A JP6 -nak 1011, úgy , hogy telepítve van vagy 20 program +Root.

moco írta:Szia! Üdv a klubbanlaca71 írta:Sziasztok !
Új tagja vagyok a GS klubnak és az előző oldalakon leírt módokon nem sikerül recovery módba tennem a telefont.
Csak villog a galaxy felirat és más semmi.
Szerintetek hogy próbáljam ?
Köszönöm:Laca
Ahol itt le van írva, úgy is próbáltad? (a link persze lemaradt)
viewtopic.php?f=141&t=2639
Nekem kb. 15 progival 890 volt, lagfixxel meg 2200 fölött. De mindjárt lecsekkolom, most rakom fel.
A SuperOneClickv1.4 android 2.2-höz van!laca71 írta:Sziasztok !
Ezek a telefon adatai.
Mit ronthatok el rootoláskor.
Ezzel próbálkozzak:
SuperOneClickv1.4
I9000XXJM1
2.6.29
root@SE-S60 2
ECLAIR.XWJM2
Laca
Üdv!laca71 írta:Sziasztok !
Ezek a telefon adatai.
Mit ronthatok el rootoláskor.
Ezzel próbálkozzak:
SuperOneClickv1.4
I9000XXJM1
2.6.29
root@SE-S60 2
ECLAIR.XWJM2
Laca
Köszi szépen nagyon, holnap kipróbálom ezt a módszert!reddoors írta:Szia!ltnine2 írta:Szia Reddors! A két szükséges fájlban hogy keressem meg a product code-t, hogy át tudjam írni?
Én így csináltam,-----> http://www.megaupload.com/?d=EGY3613D , van pár screenshot meg rövid szöveges magyarázat. Nem nehéz megcsinálni csak figyelni kell. A csomagban minden benne van , HEX editor(32 és 64 bites win. verzióhoz ), a legfrissebb ROOT explorer, és a JP6 -hoz a ROOT.
Persze mindenki saját felelősségére csinálja, a műtét után Factory Resetet NEM kell, mert az xml CSC konfigurációból visszaírja a XEE vagy KOR kódokat. A KIES az általunk megváltoztatott kód szerint fogja látni a telefont.
Ha a következő FROYO kiadás CSC-je Multi támogatású lesz akkor megmarad minden az eredeti kóddal( amit megszerkesztettünk) , vagy ha módosítás után visszarakunk egy 2.1-es android ROM-ot.
MINDENKÉPPEN CSINÁLJUNK TELJES MENTÉST AZ EFS MAPPÁRÓL MIELŐTT ELKEZDJÜK AZ ÁTÍROGATÁST