVT 1.9.1
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

vagrand írta:Sziasztok!

A kies most frissít valamit....
én nekem is frissitett aztán meg nemindult el valami ibával nemcsinált semmit
Samsung galaxy s7 edge
vagrand
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 18 times
Been thanked: 4 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vagrand »

Limahl írta: én nekem is frissitett aztán meg nemindult el valami ibával nemcsinált semmit
Igen valami gond van...
Már a dupla adatmennyiséget letöltötte és mindig megáll internet csatlakozás hibával.
Valami ötlet? :roll:
2.3.5 XXJVT MitRa rom 4.7 Kernel:Semaphore JVT 1.9.1
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”