Ez fizikális akadályba ütközik. Ergo nincs annyi pixel, ami meg tudná ezt a felbontást jeleníteni..peti018 írta:sziasztok!azt szeretném megkérdezni ,hogy olvastam az android 3.0 ról és az mit jelent ,hogy támogatja az 1366*768 as felbontást mármint a galaxy-é 800*480 akkor ez most hogy ,vagy ezt szofveresen lehet variálni?bocs a hülye fogalmazásért
az Android tudja, a Galaxy S nem. Az Android képes lesz akkora felbontáson megjelenni, de természetesen lefelé kompatibilis marad, ahogy a monitorodon is tudod 800*600-ban nézni a windows-t...peti018 írta:sziasztok!azt szeretném megkérdezni ,hogy olvastam az android 3.0 ról és az mit jelent ,hogy támogatja az 1366*768 as felbontást mármint a galaxy-é 800*480 akkor ez most hogy ,vagy ezt szofveresen lehet variálni?bocs a hülye fogalmazásért
még szép hogy kompatibilis marad!marcedli írta:de természetesen lefelé kompatibilis marad
Először még jöjjön ki a 2.2, na...landor írta:még szép hogy kompatibilis marad!marcedli írta:de természetesen lefelé kompatibilis marad
decemberben jön a 3.0 galaxyra!
Október végére tervezik hivatalosan a 2.2-t Galaxy S-re, a 3.0 (pub)bétát pedig 2010 decemberére. (múlt heti belsős infó)Macika írta: Először még jöjjön ki a 2.2, na...
Egyébként melyik decemberben?
Fura.landor írta:Október végére tervezik hivatalosan a 2.2-t Galaxy S-re, a 3.0 (pub)bétát pedig 2010 decemberére. (múlt heti belsős infó)Macika írta: Először még jöjjön ki a 2.2, na...
én mondjuk a 2.2-t is inkább 2.15nek neveznémMacika írta:Fura.landor írta:Október végére tervezik hivatalosan a 2.2-t Galaxy S-re, a 3.0 (pub)bétát pedig 2010 decemberére. (múlt heti belsős infó)Macika írta: Először még jöjjön ki a 2.2, na...
2 hónapra alkották meg a Froyo-t?