Samsung S8500 Wave
- Jake
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung S8500 Wave Nokia 5130
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung S8500 Wave
Szerintetek érdemes ilyen telefonra váltani? Nokia 5800-t meguntam meg a Nokiát,hogy sz*r a vevőkre,olyan ez a telefon mint Winfos XP,szoftverfrissítéstől csak szarabb lesz újraindulgat hívásközbe stb használhatatlan régen nem volt ilyen.... Na mind1.
Szal kérdés az,hogy érdemes-e venni Samsung Wave-t ? Kezeli 16GB-os kártyát? Garancia 1év vagy 2év? Gyári függetlent érdemes venni vagy T-s?
Szal kérdés az,hogy érdemes-e venni Samsung Wave-t ? Kezeli 16GB-os kártyát? Garancia 1év vagy 2év? Gyári függetlent érdemes venni vagy T-s?
- szasza87
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II White
- Been thanked: 3 times
Szerintem mindenképp érdemes! Először én sem mertem váltani de azóta egyáltalán nem bántam meg a cserét! A telefon valami eszméletlen...(még az első gyári szoftal is!)Jake írta:Szerintetek érdemes ilyen telefonra váltani? Nokia 5800-t meguntam meg a Nokiát,hogy sz*r a vevőkre,olyan ez a telefon mint Winfos XP,szoftverfrissítéstől csak szarabb lesz újraindulgat hívásközbe stb használhatatlan régen nem volt ilyen.... Na mind1.

Sztem érdemesebb függetlent venni de ez rád van bízva!

- Jake
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung S8500 Wave Nokia 5130
Független lesz legolcsóbb helyen asszem ahol gyári garival van nem bolti. Origo GSM ott 92e. T-mobile-ba nem bízom,mert ismerem a szolgáltatós telefonokat újabb sw megse jelenik vagy csak hónapokkal később. És Dominoba is 90e az 2e ft már oszt nem szoroz.
- szasza87
- Újonc
Az a 2e már tényleg nem oszt... Az origo gsm-et pedig merem ajánlani teljesen normálisak, már én is rendeltem tőlük..
- belaba36
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia c6-01--okositva--
sziasztok!olvasgatom a fórumot, és is gondolkodom a váltáson(e-52- öl)egy teljesen új rendszer, megismerni megint
remélem megéri majd 

- szasza87
- Újonc
Rendszer teljesen logikus és átlátható és ami legfontosabb gyors!belaba36 írta:sziasztok!olvasgatom a fórumot, és is gondolkodom a váltáson(e-52- öl)egy teljesen új rendszer, megismerni megintremélem megéri majd

- belaba36
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia c6-01--okositva--
Aszt láttam videókból is,meg gondolom aki használja tapasztalta.gondolom vannak még "hiányosságok"amiket még javítanak majd a szoftveren.szasza87 írta:Rendszer teljesen logikus és átlátható és ami legfontosabb gyors!belaba36 írta:sziasztok!olvasgatom a fórumot, és is gondolkodom a váltáson(e-52- öl)egy teljesen új rendszer, megismerni megintremélem megéri majd
itt a programokat lehet memóriakártyára telepíteni?vagy itt is rootolni kell?vagy lehet butaságot kérdezek

- szasza87
- Újonc
Persze lehet a memokártyára telepíteni... Külön be lehet állítani hogy mi legyen az alapértelmezett mentési hely a progik telepítésénél, letöltésnél meg bluetooth adatátvitelnél!belaba36 írta:Aszt láttam videókból is,meg gondolom aki használja tapasztalta.gondolom vannak még "hiányosságok"amiket még javítanak majd a szoftveren.szasza87 írta:Rendszer teljesen logikus és átlátható és ami legfontosabb gyors!belaba36 írta:sziasztok!olvasgatom a fórumot, és is gondolkodom a váltáson(e-52- öl)egy teljesen új rendszer, megismerni megintremélem megéri majd
itt a programokat lehet memóriakártyára telepíteni?vagy itt is rootolni kell?vagy lehet butaságot kérdezek
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
Sziasztok pár kérdésem van erről a telefonról:
1. Avi-t lejátszik?
2. Menyi a telefonon a felhasználható hely?(2gb azt tudom de azon a bada is rajta van nem? menyit tudok felhasználni?)
3. Akkor ezen van flash támogatás ugye? swf játékokat lejátssza?
4. Kamerába mikor zoomol (Úgy zoomol mint pl se k800i? szóval szépen folyamatosan vagy ugy mint az x6 hogy 4et lehet vele zoomolni?
5. Samsung d900i be van 1 olyan dolog hogy "max felbontásba nem lehet zoomolni" a fotózott képeket ebbe ilyen nincs ugye?
Egyenlőre ennyi
szerintem még kérdezek csak most hirtelen ennyi jutott eszembe válaszokat előre is köszönöm
.
1. Avi-t lejátszik?
2. Menyi a telefonon a felhasználható hely?(2gb azt tudom de azon a bada is rajta van nem? menyit tudok felhasználni?)
3. Akkor ezen van flash támogatás ugye? swf játékokat lejátssza?
4. Kamerába mikor zoomol (Úgy zoomol mint pl se k800i? szóval szépen folyamatosan vagy ugy mint az x6 hogy 4et lehet vele zoomolni?
5. Samsung d900i be van 1 olyan dolog hogy "max felbontásba nem lehet zoomolni" a fotózott képeket ebbe ilyen nincs ugye?
Egyenlőre ennyi